04 / 05 / 2024

Merçil Yönetim iletişim

Merçil Yönetim iletişim

Merçil Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Berçil tarafından kuruldu.

Fay Yönetim Bilişim Danışmanlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fay Yönetim Bilişim Danışmanlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Uygur tarafından kuruldu.

Merçil Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Merçil Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Berçil tarafından kuruldu.

Evoscouts İletişim Projeleri Yönetim ve Planlama Limited Şirketi kuruldu!

Evoscouts İletişim Projeleri Yönetim ve Planlama Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mazhar Özgür tarafından kuruldu.

İŞ GYO Yönetim Kurulu Başkanı yine Ömer Karakuş oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Ömer Karakuş, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Süleyman H. Özcan'ın seçildi...

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim!

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve işyerlerinden oluşacak projede 1+0'dan 2+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Sinpaş Sefaköy iletişim!

Sinpaş Sefaköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek proje  Sefaköy ilçesinde, E5 Otoyolu'nun yanında yükselecek.

NEF Çekmeköy Ormantepe iletişim bilgileri!

Nef Çekmeköy'de NEF Ormantepe projesine hazırlanıyor. NEF Ormantepe projesi yakında satışa sunulacak. NEF Çekmeköy Ormantepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri!

Toplam bin 500 adet daireden oluşan NEF Çekmeköy projesi İstanbul Çekmeköy'de Özyeğin Üniversitesi'nin yanında inşa ediliyor. İşte Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri...

Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO iletişim!

Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO projesi 40 adet bağımsız birimden meydana geliyor. Ön talep toplanan Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

DNZ Kurtköy Pendik iletişim!

Toplam 311 daireden meydana gelen DNZ Kurtköy Pendik projesi Deniz Yapı imzasına sahip. DNZ Kurtköy Pendik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 4 579 olarak belirtiliyor.

Vogue Kurtköy Residence iletişim!

Vogue Kurtköy Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 0212 219 41 00 olarak belirtiliyor. 3 blok halinde hayata geçirilen projede konutlar 63, 64 ve 66 metrekare büyüklükte tasarlandı.

Esenyurt Evim Yüksekdağ iletişim!

Esenyurt Evim Yüksekdağ iletişim için 444 9 540 numaralı telefondan satış ofisini arayabilirsiniz. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede vade farkı olmadan 50 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Pendik Vogue Kurtköy Evleri iletişim!

Pendik Vogue Kurtköy Evleri iletişim için 0212 219 41 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ayse Yapı tarafından inşa edilen projede 250 konut ve 20 ticari birim bulunuyor.

Merçil Yönetim iletişim Haberi

Merçil Yönetim iletişim

Merçil Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Berçil tarafından kuruldu.

Merçil Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
Şirket amaç ve konularıyla ilgili olarak aşağıdaki işlemleri yapar: 1.Site Yönetimi -Kiracı veya kat maliklerine kapıcılık hizmetleri, havuz, bahçe temizlik, ve kontrolü, bahçe ve çevre düzeni hizmetleri, ağaçlandırma ve çimlendirme gibi faaliyetleri sunma işlemleri her türlü tamir ve bakım hizmetleri, alışveriş hizmetleri, fatura ödeme hizmetleri ve benzeri her türlü hizmeti yapmak. -Profesyonel site yönetim ve işletimi hizmetleri teknik işletme yönetimi hidrofor, havalandırma, jeneratör, asansörler alarm ısıtma, klima sıhhi tesisat gibi mekanik uygulamaların bakımı, kontrolü ve onarımı -Konut, mesken, toplu konutlarla ilgili site-apartman yönetim hizmetlerini yerine getirmek. -Yıllık site veya binanın maliyet ve ödeme...