14 / 05 / 2024

Meram Rabia Spor Tesisi 5 Nisan'da açılacak!

Meram Rabia Spor Tesisi 5 Nisan'da açılacak!

Meram Belediyesi'nin Dr. Ahmet Özcan Caddesi üzerinde hayata geçirdiği Rabia Spor Tesisi 5 Nisan Çarşamba günü Saat 11.00’de açılacak.




Meram Belediyesi, Konya’da ilk kez yapılan plebisit uygulamasıyla halkın karar verdiği spor tesisini hizmete açıyor. Dr.  Ahmet Özcan Caddesi üzerinde yapımını tamamladıkları Rabia Spor Tesisi’nin açılışını 5 Nisan Çarşamba günü Saat 11.00’de gerçekleştireceklerini belirten Başkan Fatma Toru, programa tüm vatandaşları davet etti.


TESİSİN KARARINI HALK VERDİ

Göreve geldikten sonra ilk defa plebisit uygulaması yaptıklarını ve bu bölgedeki vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda yapılacak tesisin kararını halkın verdiğini hatırlatan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Vatandaşlarımız spor kompleksi yönünde tercihte bulunmuştu. Biz de belediye olarak plebisit uygulamasının sonuçları doğrultusunda Mehmet Vehbi, Saadet, Kurtuluş ve Muradiye Mahallelerinin ihtiyacını karşılayacak fonksiyonel bir spor tesisini ilçemize kazandırmış olduk. Hayırlı olsun” dedi.

“BÖLGENİN İHTİYACINI KARŞILAYACAK”

Bodrum, zemin + 3 kattan oluşan spor merkezinin oldukça fonksiyonel olduğuna dikkat çeken Başkan Toru,  “Spor tesisimizde 6 adet bağımsız bölüm bulunuyor. 2 adet dükkan, 1 adet yüzme havuzu, saunası, buhar odası, bay - bayan fitness alanları ve kafeteryasıyla birlikte bu bölgenin ihtiyacı olan eksikliği büyük ölçüde gidermiş olacak” ifadelerini kullandı.

İsmini “Rabia Spor Merkezi” olarak belirledikleri tesisin açılışına tüm vatandaşları davet eden Başkan Toru, “Dr. Ahmet Özcan Caddesi üzerinde eski su deposunun bulunduğu alanda yapımını tamamladığımız tesisin açılışını 5 Nisan Çarşamba günü Saat 11:00’de gerçekleştireceğiz. Açılış törenine tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi. 



Meram Belediyesi



Geri Dön