28 / 04 / 2024

Meram Zermeram daire fiyatları

Meram Zermeram daire fiyatları

Zermeram Konya satılık ev alanları 120 metrekareden başlıyor. Seha Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 320 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Zermeram lansmana özel peşinatsız 12 Ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Seha Yapı İnşaat ve Adese Gayrimenkul Yatırım'ın ortak girişimi olarak hayata geçen, Konya’nın en büyük ve en kıymetli arazilerinden birinde yer alan Zermeram projesinde; Elmas Evler etabında cazip ödeme koşulları ile daire satışları başladı. 

Adese Gayrimenkul, Zermeram projesi için Zermeram Adi Ortaklığı'nı kurdu!

Adese Gayrimenkul ile Seha İnşaat arasında Konya Meram'daki Zermeram projesinin satışı yapılmayan bölümlerinin yapımı ve satış amacıyla Zermeram Adi Ortaklığı kuruldu. 

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 

TOKİ 100 bin konut Konya Meram Beybes kura çekilişi bugün!

TOKİ 100 bin konut Konya Meram Beybes kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Meram TOKİ'de 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Zermeram Konya Projesi'nde Şimdi Al 2019'da öde!

Zermeram Evleri projesi Konya Meram'da hayata geçirildi. Projede ''Şimdi Al 2019'da Öde'' kampanyası uygulanıyor...

Konya Meram Gödene TOKİ 22 konut kura sonucu sorgulama!

TOKİ Konya Meram Gödene'de 22 konut kuralı satış yöntemiyle alıcılarını bekliyor. TOKİ Meram Gödene daire fiyatları 91 bin 281 TL'den başlıyor.

Meram Parkmahal Konya satılık!

Meram Parkmahal Konya satılık konut tipleri 3+1'den 5+1 seçeneklerine kadar tasarlandı. Toplam 382 daireye yer verilen projede son kalan 80 daire ile satışlar tüm hızıyla devam ediyor...

Zermeram Konya Evleri satış ofisi!

Konya Meram'da hayata geçirilen Zermeram projesi 1.077 konuttan meydana geliyor. Zermeram Konya Evleri satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Zermeram Seha Evleri Konya fiyat listesi!

Zermeram Evleri, Konya Meram'da Seha Yapı imzasıyla yükseliyor. Projede daire teslimlerinin 2019 yılında yapılması planlanıyor...

Zermeram Konya ödeme seçenekleri!

Toplam 1.077 konuttan meydana gelen Zermeram Konya projesi Konya Meram'a bağlı Kozağaç Mahallesi'nde inşa ediliyor. İşte Zermeram Konya ödeme seçenekleri...

Seha Yapı Zermeram ödeme seçenekleri!

Seha Yapı imzalı Konya Zermeram projesi Konya Meram'a bağlı Kozağaç Mahallesi'nde inşa ediliyor. Projede dairelerin fiyatları 362 bin TL'den başlayarak değişiyor. İşte Seha Yapı Zermeram ödeme seçenekleri...

Konya Zermeram Evleri liste satış fiyatları!

Zermeram Evleri projesi Konya Meram'da Seha Yapı imzasıyla yükseliyor. 300 bin metrekare arsa alanı bulunan Zermeram projesinde fiyatlar 362 bin TL'den başlıyor...

Zermeram Konya güncel konut fiyatları!

Zermeram Evleri Projesi Konya Meram'da Seha Yapı imzasıyla hayata geçirildi. Fiyatların 362 bin TL'den başladığı Zermeram Konutları için30 Nisan'a kadar yüzde 5 peşinattan sonra sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...

Meram Zermeram daire fiyatları Haberi

Meram Zermeram daire fiyatları

Zermeram Rezidans'ta peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanıyor. 3 etaptan meydana gelen projede 1.077 konut, 14 dubleks, 36 villa ve 9 yalı yer alıyor. 


Zermeram Konya satılık ev tipleri 2 oda 1 salondan 6,5 oda 1 salona kadar farklı şekilde tasarlandı. Birinci etap teslimlerinin 2019 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje Seha Yapı imzası taşıyor. 


Arsa alanı 320 bin metrekareden oluşan Konya Zermeram Konutları için yüzde 25 peşinde kalan tutar vade farksız 48 ay firma bünyesinde taksitlendiriliyor. Proje Konya Meram'da inşa ediliyor. 


Yatırım bedeli 800 milyon TL olarak belirtilen Meram Zermeram Evleri'nde dairelerin büyüklükleri 120 metrekare ile 1.052 metrekare arasında değişiyor. Projenin 1. etabı 353 daireden meydana geliyor. 


Zermeram Konya satılık ev fiyatları 295 bin TL'den, villa fiyatları ise 1 milyon 692 bin TL'den başlangıç...