04 / 10 / 2024

Meram Kaşınhanı kapalı pazar yeri

Meram Kaşınhanı kapalı pazar yeri

Meram Belediyesi, ülkemizin havuç ihtiyacının yaklaşık yüzde 65’ini karşılayan Kaşınhanı Mahallesi’ne kapalı pazar yeri kazandırdı. İnşaatı tamamlanma aşamasında olan tesis, kısa bir süre içinde hizmet vermeye başlayacak.

Rekor kıran gram altın, çeyrek altın fiyatları düştü mü? Altın fiyatlarında son dakika! 15 Eylül Kapalıçarşı fiyatlar!

Hafta başından bu yana dalgalı bir seyir izleyen altın fiyatlarındaki yükselişin sürüp sürmediği merak ediliyor. Peki son dakika altın fiyatları kaç TL oldu? İşte 15 Eylül 2024 Kapalıçarşı gram altın, çeyrek altın fiyatları... 

Altın fiyatlarında son durum! Çeyrek altın kaç TL oldu? Altın fiyatları bugün ne kadar? 6 Eylül 2024

6 Eylül 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Altın alıp satmak isteyenler Kapalıçarşı altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Çeyrek altın kaç TL oldu? Altın fiyatları bugün ne kadar? 6 Eylül 2024.

Cumhuriyet altını ne kadar? Kapalıçarşı ata altın fiyatları kaç lira? Harem altın fiyatları son dakika!

Altın fiyatları rekor seviyelere gelirken, yatırımcılar Cumhuriyet altını ve Kapalıçarşı ata altın fiyatlarını merak ediyor.  Peki Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar oldu?  Harem altın fiyatları son dakika!

Kapalıçarşı döviz fiyatlarında ipin ucu kaçtı! 'Boşa konuşmuyoruz' diyen Selçuk Geçer dolarda tarihi seviyeyi açıkladı!

Son zamanlarda Kapalıçarşı ve bankalararası döviz kuru farkı nisan ayından bu yana zirveye çıkmış durumda. Selçuk Geçer, herşeyin Kapalıçarşı'da başladığını söyleyerek 'boşa konuşmuyoruz' dedi ve doların geleceği tarihi seviyeyi açıkladı.

Kapalıçarşı'da yer yerinden oynadı! Altın fiyatları roket gibi fırladı! 22 Ağustos 2024 altı fiyatları 

Altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Gram altın resmen roket gibi fırlarken, yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın etmeye başladı. Gram altın ne kadar? Çeyrek altın fiyatı kaç lira? 22 Ağustos 2024 altı fiyatları.

Altın fiyatlarında yükseliş tam gaz! Son dakika gram altın, çeyrek altın kaç TL? 11 Ağustos Kapalıçarşı canlı fiyatlar..

Gram altın 2617 TL ile son zamanların en yüksek seviyesini görürken; enflasyona karşı potansiyel olarak sağladığı koruma sebebiyle yatırımcıların bir numaraları yatırım kaynağı olmayı sürdürüyor. Peki 11 Ağustos 2024 bugün tam altın, gram altın ve çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu, kaç lira?

Altın düşüyor, alalım mı? 24 ayar gram altın ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatları bugün kaç lira?

Küresel piyasaların etkisiyle altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Altın fiyatları gerilerke yatırımcılar 'altın alalım mı?' sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki 24 ayar gram altın ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatları bugün kaç lira?

Altın fiyatları resmen uçtu! Elinde 1 gram bile altını olanı buz kesti: 4 Ağustos Kapalıçarşı altın fiyatları...

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın fiyatlarının kaç TL olduğunu merak ediyor. Peki altın fiyatları bugün kaç TL? İşte son dakika Kapalıçarşı altın fiyatları 4 Ağustos...

Kıyıda köşede 1 gram bile altını olanlar dikkat! 3 Ağustos altın fiyatları ne kadar? Kapalıçarşı canlı altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Haftayı rekorla kapatan altın bugün de yükselmeye devam ediyor. 3 Ağustos altın fiyatları ne kadar? Gram altın fiyatı kaç lira? Bugün çeyrek altın ne kadar? Kapalıçarşı canlı altın fiyatları.

Dolar/TL'de yeni rekor! 1 Ağustos dolar kaç TL? Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu?  

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararının ardından dolar/TL kuru dolar, yeni işlem gününe zirve seviyede başladı. Bugün dolar/TL kuru ne kadar? Kapalıçarşı'da dolar/TL kaç lira? 1 Ağustos Dolar/TL kuru...

Altın fiyatlarında faiz depremi! Gram altın, çeyrek altın fiyatları düştü! Kapalıçarşı altın fiyatları 24 Temmuz 2024!

Merkez Bankası tarafından politika faizi açıklandı, altın fiyatları hareketlendi. Peki son dakika gram altın, çeyrek altın, yarım altın fiyatları kaç TL oldu? İşte son dakika Kapalıçarşı altın fiyatları 24 Temmuz 2024...

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 2,5'luk gremse altın kaç TL? Çeyrek altın ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatları

ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yükselişe geçen altın, haftayı yükselişle kapattı. Hafta sonunun ilk gününde ise altın fiyatlarının güne nasıl başladığı merak ediliyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 2,5'luk gremse altın kaç TL? Çeyrek altın ne kadar?

Kapalıçarşı ata altın fiyatları ne kadar? 5'lik reşat altın fiyatı Kapalıçarşı'da kaç lira? 10 Temmuz altın fiyatları

Altın fiyatları 10 Temmuz günü yükselişini sürdürüyor. Altın alıp satmak isteyenler Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki Kapalıçarşı ata altın fiyatları ne kadar? 5'lik reşat altın fiyatı Kapalıçarşı'da kaç lira? 10 Temmuz 2024 altın fiyatları.

Meram Kaşınhanı kapalı pazar yeri Haberi

Meram Kaşınhanı kapalı pazar yeri


Meram Belediyesi, ülkemizin havuç ihtiyacının yaklaşık yüzde 65’ini karşılayan Kaşınhanı Mahallesi’ne kapalı pazar yeri kazandırdı. İnşaatı tamamlanma aşamasında olan tesis, kısa bir süre içinde hizmet vermeye başlayacak.  

Kaşınhanı Mahallesi Kapalı Pazar Yeri hakkında bilgi veren Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Kaşınhanı Mahallemiz, Türkiye’nin havuç ihtiyacının yüzde 65’ini karşılıyor. Bu anlamda orada hareketli bir pazar var. Kaşınhanı Mahallemizde tarımla uğraşanların ve bölge sakinlerinin daha rahat alışveriş yapabilmeleri için kapalı pazar yeri çalışmamız vardı. 5 bin 580 metrekarelik arsa üzerine oturan ve 2 bin 800 metrekarelik inşaat alanına sahip kapalı pazar yeri; idari birim, zabıta birimi, bay ve bayan mescit ve wc’lerden oluşuyor. Fonksiyonel ve bölgenin ihtiyacını karşılayacak olan bu pazar yerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  

Geçtiğimiz yıl Kovanağzı Mahallesi’nde ilk...