28 / 04 / 2024

Meri İnşaat adres

Meri İnşaat adres

Meri İnşaat Metal Elektrik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tuna tarafından kuruldu. 

Meriç Uluslararası İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Uluslararası İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Altıntaş tarafından kuruldu.

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Karaca tarafından kuruldu.

Meriç Çevre Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Çevre Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bulut, Okan Boz ve Zafer Meriç ortaklığında kuruldu.

Mrc Meriç İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Meriç İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Meriç ve Murat Meriç ortaklığında kuruldu.

Meriç Yıkım İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Yıkım İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Niyazi Meriç tarafından kuruldu.

TOKİ Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi (e-ihale )ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi 22 Mayıs'ta!

Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi ihalesi 22 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

İmeriç İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmeriç İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli İlhan Meriç tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Meri İnşaat Metal Elektrik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meri İnşaat Metal Elektrik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tuna tarafından kuruldu. 

Btc Meriç İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Btc Meriç İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Vural Sönmez ve Murat Cırdı ortaklığında Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Meriç 1071 İnşaat Taşımacılık Gıda Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meriç 1071 İnşaat Taşımacılık Gıda Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali İhsan Meriç ve Mehmet Şirin Artan ortaklığından Başakşehir’de 300 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Gökçe Meriçten: Artık ofis verimliliği ön planda!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Volkan Akı, bugünkü yazısında Ferko İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten ile yeni ofis anlayışı değerlendirildi. İşte o haber...

Meri İnşaat adres Haberi

Meri İnşaat adres

Meri İnşaat Metal Elektrik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tuna tarafından kuruldu. 

Meri İnşaat Metal Elektrik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat işleri konut yapım taahhüt inşaat malzemeleri imalat toptan alım sarım. 2-Her türlü metal imalat toptan alım satım her türlü profil demir inşaat demiri toptan alım satım. 3-Her türlü elektrik malzemesi imalat toptan alım satım.İthalat,ihracat. 4-Her türlü hizmeti ve reklam malzemeleri imalat toptan alım satım.

Meri İnşaat Metal Elektrik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Yukarı Mah.İstasyon Cad. Uzunkaya İşhanı No:8/127...