07 / 05 / 2024

Meram Kovanağzı Kapalı Pazar Alanı inşaatında son durum

Meram Kovanağzı Kapalı Pazar Alanı inşaatında son durum

Konya ’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, geçtiğimiz aylarda temeli atılan Kovanağzı Kapalı Pazar alanı inşaatında incelemelerde bulundu.

Yatırımcıların gözü Kapalıçarşı altın fiyatlarında! Bugün çeyrek altın ne kadar? 6 Eylül Çarşamba altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın fiyatlarını merak ediyor. Altın almak ve satmak isteyenler ''Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?'' sorularını araştırıyor. İşte 6 Eylül 2023 Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları.

Vestel Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel Çamaşır Makinesi, Vestel Türkiye'de kadim bir geçmişe sahip olan markadır. Gözü kapalı herkesin güvenip ürünlerini aldığı Vestel çamaşır makinesinde de halkın teveccühüne mazhar oluyor. Vestel Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Otomatik kapanma teknolojisiyle bu ütüye gözü kapalı güveneceksiniz! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Ütüm çok çabuk bozuluyor diyen ev hanımları için Tefal, üstün buhar gücü ile özel bir kireç yönetim sistemini bir araya getirerek ütünüzün ömrünü uzatıyor. En zorlu kırışıklıkların bile üstesinden gelen motor gücüne sahip Tefal ütü ev hanımları tarafından terih ediliyor.

Tefal Turbo Pro Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Kıyafetleriniz kusursuz bir görünüme sahip olsun istiyorsanız bu ütüye gözü kapalı güvenin.

Ona gözünüz kapalı elbiselerinizi teslim edebileceksiniz! 26 Ocak 2023 fiyat listesi

Elbiselerinizde mükemmel sonuçlar görmek istiyorsanız bu indirimli ürünler tam size göre.

Vestel'de sizi uyaran zaman ayarlı alev teknolojisi İle tanışın! 24 Ocak 2023 fiyat listesi

Vestel Ankastre Ocaklar ile gözünüz arkada kalmasın. Ona gözünüz kapalı güveneceksiniz!

Hangi özellikler gayrimenkullerin fiyatını etkilemez?

Her gayrimenkul gözü kapalı alınmaz. Gayrimenkulün değerini belirleyen belirli unsurlar vardır. Peki neler bir gayrimenkulün fiyatına etki etmez?

Kapalı Maraş’ın ihtilaflı mülk sorunu çözülüyor!

46 yıl sonrasında kısmi olarak sahil şeridi açılan Maraş’ın ihtilaflı mülk sorununa Tam Çözüm Merkezi talip oldu. Uzun yıllardır kapalı olan bölgenin yeniden aktif olarak açılması ile şimdiden “hak sahipleri ne yapacak?” sorusu gündeme geldi.

Bakan Kurum'dan Zeytinburnu'na kentsel dönüşüm sözü!

Zeytinburnu’ndaki kentsel dönüşüm süreci ile ilgili bilgilendirme toplantısına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Gözümüz kapalı 3 bin konutun dönüşümünü yaparız'' dedi.

Mansur Yavaş: Evimin perdesi gökdelen yüzünden kapalı!

CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş, "Bu gökdelenler bizim mahremiyetimize de engel oluyor. Örneğin benim evimin perdesi, sonradan yapılan bir gökdelen yüzünden kapalı" dedi...

Meram'daki konut hamleleri vatandaşın yüzünü güldürdü!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen konut hamlelerinin, vatandaşların yüzünü güldürdüğünü söyledi.

Meram'da imar ve mülkiyet sorunları çözülüyor!

Konya’nın merkez İlçe Meram Belediyesi, ilçenin imar ve mülkiyet sorunlarının çözümü için imar düzenlemeleri ve 18. Madde uygulamalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. 

Beylikdüzü Aydın Örs Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

29 yıllık antrenörlük kariyerine tam 20 kupa sığdıran Aydın Örs'ün ismi, Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen kapalı spor salonuna verildi.

Meram Kovanağzı Kapalı Pazar Alanı inşaatında son durum Haberi

Meram Kovanağzı Kapalı Pazar Alanı inşaatında son durum

Konya ’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, geçtiğimiz aylarda temeli atılan Kovanağzı Kapalı Pazar alanı inşaatında incelemelerde bulundu.


‘Yerinde tespit, yerinde çözüm ’ sloganıyla faaliyetlerine yön veren Meram Belediyesi ’nin ilçeye kazandıracağı Kovanağzı Kapalı Pazaryeri inşaatında sona doğru yaklaşıldı. Başkan Fatma Toru, pazar alanında incelemelerde bulunurken, yetkililerden inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı.


Meram halkının sağlık, esenlik ve güvenlik içerisinde alışverişlerini yapabilmeleri adına projelendirilen Pazaryerlerinin yapımına başladıklarını belirten Başkan Toru, “İlk olarak geçtiğimiz aylarda Kovanağzı Kapalı Pazar Alanı ’nın temelini attık ve inşaat hızla devam ediyor. 8 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde 4 bin 850 metrekarelik kapalı alana sahip olan pazaryerimiz Ağustos ayı sonu itibariyle hizmete açılmış olacak. Vatandaşlarımız kış döneminde soğuktan, yaz döneminde ise sıcaktan korunarak alışverişlerini...