28 / 04 / 2024

Meram Şükran Mahallesi dönüşüm

Meram Şükran Mahallesi dönüşüm

Meram'daki Tarihi Bedesten Çarşısı’nın yanında yer alan Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde de anlaşma seviyesi yüzde 85'i geçti.

Konya Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Meram Belediyesi tarafından başlatılan Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde bir yandan inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürerken diğer yandan da söz konusu bölgenin tarihi zenginliği ile ilgili özenli çalışmalar da sürüyor.

Konya Şükran’da birinci etabın temeli atıldı

Konya’nın en büyük dönüşüm projelerinden biri olan Sahibata Mahallesi Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 3. perde açıldı. 2 milyar TL üzerindeki bütçesi ile Türkiye’nin sayılı projelerinden biri olan projenin birinci etabının temel atma töreni gerçekleşti.

Meram Belediyesi imarlı arsa satacak! İhalesi 10 Mayıs'ta!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram Topraksarnıç Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Konya Meram'da 121 milyon liraya arsa satılıyor! İhalesi 3 Mayıs'ta!

Meram Belediye Başkanlığı, Konya ili, Meram ilçesi, Çomaklı Mahallesi'nde yer alan arsayı 11 taksitle satıyor. Peki Konya Meram'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Belediye 12 taksitle arsa satacak! KDV'den muaf arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram Beybes Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 15 Mart 2023 tarihinde saat 15:30'da yapılacak.

Meram Belediyesi Konya'da gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Meram Gödene Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Konya Meram'da satılık arsa arayanlar dikkat! Bu fırsat kaçmaz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya  ili, Meram ilçesi Alakova Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 26 Ağustos'ta yapılacak.

Meram Belediyesi'nden Konya'da imarlı arsa fırsatı! Siz de taksitle arsa sahibi olabilirsiniz!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram Alakova Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Meram Belediyesi'nden büyük fırsat! 8 taksitle akaryakıt ve servis istasyonu satıyor! 

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram Alakova Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonunu satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Meram Belediyesi 18 ay taksitle arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere büyük müjde!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, 18 ay taksitle arsa satışı gerçekleştirecek. Meram Alakova Mahallesi'nde yer alan arsanın satış ihalesi bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

Meram Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Meram Belediyesi, Konya ili, Meram ilçesi, Aymanas Bölgesi'nde 2. Etap Aymanas Mahallesi Kentsel Dönüşüm Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşini ihale edecek. İşin bedeli 264 milyon 294 bin 496 TL olarak belirlendi. 

Konya Meram'da 11.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Çomaklı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 11 milyon 600 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Şükran'da kentsel dönüşümün temelleri atılıyor!

Konya Meram'a bağlı Sahibata Mahallesi'nde kentsel dönüşümün ilk temelleri  atılıyor. Proje ile 6 bina yenilenecek. 

Meram Şükran Mahallesi dönüşüm Haberi

Meram Şükran Mahallesi dönüşüm


Meram Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Şehrin merkezinde, Tarihi Bedesten Çarşısı’nın yanında yer alan Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde de anlaşma seviyesinin yüzde 85’i geçtiğini vurgulayan Başkan Fatma Toru, “Larende Yokuşu’ olarak bilinen ve son yıllarda “Suriyeli Yokuşu” olarak da ifade edilen cadde üzerindeki tüm konut sahipleriyle anlaşma sağladık. Dükkân sahipleriyle de kısmen anlaşma sağlanmış olup anlaşması tamamlanan binaların yıkımı bu hafta içerisinde gerçekleşmiş olacak. Dönüşüm çalışmalarıyla şehrimiz için en cazip alanlardan biri olacak bu bölgeyi tekrar şehir ekonomisine kazandırmış olacağız” dedi.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında sahadaki yıkım çalışmalarını inceledi. Toru, kentsel dönüşüm ofisini de ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

ANLAŞMA YÜZDE 85’İ GEÇTİ

Meram Belediyesi olarak yapmış oldukları kentsel dönüşüm çalışmalarının...