04 / 05 / 2024

meram hanımla lokali ihalesi

meram hanımla lokali ihalesi

Meram Belediyesi, halkın ihtiyaçları doğrultusunda ilçenin farklı mahallelerine tesisler kazandırmaya devam ediyor. Modern ve estetik bir tarzda projelendirilen Alavardı Mahallesi Hanımlar Lokali’nin ihalesi 16 Şubat’ta yapılacak.

Laleli Taş Han 100 milyon TL yatırımla otele dönüştürülüyor!

Gayrimenkulün yanı sıra turizm yatırımlarına da hız kesmeden devam eden Keten Grup, İstanbul'un en eski hanlarından biri olarak bilinen, 1763'de III. Mustafa tarafından yapılan Laleli Taş Han’ı otele dönüştürüyor. 

Cansuyu Derneği, Kamerunlu öğrenciler için Abdulhamid Han Okulu'nu açtı!

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Türkiye'den toplanan bağışlarla Kamerun'un Garoua kentinde inşa edilen Abdulhamid Han Okulu, törenle hizmete açıldı

Diyarbakır Hanımlar Lokali ve Spor Merkezi açıldı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, içinde kütüphane, spor merkezi, anasınıfı, oyun odası, kuaför ve el sanatları atölyelerinin yer aldığı ‘Hanımlar Lokali ve Spor Merkezi’ni açtı.

Artvin Semt Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

içerisinde Aşevi, Hasta Yakınları Misafirhanesi, Yaşlılar Dinlenme Evi ve Hanımlar Lokali bulunan Artvin Semt Konağı tamamlanıyor.

Artvin Semt Konağı'nın temeli atıldı!

Artvin'de hayata geçirilecek olan semt konağının temeli atıldı. 4 katlı olarak inşa edilecek konağın içerisinde hasta yakınları için misafirhane, hanımlar lokali, aşevi ve yaşlılar dinlenme evi yer alıyor.

Bilecik Pazaryeri'nde Hanımlar Lokali inşa edilecek!

Bilecik Pazaryeri ilçesinde yapımı planlanan Hanımlar Lokali için ihale düzenlenecek. Hanımlar Lokali 450 metrekarelik taban alanlı, 300 metrekare asma kat, 130 metrekare sundurma toplam 880 metrekare olması planlanıyor.

Meram'da 1 milyon 410 bin metrekarelik alan dönüşecek!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ‘Dönüşüm Meram’ adlı tanıtımla ilçedeki kentsel dönüşüm projelerini ve planlama çalışmalarını kamuoyuna sundu. Başkan Toru; “Dönüşüm Meram; Meramımızın mazisinden, geleneğinden aldığı gücünü geleceğe taşıyan bir süreçtir” dedi.

İzmir Ödemiş’in vizyon projeleri hayata geçiyor!

Ödemiş Belediyesi kentin gelişimi için hazırladığı yeni projeleri hayata geçirecek. Yeni Projeler arasında Hanımlar Lokali, Macera Parkı, Geleneksel Yarış Alanı, Düğün Salonu gibi sosyal yaşantıya katkı sağlayacak projeler yer almakta.

İşte İzmir Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri!

İzmir Ödemiş Belediyesi kentin gelişimi için Hanımlar Lokali, Macera Parkı, Geleneksel Yarış Alanı, Düğün Salonu gibi sosyal yaşantıya katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri...

Etimesgut Hanımlar Lokali'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Etimesgut Atatürk Ormanı içerisine Hanımlar Lokali inşa ediyor. Kabası tamamlanan lokalde hanımların bir araya gelerek vakitlerini değerlendirecekleri, sohbet edip günlerini yapacakları alanlar oluşturuluyor.

Konya Bozkır Şehir Konağı'nın inşaatında son durum ne?

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, "Şehir konağı ve hanımlar lokali" inşaatı devam ediyor. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yapımı devam eden şehir konağı ve hanımlar lokali inşaatında incelemelerde bulundu.

Meram Çomaklı mahallesine sosyal tesis!

Çarıklar Sosyal Tesisi’nin bir benzerinin de Çomaklı Mahallesi’ne yapılacağını müjdeleyen Meram Belediye Başkanı Fatma Toru “İçerisinde emekliler konağı, hanımlar lokali ve muhtar ofisinin yer alacağı sosyal tesisin ihalesini bu ay içinde yapacağız” dedi.

Çarıklar Sosyal Tesisi yarın açılıyor!

Meram Çarıklar Fatih Mahallesi’nde yapımı tamamlanan sosyal tesis yarın saat 11.00’de düzenlenecek törenle hizmete açılacak. Sosyal tesiste; çok amaçlı salon, emekliler lokali, hanımlar lokali ve muhtar ofisi bulunuyor.

meram hanımla lokali ihalesi Haberi

meram hanımla lokali ihalesi


Meram Belediyesi, ilçeye değer katacak önemli yatırımları birer birer hayata geçiriyor. Halkın ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda yatırım planlaması yaptıklarını ifade eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Alavardı Mahallesi’ne kazandıracağımız, modern ve estetik bir mimari tarzda projelendirdiğimiz hanımlar lokalinin ihalesini 16 Şubat 2016 Salı günü yapacağız. 923 metrekare arsa alanı, bin 741 metrekare inşaat alanı olacak tesis; zemin + 2 kattan oluşuyor. Yılsonuna kadar inşaatını tamamlamayı hedeflediğimiz tesiste; hanımlar lokali, farklı aktivitelerin yapılabileceği kabul salonu, fitness ve aerobik salonu yer alacak. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile birlikte bölgeye kazandırdığımız Uluslararası Gençlik Akademisi’nin yanında yapacağımız tesisimizin şimdiden hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

Başkan Fatma Toru, ilçenin farklı mahallelerine kazandıracakları sosyal tesisler, kapalı pazar yerleri ve diğer projelerle yatırım hamlesini sürdüreceklerini kaydetti.   


Meram...