16 / 05 / 2024

meramın yebi parkları nerede

meramın yebi parkları nerede

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 32 yeni park, düzenlen törenle hizmete açıldı. Fatma Toru, “Bunlarla birlikte Meram’ın yeşil dokusunu korumayı ve daha da artırmayı hedefledik." dedi.

Nef Meram ön talep topluyor! 157 villalık yeni proje!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef, Konya projesi için düğmeye bastı. Nef'in Konya projesinde 157 villa yer alacak.

TOKİ Konya Meram 657 konut ihalesi yarın!

Konya İli, Meram İlçesi, Beybes Mahallesi, 657 Adet Konut ,13 Adet Dükkan ve 2 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Konya Meram Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Konya İli Meram İlçesi Mahmuriye Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılarİnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ 100 bin konut Konya Meram Beybes kura çekilişi bugün!

TOKİ 100 bin konut Konya Meram Beybes kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Meram TOKİ'de 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Cübbeli Ahmet TOKİ fetvasını yorumladı!

Cübbeli Ahmet, Diyanet İşleri'nin TOKİ fetvasını yorumladı. Cübbeli, "Diyanet 'enflasyonun altında' diyor. Enflasyonun altında diye faize fetva verilmez. Diyanet meramını anlatamıyor. Burada vadeli satış var. Bu durum caizdir" dedi...

Konya Meram'a yeni spor tesisi müjdesi!

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş yaptığı açıklamada ‘Ağır Bakım Millet Bahçesi’nde yükselecek spor tesisleriyle Meram’ın sporseverler için adeta bir merkez haline geleceğini söyledi.                

Meram Şükran Mahallesi dönüşüm projesinde son durum!

Meram Belediye Başkanı Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Şükran Mahallesi kentsel dönüşüm alanında incelemeler yaptı.

Meram'ın 10 mahallesine tapu müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Meram Belediyesi’nin 18. madde uygulamasını tamamladığı Konya’nın en merkezi 10 mahallesinde daha tapular dağıtılıyor.

Fatma Toru: Meram dönüşümle değişti!

Konya Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, 4 yıl önce başladıkları projelerin büyük bir kısmının bu yıl içinde tamamlanarak hizmete girdiğini söyledi. Toru, yatırımlarla Meram'ın bambaşka bir çehreye büründüğünü anlattı.

Meram’ın konut hamleleri yüzleri güldürdü!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Projelerimizle, sadece konut değil yaşam alanları ile Konya ve ülkemiz için artı değerler üretiyoruz” diye açıklama yaptı.

Meram'daki konut hamleleri vatandaşın yüzünü güldürdü!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen konut hamlelerinin, vatandaşların yüzünü güldürdüğünü söyledi.

Meram Uluırmak Evleri başvuruları için son 2 gün!

Meram Belediyesi öncülüğünde inşa edilen Uluırmak Evleri’nde başvurular için son iki güne girilirken ön müracaatlar, 30 Kasım 2018'de son buluyor.

Meram Uluırmak Evleri için son gün yarın!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uluırmak Evleri’nde ön müracaatlar 30 Kasım günü sona erecek. 

meramın yebi parkları nerede Haberi

meramın yebi parkları nerede

Lalebahçe Mahallesi’nde gerçekleştirilen toplu açılış törenine Ak Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, AK Parti Konya Milletvekili Adayları Muhammet Uğur Kaleli, Rüveyda Gülseren Kozak Işık, Hüsnüye Erdoğan, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, TÜRKSAT Genel Müdür Yardımcısı Dr. Halil Yeşilçimen, AK Parti Konya İl Başkan Vekili ABDülkadir Özöğür, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen, AK Parti İl ve İlçe Teşkilat Yöneticileri, Gençlik ve Kadın Kolları Yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.


“ÇALIŞMALARIMIZDA 3 NOKTA ÖN PLANDA”


Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ”Göreve gelirken şunu ifade etmiştik; Yapacağımız çalışmalarda 3 temel nokta var. Bunlardan birincisi, yerel kalkınma, ikincisi çevre ve yaşam kalitesinin yükselmesi. Üçüncüsü ise Meram’ın...