05 / 05 / 2024

meram altyapı

meram altyapı

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin farklı mahallelerinde asfalt, bordür-parke ve diğer altyapı çalışmaları devam ediyor. Ali Ulvi Kurucu Mahallesi’ndeki Parmak Caddesi’nde de sıcak asfalt serimi çalışmaları sürdürülüyor.

TOKİ Konya Meram Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Konya İli Meram İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Meram 116 konut ve 182 dükkan ihalesi bugün!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Meram 116 dükkan ve 182 ofis ihalesi 22 Haziran'da!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi 22 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Konya Meram'a 116 dükkan ve 182 ofis!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi 22 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Konya Meram 657 konut ihalesi yarın!

Konya İli, Meram İlçesi, Beybes Mahallesi, 657 Adet Konut ,13 Adet Dükkan ve 2 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Konya Meram Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Konya İli Meram İlçesi Mahmuriye Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılarİnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Meram Millet Bahçesi ihalesi 29 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya İli Meram İlçesi Mahmuriye Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılarİnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 29 Nisan 2020 tarihinde yapacak.

TOKİ Konya Meram Beybes 657 konut ihalesi 20 Mayıs'ta!

Konya İli, Meram İlçesi, Beybes Mahallesi, 657 Adet Konut ,13 Adet Dükkan ve 2 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Konya Meram’da asfalt rekoru!

Farklı alanlarda önemi proje ve yatırımlara imza atan Meram Belediyesi, asfalt ve altyapı hizmetlerinde de büyük başarı sağladı.

Meram Belediyesi 2014'ten beri asfalt rekorunu yeniliyor!

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı mahallelerinde asfalt serimi, parke-bordür ve altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Harmancık ve Çarıklar Mahalleleri’nde sıcak asfalt serimi çalışmalarına devam ediyor.

Konya Meram'da asfalt çalışmaları yapılıyor!

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı mahallelerinde asfalt serimi, parke-bordür ve altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Saadet Mahallesi Araböldüren Caddesi’nde sıcak asfalt serimi çalışmaları tamamlandı.

Konya Meram'da yol yenileme çalışmaları tam gaz!

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde asfalt kaplama, parke, bordür ve altyapı çalışmalarını hızlı bir tempo ile sürdürüyor.

Konya Meram'da yatırımlar hız kesmeyecek!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Harmancık ve Karahüyük mahallelerindeki altyapı çalışmalarını denetledi.

meram altyapı Haberi

meram altyapı


“Yerinde Tespit Yerinde Çözüm” sloganıyla mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarını tespit ettiklerini ve bu doğrultuda çalışmalara yön verdiklerini hatırlatan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “İlçe nüfusumuzun yarısını kapsayan yaklaşık 50 milyon metrekarelik alanda imar planlarını yeniledik. Bununla birlikte altyapı, asfalt, parke ve bordür çalışmalarına ağırlık verdik. Gerek şehir merkezinde ve gerekse belediyemize yeni bağlanan mahallelerde ekiplerimiz seferber oldu. Şehir merkezine uzak mahallerimizden biri olan Ali Ulvi Kurucu Mahallemizin ana ulaşım ağı olan Parmak Caddesi’ndeki altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra ekiplerimiz sıcak asfalt serimi çalışmalarına başladı. İnşallah en kısa süre içinde bu çalışmaları tamamlayacağız” dedi.


Başkan Toru, Meram’ın farklı mahallerinde sürdürülen fen işleri çalışmaları hakkında da şu bilgileri verdi: “Dere Aşıklar, Gazanfer, Gödene, Selam, Yunus Emre, Armağan ve Kozağaç Mahallelerinde parke bordür çalışmaları, Karahüyük,...