30 / 04 / 2024

Meriç Homes Yapı iletişim

Meriç Homes Yapı iletişim

Meriç Homes Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Meriç tarafından kuruldu. 

Meriç üzerine yapılacak ikinci köprü İpsala-Kipi geçişini hızlandıracak...

İpsala ile Kipi (Bahçeköy) sınır kapıları arasında yer alan Meriç Nehri üzerinde yapılması hedeflenen ikinci köprünün, geçişleri hızlandıracağı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Meriç Emir Tağayer tarafından kuruldu.

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Meriç Emir Tağayer tarafından kuruldu.

TOKİ’den Edirne Meriç’e 100 sosyal konut!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları tamamen netleşti. TOKİ’nin Meriç projesinde kaç konut yapılacak? Sosyal konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne Meriç 2022 sosyal konut projesi...

Merar Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merar Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Meriç Ardıç tarafından kuruldu.

Zincirli İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Madencilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zincirli İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Madencilik Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emin Ozan Meriç tarafından kuruldu.

1h1m Yapı İnşaat Mimarlık Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

1h1m Yapı İnşaat Mimarlık Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Figen Hoşver ve Emin Serhan Meriç  tarafından kuruldu.

Meriç Çevre Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Çevre Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bulut, Okan Boz ve Zafer Meriç ortaklığında kuruldu.

Milyonluk villanın satışı Bitcoin ile yapıldı!

Bitcoin ile Türkiye’de Bitcoin ile yapılmış en yüksek değerli gayrimenkul satışı gerçekleşti. Milyonluk villanın satışına Antalya Homes aracılık etti.

TOKİ Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi (e-ihale )ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi 22 Mayıs'ta!

Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi ihalesi 22 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Edirne Meriç Köprüsü'nün restorasyonu bitti!

Edirne’deki Meriç Köprüsü'nün restorasyonu tamamlandı. Köprülerin restorasyonlarında, yapıldıkları döneme ait malzemeler kullanılarak çalışmalar gerçekleştirildi…

Kemerburgaz Livera Homes'ta fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor! 

Fimar Yapı tarafından Kemerburgaz'da hayata geçirilen Livera Homes projesinde fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor.Projede anlaşmalı bankalar üzerinden aylık 0,98 vade farkı ile 120 aya kadar konut kredi kullanma fırsatı bulunuyor. 

Meriç Homes Yapı iletişim Haberi

Meriç Homes Yapı iletişim

Meriç Homes Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Meriç tarafından kuruldu. 

Meriç Homes Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Yurt içinde ve dışında inşat faaliyetlerinde bulunmak, yapılan bina ve benzeri yerleri pazarlamak üzerinde inşaat yapılabilir alanlar yaratmak için gerekli çalışmalar yapmak ve bu işlerle bağlantılı olmak üzere inşaat malzemeleri ve yan ürünleri ithal, imal yurt içinde ve dışında satışı ile ülke ekonomisine katkı yanında ortaklarına da kar sağlamaktır. Yukarıda genel hatları ile belirlenmiş bulunan amaca ulaşmakiçin şirket; a. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat ile ilgili özel ve resmi sektör taahhüt işleri yapabilir. b. Kamu ve özel sektör tarafından Yap-İşlet Devret modeli ilealınan işleri yapabilir. Bu yerlerin işletmeciliğini...