30 / 04 / 2024

Meriç Alemdar ilkokulu

Meriç Alemdar ilkokulu

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit düşen 2. Sınıf Emniyet Müdürü Meriç Alemdar’ın (44) ailesi, şehidin adının verildiği okulu ziyaret etti.

Meriç Köyatası "dolar düşmeyecek" dedi ve nedenini böyle açıkladı

Ekonomist Meriç Köyatası, doların gidişatına ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve doların düşmeyeceğini söyledi.

Zeynep Meriç Mobilya Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Meriç Mobilya Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Aranvutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Meriç tarafından kuruldu.

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Karaca tarafından kuruldu.

Meriç Nehri 'doğal sit alanı' ilan edildi!

Türkiye ile Yunanistan sınırı olan Edirne'deki Meriç Nehri, doğal sit alanı ve nitelikli koruma alanı ilan edildi. 

Meriç Nehri kıyısına millet bahçesi müjdesi!

Edirne'de bir dizi ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Meriç Nehri kıyısına millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı.

Meriç Çevre Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Çevre Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bulut, Okan Boz ve Zafer Meriç ortaklığında kuruldu.

Mrc Meriç İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Meriç İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Meriç ve Murat Meriç ortaklığında kuruldu.

Meriç Yıkım İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Yıkım İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Niyazi Meriç tarafından kuruldu.

Hakan Meriçliler Çeşme'de tarihi otel aldı!

Hakan Meriçliler, Çeşme'de tarihi bir otel satın alarak, işletmecilik yapmaya başladı. Meriçliler, ''Otel kısmetse 16 Temmuz’da açılıyor. Hepinizi otelime bekliyorum” dedi.

TOKİ Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi (e-ihale )ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi 22 Mayıs'ta!

Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi ihalesi 22 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Alemdar Çelik Konstrüksiyon Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemdar Çelik Konstrüksiyon Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fares Çakırbeyli ve Kübra Nur Alemdar tarafından kuruldu.

Edirne Meriç Köprüsü'nün restorasyonu bitti!

Edirne’deki Meriç Köprüsü'nün restorasyonu tamamlandı. Köprülerin restorasyonlarında, yapıldıkları döneme ait malzemeler kullanılarak çalışmalar gerçekleştirildi…

Meriç Alemdar ilkokulu Haberi

Meriç Alemdar ilkokulu

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit düşen 2. Sınıf Emniyet Müdürü Meriç Alemdar’ın (44) ailesi, şehidin adının verildiği okulu ziyaret etti.


FETÖ'nün darbe girişiminin ardından kapatılarak Milli Eğitim Bakanlığına devredilen ve şehit Meriç Alemdar'ın adı verilerek yeniden eğitim ve öğretime açılan ilk ve ortaokula İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı ile gelen şehidin eşi Fadime Alemdar, ağabeyi Deniz Alemdar ve kızı Pelin Alemdar öğrencilerle buluştu.


Öğrencilere öğütler verirken duygularına hakim olamayarak ağlayan Fadime Alemdar, “Çocuklardan tek isteğim onun gibi dürüst, onun gibi cesur, onun gibi çalışkan ve başarılı olmalarıdır. Çocuklardan bu vatana, bu millete, bu bayrağa sahip çıkmalarını istiyorum. Meriç Alemdar gibi olsunlar, kitap okusunlar, spor yapsınlar, korkusuz olsunlar.”...