25 / 07 / 2024

meram Rabia Spor Tesisi

meram Rabia Spor Tesisi

Meram Belediyesi'nin Dr. Ahmet Özcan Caddesi üzerinde hayata geçirdiği Rabia Spor Tesisi 5 Nisan Çarşamba günü Saat 11.00’de açılacak.

Konya Meram'a yeni spor tesisi müjdesi!

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş yaptığı açıklamada ‘Ağır Bakım Millet Bahçesi’nde yükselecek spor tesisleriyle Meram’ın sporseverler için adeta bir merkez haline geleceğini söyledi.                

Meram Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi tamamlandı!

Meram Belediyesi tarafından Aşkan Mahallesi’nde hayata geçirilen spor tesisine genç yaşta hayatını kaybeden Konyasporlu Muhammet Yürükuslu’nun adı verildi.

Konya Rabia Spor Merkezi hizmete açıldı!

Konya Meram Belediyesi tarafından inşa edilen Rabia Spor Merkezi hizmete açıldı. Düzenlenen törene teşkilat mensupları, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Meram Rabia Spor Tesisi 5 Nisan'da açılacak!

Meram Belediyesi'nin Dr. Ahmet Özcan Caddesi üzerinde hayata geçirdiği Rabia Spor Tesisi 5 Nisan Çarşamba günü Saat 11.00’de açılacak.

Meram'ın yeni spor kompleksi tamamlandı!

Meram Belediyesi, Konya’da yapılan ilk plebisit uygulaması sonucu halkın talebi doğrultusunda Dr. Ahmet Özcan Caddesi üzerinde yapımına başladığı spor kompleksi inşaatını tamamladı

Altuncan Hatun Toplantı ve Spor Merkezi'nin temeli atıldı!

Meram Alavardı Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde yapılacak Altuncan Hatun Toplantı ve Spor Merkezi’nin temel atma törenine Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da katıldı...

Meram spor kompleksinde son durum!

KONYA'NIN merkez Meram ilçe Belediyesi tarafından Konya'da ilk kez yapılan plebisit uygulaması sonucu yatırımına karar verilen Dr. Ahmet Özcan Caddesi üzerindeki spor kompleksinin inşaatı hızla devam ediyor.

Meram Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Meram Belediyesi tarafından Ahmet Özcan Caddesi üzerine yapılacak olan spor kompleksinin temeli gerçekleşen törenle atıldı. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru spor kompleksinin adını da yine vatandaşların belirleyeceğini belirtti.

Meram Spor Kompleksi'nin temeli yarın atılıyor!

Meram Belediyesi öncülüğünde daha önce Kurtuluş, Muradiye, Mehmet Vehbi ve Saadet Mahallesi sakinlerinin sandığa giderek kararını verdiği spor kompleksinin temeli yarın günü atılıyor, gerçekleştirilecek yatırımın bölgeye değer katması hedefleniyor.

Konya halkı spor tesisi istiyor!

Halkın görüşlerini önemseyen Meram Belediyesi. Konya'da ilk defa plebisit uygulaması gerçekleştirdi. 4 mahallenin sakinleri sandık başına gitti, kullanacakları tesisi kendileri seçti. Yüzde 72'lik oyla spor merkezi tercih edildi.

Toki Meram'da bin 340 konutun anahtar teslimi yapılıyor!

Konya Meram Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yapımı tamamlanan bin 340 konutun anahtar teslimi, Gödene Sosyal Tesisleri ve İş Merkezi, Çomaklı Spor Tesisi Başbakan tarafından yapılacak toplu açılış programıyla hizmete girecek...

G.Saray Seyrantepe Spor Kompleksi TT Arena'yı unuttu!

Galatasaray yönetimi, camianın içinde bulunduğu kaos ortamında yaşadığı sorunların şokunu üzerinden atamazken Ali Sami Yen Spor Kompleksi konusunda Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile yapılması gereken protokolü de unuttu

Life Fitness'tan evler için mini spor salonu!

Life Fitness, spor salonuna gitmeye vakit bulamayanlar için evlerde mini spor salonları oluşturulmasına yardımcı oluyor. Life Fitness'ın, ev tipi modellerinden sadece ikisiyle ev için bircok fonksiyon ve amacı karşılayan mini bir spor salonu oluşturulabil

meram Rabia Spor Tesisi Haberi

meram Rabia Spor Tesisi


Meram Belediyesi, Konya’da ilk kez yapılan plebisit uygulamasıyla halkın karar verdiği spor tesisini hizmete açıyor. Dr.  Ahmet Özcan Caddesi üzerinde yapımını tamamladıkları Rabia Spor Tesisi’nin açılışını 5 Nisan Çarşamba günü Saat 11.00’de gerçekleştireceklerini belirten Başkan Fatma Toru, programa tüm vatandaşları davet etti.


TESİSİN KARARINI HALK VERDİ

Göreve geldikten sonra ilk defa plebisit uygulaması yaptıklarını ve bu bölgedeki vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda yapılacak tesisin kararını halkın verdiğini hatırlatan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Vatandaşlarımız spor kompleksi yönünde tercihte bulunmuştu. Biz de belediye olarak plebisit uygulamasının sonuçları doğrultusunda Mehmet Vehbi, Saadet, Kurtuluş ve Muradiye Mahallelerinin ihtiyacını karşılayacak fonksiyonel bir spor tesisini ilçemize kazandırmış olduk. Hayırlı olsun” dedi.

“BÖLGENİN İHTİYACINI KARŞILAYACAK”

Bodrum, zemin + 3 kattan oluşan spor merkezinin oldukça fonksiyonel olduğuna dikkat çeken Başkan Toru,  “Spor...