10 / 05 / 2024

meram spor merkezleri

meram spor merkezleri

Meram Alavardı Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde yapılacak Altuncan Hatun Toplantı ve Spor Merkezi’nin temel atma törenine Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da katıldı...

Dükkanlarını kapatan işletmeciler kira desteği bekliyor!

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelge ile tiyatro, sinema, konser salonları, düğün salonları, internet kafeler, nargile kafeler, çay bahçeleri, hamam, sauna ve spor merkezleri gibi tüm işletmeler koronavirüs tedbirleri kapsamında geçici olarak kapatıldı...

Konya Meram'a yeni spor tesisi müjdesi!

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş yaptığı açıklamada ‘Ağır Bakım Millet Bahçesi’nde yükselecek spor tesisleriyle Meram’ın sporseverler için adeta bir merkez haline geleceğini söyledi.                

Meram Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi tamamlandı!

Meram Belediyesi tarafından Aşkan Mahallesi’nde hayata geçirilen spor tesisine genç yaşta hayatını kaybeden Konyasporlu Muhammet Yürükuslu’nun adı verildi.

Mersin'e spor yatırımı müjdesi!

Bakan Elvan, Mersin'de spor tesislerinin artırılması için 6 yeni projenin hayata geçirileceğini belirterek, ilçelere de gençlik merkezleri yapılacağını söyledi.

Konya Rabia Spor Merkezi hizmete açıldı!

Konya Meram Belediyesi tarafından inşa edilen Rabia Spor Merkezi hizmete açıldı. Düzenlenen törene teşkilat mensupları, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Meram Rabia Spor Tesisi 5 Nisan'da açılacak!

Meram Belediyesi'nin Dr. Ahmet Özcan Caddesi üzerinde hayata geçirdiği Rabia Spor Tesisi 5 Nisan Çarşamba günü Saat 11.00’de açılacak.

Fenerbahçe, arazilerine yatırım yapacak!

Fenerbahçe projelerle gelişmeyi hedefliyor. Spor kulübü, Türkiye’nin her yerinde satın aldığı arazilerine şube binaları ve spor merkezleri inşa edecek.

Meram'ın yeni spor kompleksi tamamlandı!

Meram Belediyesi, Konya’da yapılan ilk plebisit uygulaması sonucu halkın talebi doğrultusunda Dr. Ahmet Özcan Caddesi üzerinde yapımına başladığı spor kompleksi inşaatını tamamladı

Erzurum'daki kayak merkezleri cazibe merkezi olacak!

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Ziyarette Erzurum'daki kayak merkezleri konuşuldu...

Osman Genç: En büyük dönüşümü Canik Belediyesi yapıyor!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Canik, eğitim, kültür, sanat, spor merkezleri ve modern şehirciliği ile model bir kent. En büyük kentsel dönüşümü yapan, en fazla eğitim yatırımı yapan belediyeyiz." dedi.

Altuncan Hatun Toplantı ve Spor Merkezi'nin temeli atıldı!

Meram Alavardı Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde yapılacak Altuncan Hatun Toplantı ve Spor Merkezi’nin temel atma törenine Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da katıldı...

Meram spor kompleksinde son durum!

KONYA'NIN merkez Meram ilçe Belediyesi tarafından Konya'da ilk kez yapılan plebisit uygulaması sonucu yatırımına karar verilen Dr. Ahmet Özcan Caddesi üzerindeki spor kompleksinin inşaatı hızla devam ediyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kadın destek ve yaşam merkezleri yapılıyor!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla, ilçe sınırları içerisinde bulunan 36 mahalleye Kadın Destek ve Spor Yaşam Merkezleri yapılıyor.

meram spor merkezleri Haberi

meram spor merkezleri


Alavardı Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde yapılacak Altuncan Hatun Toplantı ve Spor Merkezi’nin temel atma törenine Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Konya Tapu ve Kadastro Bölge Müdür Vekili Kenan Çiftçi, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Meram Koordinatörü Mustafa Torun, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Tosunoğlu, AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yıldırım, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtar derneklerinin başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu, İstiklâl Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Alavardı Mahalle Muhtarı İbrahim Avcı, mahallelerine kazandırdığı yatırımlardan dolayı Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’ya teşekkür etti.


KOMPLEKS BİR YAPI

Altuncan Hatun...