30 / 04 / 2024

Meram Millet Kıraathanesi

Meram Millet Kıraathanesi

Konya'nın Konya’nın ilk millet bahçei Meram'da açıldı. Meram Millet Kıraathanesi’nin açılışı Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti.

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. 

Ankara AKM Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet kıraathanesi, konferans salonu, kültür merkezi, geniş yeşil alanların yer alacağı Ankara AKM Millet Bahçesi'nin, 28 Ekim'de saat 13.30'da yapılacak açılışına vatandaşları davet etti.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ekim'de açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Millet Bahçesi'ni inceledi. Proje Ekim ayında hizmete açılacak.

Kırıkkale Bozkurt Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Keskin Bozkurt Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kırıkkale Keskin Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kırıkkale Keskin Bozkurt Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Ardahan Aziziye Kışlası Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan Aziziye Kışlası Millet Bahçesi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Körfez İlimtepe Millet Bahçesi ihalesi 27 Ekim'de!

Körfez'de hayata geçirilecek olan Körfez İlimtepe  Millet Bahçesi için ihale tarihi 27 Ekim olarak belirlendi. 

Kırıkkale Millet Bahçesi ihalesi 15 Eylül'de!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Kırıkkale Keskin Millet Bahçesi projesinin ihalesini 15 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Muratpaşa Millet Bahçesi’nin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesine de yer verilecek olan Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi’nin ihales dün yapıldı.

Konya Meram'da 90 milyon 200 bin TL'ye satılık arsa!

Konya Meram Belediyesi, Köyceğiz Mahallesi'nde yer arsayı 90 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Cebeci İnönü Stadı'nın yıkımı başladı! Millet Bahçesi yapılacak!

Yerine millet bahçesi inşa edilecek olan Cebeci İnönü Stadı'nın yıkım çalışmaları için Çankaya Belediyesi tarafından yıkım ruhsatı verildi

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılacağını dile getirdi.

İdlib'de 35 bin konut inşa edildi!

Millet Kütüphanesi'nde 'Kütüphane Söyleşileri'nin ikincisine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'de Türkiye tarafından inşa edilen konutlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Meram Millet Kıraathanesi Haberi

Meram Millet Kıraathanesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatını verdiği millet bahçesi projesinin Konya'daki ilk örneği Meram'da açıldı. 

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, bünyesinde birçok yenilik bulunan proje özgü konsepti ile açıldı. Meram Millet Kıraathanesi’nin açılışı Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan’ın katılımıyla yapıldı.

Açılışta konuşan Erdoğan, kitapların ve dinlenme alanlarının olduğu alanın vatandaşı okumaya teşvik edeceğini söyledi. 

Erdoğan “Geride kalan 16 yılda ülkemizde çok önemli altyapı çalışmaları gerçekleştirildi. Yollardan hastanelere, okullara, toplu konut projelerine, tünellere, köprülere, barajlara varıncaya kadar ülkemizin büyük ülke olma yolundaki altyapı adımları büyük ölçüde atıldı. Şimdi geldiğimiz noktada artık bu işin daha derununa inecek işlerin yapılması gerekiyor. Bunlar da kültürdür, sanattır, eğitimdir'' açıklamasında...