04 / 05 / 2024

Meram Belediyesi çevre çalışmaları

Meram Belediyesi çevre çalışmaları

Meram Belediyesi, 2013 yılında ilçeye yaklaşık 230 bin metrekarelik yeşil alan daha kazandırdı. 25 parkın yapımı tamamlanarak hizmete açılırken 80 Binde Devr-i Alem Parkı ile Gülbahçe Parkı ve sosyal donatı alanındaki çalışmalarda sona yaklaşıldı...

Meram Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Meram Belediyesi, Konya ili, Meram ilçesi, Aymanas Bölgesi'nde 2. Etap Aymanas Mahallesi Kentsel Dönüşüm Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşini ihale edecek. İşin bedeli 264 milyon 294 bin 496 TL olarak belirlendi. 

Konya Meram Belediyesi'nden yeni konut projesi geliyor!

Konya Meram Belediyesi yeni konut kooperatifini duyurdu.

Meram Belediyesi’nden kaçak yapılaşma uyarısı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Meram Belediyesi ilçedeki kaçak yapılarla ilgili önemli uyarılar yaptı

Konya Meram Belediyesi'nden 11.5 milyon TL'ye satılık 2 dükkan!

T.C. Konya Meram Belediyesi, Konya ili, Meram ilçesi, Alavardı Mahallesi'nde yer alan 2 adet dükkanı 11 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Konya Meram'da 90 milyon 200 bin TL'ye satılık arsa!

Konya Meram Belediyesi, Köyceğiz Mahallesi'nde yer arsayı 90 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Meram'da 5 bin kişi tapularına kavuştu! 

Konya'mın Meram ilçesine bağlı, Eski Kalfalar, Tırılırmak ve Muradiye Mahallelerini de içine alan Uzunharmanlar Mahallesi’nde 5 bin kişi tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Meram Belediyesi ilçe genelinde vatandaşlara tapu teslimi yapmaya devam ediyor. 

Konya Meram Belediyesi pandemi döneminde esnaftan kira almadı! 

Pandemi süresi boyunca 15 milyon TL yardım yapan Konya Meram Belediyesi, bu süre zarfında esnaftan kira tahsilatı da yapmadı.

Meram Şükran Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde son durum ne?

Konya Meram Belediyesi tarafından Şükran Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşümde çalışmalar devam ediyor. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, mahallenin kentsel dönüşümle cazibe merkezi haline geleceğini açıkladı.

Konya Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi!

Konya Meram Belediyesi tarafından inşa edilen Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi.

Antalya'ya Çevre Eğitim Merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi,Çevre Eğitim Merkezi inşa ediyor.

Meram Belediyesi'nden emlak vergisi çağrısı!

2019 yılı Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi ikinci taksit ödemeleri için son tarih 2 Aralık 2019 olarak belirlendi. Meram Belediyesi de emlak vergileri ile ilgili olarak zamanınca ödeme çağrısı yaptı.

Konya Meram'da mimari projeler artık dijital ortamda!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Meram Belediyesi, mimari projeler konusunda artık dijital ortamda hizmet verecek.

Meram Belediyesi'nden 22.1 milyon TL'ye satılık 330 gayrimenkul!

Konya İli Meram Belediyesi, Kozağaç Mahallesi'nde bulunan 520 kat irtifak tapulu taşınmazları satışa çıkardı. 330 gayrimenkulün satış bedeli ise 22 milyon 150 bin TL olarak belirlendi.

Meram Belediyesi çevre çalışmaları Haberi

Meram Belediyesi çevre çalışmaları

Meram Belediyesi, 2013 yılında ilçeye yaklaşık 230 bin metrekarelik yeşil alan daha kazandırdı. 25 parkın yapımı tamamlanarak hizmete açılırken 80 Binde Devr-i Alem Parkı ile Gülbahçe Parkı ve sosyal donatı alanındaki çalışmalarda sona yaklaşıldı. 


2013 yılında, adı yeşille özdeşleşen Meram'a i ram /yakışır hizmetler yaptıklarını belirten MeBelediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, "Farklı mahallelerimizde yaptığımız 25 parkın toplu açılışını Ekim ayı içerisinde Gödene Mahallemizdeki Tunus Manouba Parkında gerçekleştirmiştik. En önemli projelerimizden biri olan 80 Binde Devr-i Alem Parkında da çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Konya turizmine büyük katkı sağlayacak olan bu parkı bahar aylarında hizmete açmayı hedefliyoruz. Yine çok önemli bir diğer projemiz olan Gülbahçe Mahallemizdeki park çalışmamız da tüm hızıyla devam ediyor. Bu park tamamlandığında bölgeye büyük değer katacak"...