16 / 05 / 2024

Mercer Ülke Başkanı Sibel Yücesan

Mercer Ülke Başkanı Sibel Yücesan

Mercer Ülke Başkanı Sibel Yücesan: Dünya Tünel Birliği Başkanı da dahil, birçok görüşme yapıp, Marmaray'ın inşaat aşamasını sigorta paketine kavuşturduk.

2023 TOKİ sosyal konutlarda KDV indirimi! TOKİ Başkanı resmen peş peşe duyurdu!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, ülke tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinde 45 bin 414 ihalenin tamamlandığını ve sosyal konutta KDV indirimi yaparak oranı yüzde 1'in altına çekmeyi planladıklarını duyurdu.

İTO Başkanı Şekib Avdagiç: Kapsamlı planla konut dönüşümü hızlanmalı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç yaptığı açıklamada, deprem felaketinin acı bir gerçeği daha hatırlattığını dile getirerek, kapsamlı bir planlama ile ülke genelinde konut dönüşümünün mutlaka hızlandırılması gerektiğini söyledi.

Merkez Bankası Başkanı konuştu: Tek ülke Türkiye

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Avrupa başta olmak üzere birçok ülkenin resesyon riski ile karşı karşıya olduğunu dile getirirken, "Resesyon konusu konuşulmayan tek ülke Türkiye” diye konuştu. Başkan Kavcıoğlu, son beş yılın en düşük faiz oranlarının uygulandığını kaydetti.

El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele'den Bitcoin tasarısı açıklaması!

Dünyada dijital paraya geçmek için hazırlanan ilk ülke olan El Salvador'un Devlet Başkanı Nayib Bukele, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Bukele, yaptığı açıklamada 4 sene önce Bitcoin'in kullanılması gerektiğine dikkat çektiğini anımsattı.

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

TDMMB Genel Başkanı Akif Özkaldı oldu!

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Akif Özkaldı Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı seçildi. Özkaldı yaptığı konuşmada Türkiye'nin dünyada mimar ve mühendislikte öncü bir ülke olduğunu söyledi.

TÜRSAB Başkanı Ulusoy'dan çarpıcı açıklamalar!

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy: "Türkiye'nin güvenli olduğunu, gelen misafirin güvenilir şekilde tatil yapmasını sağlamamız gerekiyor.Ülke olarak kriz doktoru olduk. Moralimizi bozarsak önce fiyatları kırarız"

Roma Başkanı Pallotta'dan taraftarlara yeni stat müjdesi!

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma, yeni stat projesini açıkladı. Roma Başkanı Pallotta: "Roma taraftarları ve kent yeni bir stada ihtiyaç duyuyor. Bu, takım, kent ve ülke için büyük bir fırsat" dedi...

Marmaray projesi inşaat aşaması sigorta paketine kavuştu!

Mercer Ülke Başkanı Sibel Yücesan: Dünya Tünel Birliği Başkanı da dahil, birçok görüşme yapıp, Marmaray'ın inşaat aşamasını sigorta paketine kavuşturduk.

Borova Yapı Endüstri'de Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Uzunova istifa etti!

Borova Yapı Endüstri'de Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Uzunova görevinden ayrıldı

Amasya Mimarlar Odası Başkanı ve 4 kişi daha tutuklandı!

Sivas merkezli olarak 3 ilde yapılan "ihale usulsüzlüğü" operasyonunda, aralarında Sivas Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü ile Amasya Mimarlar Odası Başkanının da bulunduğu 5 kişi tutuklandı

Vakıf GYO başkan vekili Ahmet Candan istifa etti!

Vakıf GYO'da yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili Ahmet Candan istifa etti

Mercer Ülke Başkanı Sibel Yücesan Haberi

Mercer Ülke Başkanı Sibel Yücesan

Eylül ayı baslarında Marsh McLennan Şirketler Grubu’nun Türkiye Yönetim Kurulu Başkanlığına atanan Tayfun Beyazıt; Marsh Avrupa CEO’su Martin South, Orta ve Doğu Avrupa, CIS, Güney Avrupa ve Türkiye’den sorumlu bölge CEO’su Flavio Piccolomini, Marsh Turkiye CEO’su Mert Yücesan, grup şirketlerinden Mercer Ülke Başkanı Sibel Yücesan ve Oliver Wyman’in ortağı Seha Ismen Ogur’le birlikte bir sohbet toplantısı düzenledi. 


Yücesan, toplantıda Marmaray’la ilgili şunları anlattı: “Marmaray, derin daldırma yoluyla gerçekleşecek ilk tup geçiş projeleri arasında. Üstelik fay hattına çok yakın. Dünya Tünel Birliği Başkanı da dahil, birçok görüşme yapıp, projenin inşaat aşamasını sigorta paketine kavuşturduk. 20-30 kadar dünyaca unlu sigorta şirketi bir araya gelerek bu paketin parçası...