17 / 05 / 2024

meram Hacı İsa Efendi Mahallesi

meram Hacı İsa Efendi Mahallesi

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Hacı İsa Efendi Mahallesi’nde yaptırılacak olan sosyal tesis, ticaret merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzlarından oluşan tesisin temeli 11 Kasım Çarşamba günü saat 11.00’de atılıyor.

Meram Belediyesi Konya'da 17 taksitle arsa satacak! Kaçırmayın!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa için 17 taksit imkanı sağlanıyor.

Tim Sağlık Hizmetleri Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tim Sağlık Hizmetleri Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emine Erdem ve Hacı Bayrak ortaklığında kuruldu.

Kayseri Hacılar'a aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Hem doğal güzellikleriyle öne çıkan hem de şehre çok yakın merkez ilçe olarak şehrin tüm imkanlarından yararlanabilen Kayseri'nin Hacılar ilçesine aile sağlığı merkezi inşa ediliyor.

Konya'da 25 milyon TL'ye satılık arsa!

Meram Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Konya’nın Meram İlçesi’ne bağlı Hacı İsa Efendi Mahallesinde bulunan arsayı, 25 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

​Ekrem İmamoğlu: Hacıosman Korusu'nu 19 Mayıs'ta açacağım!

İBB Başkanı İmamoğlu, Hacıosman Korusu'nu hizmete açacaklarını söyledi. İmamoğlu, "Büyükdere Caddesi üzerinde, hemen Maslak’ı geçince yolun sağ tarafından 1 milyon 100 bin metrekare park var. 19 Mayıs'ta orayı size açacağım, şaşıracaksınız" dedi...

Trabzon Yatırım Adası 14 bin kişiye istihdam sağlayacak!

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, tamamlandığında yaklaşık 14 bin kişinin istihdam edileceği ve 11 milyar dolarlık katma değer sağlaması beklenen Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde geleceğin sektörleri olarak tanımlanan sektörlerin bulunacağını kaydetti.

Konya Meram Hacı Rafet Görey Cami açılıyor!

Meram Belediyesi tarafından inşa ettirilen ‘Hacı Rafet Görey Cami'nin açılışı bugün gerçekleştirilecek.

Meram Aksinne Evleri Projesi başlıyor!

Meram Belediyesi, kentsel değişim adına bir proje hayata geçirmek için kolları sıvadı.  Aksinne Evleri Projesi Meram’daki dönüşüm alanlarında, halkın uygun fiyat ve taksitlerle konut sahibi olmalarına katkı sağlayacak.

Örnek İmar Uygulamaları Projesi Meram’da tamamlandı!

KOP Eylem Planı kapsamında planlı alanlarda kentsel gelişim ve dönüşümün sağlanması için yaplan Örnek İmar Uygulamaları Projesi Türkiye’de ilk olarak Meram’da tamamlandı.

Meram Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık sağlık tesisi!

Konya İli Meram Belediyesi, Aksinne Mahallesi'nde bulunan imar planında Özel Sağlık Tesisi Sahası olan gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli ise 9 milyon TL.

Hilay Sağlık Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilay Sağlık Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Nuh Hacı Yıldız tarafından Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Konya Meram’da asfalt rekoru!

Farklı alanlarda önemi proje ve yatırımlara imza atan Meram Belediyesi, asfalt ve altyapı hizmetlerinde de büyük başarı sağladı.

Meram Kaşınhanı'na kapalı pazar yeri!

Meram Belediyesi, ülkemizin havuç ihtiyacının yaklaşık yüzde 65’ini karşılayan Kaşınhanı Mahallesi’ne kapalı pazar yeri kazandırdı. İnşaatı tamamlanma aşamasında olan tesis, kısa bir süre içinde hizmet vermeye başlayacak.

meram Hacı İsa Efendi Mahallesi Haberi

meram Hacı İsa Efendi Mahallesi

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Hacı İsa Efendi Mahallesi’nde yaptırılacak olan sosyal tesis, ticaret merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzlarından oluşan tesisin temeli 11 Kasım Çarşamba günü saat 11.00’de atılıyor.

Yeni belediye hizmet binası yanındaki yarı olimpik yüzme havuzları, sosyal tesis ve ticaret merkezinin temel atma programına tüm vatandaşları davet eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Yeni belediye hizmet binamızın bulunduğu bölge, Meram’ın cazibe merkezi olacak bir bölge. Bunun için bölgeye değer katacak diğer yatırımları da hayata geçiriyoruz. Yeni belediye binamızın hemen yanında 6 bin 137 metrekarelik bir arsada projelendirdiğimiz ve ihalesini yaptığımız yarı olimpik yüzme havuzları, sosyal tesis ve ticaret merkezinin temelini atıyoruz. 17 bin 200 metrekare inşaat alanı olacak bu tesis; bay ve bayan yüzme havuzları, restoranı,...