02 / 05 / 2024

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, "Mahallemizde Başkan Var" projesi kapsamında Yaylapınar Kaş, Yaylapınar Uhud, Yaylapınar Süleymaniye ve Karaaslan Aybahçe mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Konya Meram'da 44 mahallede imar planı revizyonu yapılıyor!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, ‘Mahallemizde Başkan Var ’ projesi kapsamında ilçe genelindeki mahalleleri ziyaret etti. Toru, yerel seçimlerin ardından muhtarlarla bir araya gelerek tüm bölgelerin sorunlarını konuştuklarını söyle

Fatma Toru: Dönüşüm Bedesten Çarşısı'na değer katacak!

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, tarihi Bedesten Çarşısı esnafıyla bir araya geldi. Başkan Toru, "Bedesten Çarşısı'ndaki düzenlemeden sonra bu bölgeye daha fazla değer katılmasını istiyoruz. " dedi.

Konya Muradiye Parkı'nın açılışı 28 Ekim'de!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Muradiye Mahallesi’nde yapımı devam eden park inşaatını inceledi. Başkan Toru parkın 28 Ekim'de açılacağını söyledi.

Ergün Turan: Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planlıyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamada, Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planladıklarını söyledi.

Konya Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi!

Konya Meram Belediyesi tarafından inşa edilen Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi.

e-Belediye projesi ile 2 milyar liranın üstünde tasarruf sağlanacak!

Yeni e-Belediye sistemini duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, proje ile ilgili “2020 yılı sonuna kadar da tüm belediyelerimizin sisteme dahil olmasını planlıyoruz. Toplam 2 milyar liranın üzerinde tasarruf sağlanacak" dedi…

Fatma Toru: Meram dönüşümle değişti!

Konya Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, 4 yıl önce başladıkları projelerin büyük bir kısmının bu yıl içinde tamamlanarak hizmete girdiğini söyledi. Toru, yatırımlarla Meram'ın bambaşka bir çehreye büründüğünü anlattı.

Meram'daki konut hamleleri vatandaşın yüzünü güldürdü!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen konut hamlelerinin, vatandaşların yüzünü güldürdüğünü söyledi.

İnegöl'de e-belediye uygulaması ile emlak beyanı yapılabilecek!

İnegöl Belediyesi, e-belediye uygulaması ile vatandaşların kolay bir şekilde emlâk beyanında bulunmalarını sağlayacak. 

Şehitkâmil Belediye Başkanlığı'ndan satılık 3 arsa! 6,7 milyon TL'ye!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı Gaziantep Beylerbeyi ve Güvenevler'deki 3 arsa nitelikli taşınmazı ihale usulü ile satışa çıkarıyor. Gayrimenkullerin muhammen bedeli 6 milyon 745 bin 605 TL olarak belirlendi. 

Konya Meram'ın yeni merkezi yıl sonunda açılacak!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Hatıp Caddesi üzerinde inşa edilen komplekste incelemelerde bulundu. Projenin yıl sonunda tamamlanması hedefleniyor. 

Meram'daki cami inşaatı hızla sürüyor!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Dede Korkut Mahallesi'ndeki Şehit Erol Olçok Parkı içerisinde vatandaşların talebi üzerine inşa edilen cami inşaatını gezdi..

Meram'da yeni imar planları düzenleniyor!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Meclisi’nin kararı ve Konya Valiliğinin onayıyla birlikte 2019’da yapılacak mahalli idare seçimleriyle birlikte Meram ilçesindeki mahalle sayısı 115’ten 69’a düşürülecek. 

Görükle Gençlik Merkezi Eylül'e yetişecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, büyükşehir tarafından Görükle’ye kazandırılan ‘Gençlik Merkezi’ projesinin Eylül'e yetişeceğini söyledi.

Akdeniz Belediyesi'nde e-belediye dönemi!

Akdeniz Belediyesi, sunduğu ‘e-belediye’ hizmetleri ile vatandaşlara birçok kolaylık sağlıyor.

Meram'da kentsel dönüşüm tüm hızıyla sürüyor!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, ‘Dönüşüm Meram’ ismiyle kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiğini, 1. etap olarak çalışılan bölgelerde 2017 yılında inşaat çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru Haberi

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru

Başkan Toru, "Mahallemizde Başkan Var" projesi kapsamında Yaylapınar Spor Tesisleri'nde düzenlenen programda Yaylapınar Kaş, Yaylapınar Uhud, Yaylapınar Süleymaniye ve Karaaslan Aybahçe mahalle sakinleriyle buluştu.


"İMAR YOĞUNLUĞU AYNI SEVİYEDE"

Bu bölgelerin 25-30 yıl öncesinden tarımsal amaçlı kullanıma sahip tarımsal vasıflı bölgeler olduğuna dikkat çeken Başkan Toru, "Bu süreçte yapılar yapıldı ve hisseli parseller oluştu. Mülkiyet ve imar problemlerinin en üst düzeyde olduğu yerler bu mahallelerimizdir. Temel sorun olan mülkiyet ve imar problemlerinin çözümü için kolları sıvayarak hızlı bir şekilde imar planlarının yapımına başladık. 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli imar planlarını tamamlayarak onaylanmasını sağladık. Üzerinde yapı olan adalarda imar yoğunlu 25-50, boş arsalarda ise 20-40'tı. Vatandaşlarımızın talepleri neticesinde komisyonlara taşıdık. Geçen ay itibariyle bu bölgedeki tüm parsellerdeki imar yoğunluğu 25'e 50 oldu. Onun...