10 / 05 / 2024

Meram Yılınızoğlu

Meram Yılınızoğlu

Panel Cephe İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurullah Yalınızoğlu, Meram Yılınızoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Ekim'de Ümraniye'de kuruldu.

İhtiyaç kredisinde faiz artışı durmuyor! Faizler son 5 yılın zirvesinde! İhtiyaç kredisi faizi yüzde 40’a dayandı!

Faiz oranlarındaki yükselişe rağmen tüketici kredilerine olan talep devam ediyor. İhtiyaç kredisi faizlerinin ise yüzde 39’lu seviyeleri aşarak son 5 yılın zirvesine çıktığı görülüyor.

Merkez Bankası beklenen tarihi açıkladı! Yılın ilk çeyreğinde pilot uygulamalar başlıyor!

TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu bugün yılın ilk Enflasyon Raporu’nu açıkladı. Ardından uzun zamandır beklenen ve merak edilen konular ile ilgili son gelişmeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Konut satışları yılın 2. yarısında ivme kazanacak!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan konut satışları verilerini değerlendiren, Now Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başyazıcıoğlu konut satışlarının yılın 2. yarısında ivme kazanacağını söyledi.

Şahinbey Belediyesi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

2019 yılının ilk meclis toplantısının 1.oturumu Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapıldı.

İnşaat sektörü 2018 yılının 2’nci yarısında hareketlenecek!

Türkiye’nin hala yabancı yatırımcının gözdesi olduğunu belirten Kırkıncıoğlu Grup CEO’su Abdullah Kırkıncıoğlu "2018 yılının 2’nci yarısında sektör hareketlenecek" dedi.

Piyalepaşa İstanbul'da yılın son kampanyası başladı!

Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul’da yılın son kampanyası başladı. Projede fiyatlar 800 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Dündar Kılıç'ın oğlu Dünay Kılıç'a sahte senet davası!

İSTANBUL’da ilginç bir ‘sahte senet’ davası açıldı. Davacı tarafta, Türkiye’nin en eski sanayici ailelerinden Ellialtıoğlu Ailesi'nden Ahmet Feyzi Ellialtıoğlu yer alıyor. Hakkında dava açılan iki isimden biri ise, Dündar Kılıç’ın oğlu yönetmen Dünay Kılıç.

Tahincioğlu, Yılın Pazarlama Kampanyası ödülünü aldı!

Tahincioğlu, Kanada/Toronto'da dünyanın pek çok ülkesinden katılımla düzenlene 2015 Stevie International Business Awards ödül töreninden ‘Yılın Pazarlama Kampanyası' kategorisinde kazandığı Silver ödülü ile döndü.

Öncüoğlu Palme Couture Dubai projesi Yılın Konut Projesi ödüllerine aday!

ÖNCÜOĞLU + ACP Mimarlık Palme Couture_Dubai / UAE Projesi ile "Yılın Konut Projesi" kategorisinde Orta Doğu Mimarlık Ödülleri'ne aday.Proje 4 daireden ve ilave geniş sosyal hacimlerden oluşmaktadır.

Sakarya Yeni Stadyumu 2016 yılının başında tamamlanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 28 bin 160 kişilik kapasiteye sahip olacak yeni stadyumun 2016 yılı başında tamamlanacağını açıkladı. Yeni stadyumun 2016 yılının başında tamamlanması planlanıyor.

1950 yılında Beyoğlu'nda 10 daireli apartman 91 bin liraya satılacakmış!

1950 yılında Beyoğlu, Lüleci Hendek Caddesi'nde 10 daireli bir apartman 2 bin 334 altın parasına, 91 bin liraya satılacakmış. Üsküdar'da ise dört dönüm bahçe içinde iki köşk satılacakmış.

Panel Cephe İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panel Cephe İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurullah Yalınızoğlu, Meram Yılınızoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Ekim'de Ümraniye'de kuruldu.

1947 yılında Beyoğlu'nda 239 metrekare arsa 719 liraya satılacakmış!

1947 yılında Beyoğlu ve Eminönü'nde 2 parça arsa İstanbul Defterdarlığı tarafından satılacakmış. Satılacak olan arsalar talip çıkmadığından on gün uzatılmış. 1947 yılında 239 metrekare arsayı 25 altın parasına almak mümkünmüş.

Meram Yılınızoğlu Haberi

Meram Yılınızoğlu
Panel Cephe İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurullah Yalınızoğlu, Meram Yılınızoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de kuruldu. 


Panel Cephe İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT : 1) Her türlü konut, fabrika, atölye vb. bina ve diğer yapıların içi veya dışında yer ve duvar kaplama faaliyetleri (mermer, mozaik, granit, karo ve kaldırım taşlarının, parke dahil ahşap yer ve duvar kaplamalarının döşenmesi vb.). 2) Her türlü konut, fabrika, atölye vb. binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu ile ısı yalıtımlı, ses yalıtımlı, yangın yalıtımlı giydirmeli alüminyum, seramik, kompakt, kompozit, cam, levha, mermer gibi dış cephe kaplama işleri yapabilir. 3) Her türlü binaların ısı, su, ses ve yangın yalıtım malzemelerinin imalatını, dahili ticaretini,...