15 / 05 / 2024

Meral Eredenk avivasa

Meral Eredenk avivasa

AvivaSA Emeklilik ve Hayat CEO' su Meral Eredenk, Bireysel Emeklilik Sistemi' nin (BES) en büyük rakibinin gayrimenkul olduğunu ancak sisteme ilginin de giderek arttığını söylüyor...

Actıve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Actıve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mete Meral tarafından kuruldu.

Meral Özderici kimdir? Özderici GYO’da ne iş yapıyor?

Meral Özderici, Özderici GYO’nun kurucusu mu? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Meral Özderici’nin biyografisi...

Sarva Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Sarva Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meral Bağcı Övür, Mete Övür, Müge Oğlakcıoğlu ve Orçun Oğlakcıoğlu ortaklığında kuruldu.

Meral Akşener'den çiftçilere müjde: Ödeyemediğiniz kredileri dert etmeyin!

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Karapınar'da bir vatandaşın endişesini dinledi. Kredilerin tahsil edileceği algısından dolayı insanların endişeli olduğunu belirten vatandaşa, Tarım Kredi Kooperatiflerinden alınan kredilerin yeniden yapılandırılacağını söyledi.

Brove Metal Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brove Metal Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Meral Balaklı tarafından kuruldu.

Siyasetteki olumlu tablo borsaya da yansıdı. BİST 100 endeksi 5.479 puana yükseldi

İYİ Parti lideri Meral Akşener’in yeniden altılı masaya dönmesi ile başlayan olumlu hava bu sabahki rakamlara da yansıdı. Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi açılışta, önceki kapanışa göre 87 puan birden yükselerek 5.479 puana yükseldi.

Meral Akşener: Yabancılara konut satışı durdurulmalı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı açıklamada Hatay’dan başlayarak, tüm Türkiye’de, yabancılara konut satışının durdurulması çağrısını tekrarlayarak, "Artık sığınmacı problemini çözme vakti gelmiştir" dedi.

Aura Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Adıgüzel ve Meral Coşkun ortaklığında kuruldu.

Bosemac Otomotiv İnşaat Turizm Medya Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosemac Otomotiv İnşaat Turizm Medya Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Meral Yurtseven tarafından kuruldu.

Bab Global Gayrimenkul Ve İş Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Bab Global Gayrimenkul Ve İş Geliştirme Anonim Şirketi bugün Avcılar'da Hasan Meral ve Cem Akay ortaklığında kuruldu.

Yurtseven Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yurtseven Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Meral Yurtseven tarafından kuruldu.

Anda Girişimcilik Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anda Girişimcilik Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Meral Öztunç tarafından kuruldu.

Deconorm Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Deconorm Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta Meral Öz tarafından kuruldu.

Meral Eredenk avivasa Haberi

Meral Eredenk avivasa

AvivaSA Emeklilik ve Hayat CEO'su Meral Eredenk, Bireysel Emeklilik Sistemi'nin (BES) en büyük rakibinin gayrimenkul olduğunu ancak sisteme ilginin de giderek arttığını söylüyor. Eredenk, vakıf ve sandıklardan aktarımların da etkisiyle 2023 yılında sistemde toplam fon büyüklüğünün 350-400 milyar TL'ye ulaşabileceğine dikkat çekiyor. 


Türkiye'de 2003 yılında faaliyete başlayan Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), geçen Ekim ayında 10. yılını geride bıraktı. Sistem. Emeklilik Gözetim Merkezi'nin (EGM) 25 Ekim tarihli verilerine göre, 4 milyona yakın katılımcı sayısı ve 25.1 milyar TL'lik fon büyüklüğüne ulaştı. Özellikle, yılbaşından itibaren başlayan yüzde 25 devlet katkısı uygulaması, sistemin bu yıl hızlı büyümesinde önemli bir etken. BES'te gelinen noktayı göz ardı etmemekle birlikte sistemin büyümesinin önünde de birtakım engeller var. AvivaSA Emeklilik ve Hayat'ın 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü'nden...