15 / 05 / 2024

meram toki konya toki toki konya

meram toki konya toki toki konya

Mehmet Ergün Turan, TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, TOKİ Uygulama Daire Başkanı Ömer Faruk Karabayır ve Uygulama Şube Müdürü Kazım Bayburt ile birlikte Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'yu ziyaret etti.

Meram Belediyesi Konya'da 17 taksitle arsa satacak! Kaçırmayın!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa için 17 taksit imkanı sağlanıyor.

Meram Belediyesi, Konya'da 6 taksitle KDV'den muaf dükkan satacak! Sakın kaçırmayın!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya'da 6 taksitle dükkan satacak. Söz konusu ihale 14 Aralık 2022 tarihinde yapılacak. 

Meram Belediyesi Konya'da gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Meram Gödene Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ Konya Meram başvuruları yarın sona eriyor! 120 ay vadeyle 2+1 ve 3+1 fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Meram projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar için başvuru dönemi yarın sona eriyor. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Meram Belediyesi Konya'da 18 ay taksitle konut alanı imarlı arsa satıyor!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konya Meram TOKİ kura sonucu 8 Nisan 2022!

Konya Meram TOKİ kura sonucu 8 Nisan 2022 haberimizde yer alıyor. Projede 179 adet konut bulunuyor. 

TOKİ Konya Meram kura çekilişi ne zaman? İşte merak edilen o tarih!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Konya Meram projesinde yer alan 179 adet konutun kura tarihi merak ediliyor. İşte TOKİ Konya Meram kura çekilişi ne zaman? sorusunun yanıtı...

Konya Meram Belediyesi'nden 11.5 milyon TL'ye satılık 2 dükkan!

T.C. Konya Meram Belediyesi, Konya ili, Meram ilçesi, Alavardı Mahallesi'nde yer alan 2 adet dükkanı 11 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

TOKİ Konya Meram Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Konya İli Meram İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Meram 116 konut ve 182 dükkan ihalesi bugün!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Konya Meram 657 konut ihalesi yarın!

Konya İli, Meram İlçesi, Beybes Mahallesi, 657 Adet Konut ,13 Adet Dükkan ve 2 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Konya Meram Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Konya İli Meram İlçesi Mahmuriye Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılarİnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

meram toki konya toki toki konya Haberi

meram toki konya toki toki konya

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, TOKİ Uygulama Daire Başkanı Ömer Faruk Karabayır ve Uygulama Şube Müdürü Kazım Bayburt ile birlikte Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'yu ziyaret etti.

Başkan Toru'nun makamında gerçekleşen görüşmede, Meram'a yapılacak çalışmalar ele alındı. 


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Toru, TOKİ'nin Türkiye'nin her bölgesinde artan çalışmalarımız hayata geçecek" dedi. 

Ev sahibi Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'ya teşekkür eden TOKİ B aşkan ı Mehmet Ergün Turan ise, Başkan Toru'ya görevinde başarılar diledi. 


Başkan Toru, günün anısına Turan'a çeşitli hediyeler takdim etti. 

konut ihtiyacına cevap verdiğini ifade etti. Başkan Toru, "TOKİ, toplu konut inşasında Türkiye'ye adeta lig atlattı. 


Beyşehir İlk...