08 / 05 / 2024

Meriç Uluşahin kimdir

Meriç Uluşahin kimdir

Yatırımcılara önerilerde bulunan ABank Genel Müdürü Uluşahin 'Döviz hareketlenince panik yapmayın. Ya kur kendi içinde düzeltme yapıyor, ya da faiz getirisi ona yaklaşıyor.İnşaat'ta kalmayı hedefliyoruz' dedi.

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Cenk Meriç ne zaman genel müdür oldu? hangi şirkette CEO olarak çalışıyor?

Cenk Meriç kimdir? Hangi şirketlerde çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor? İşte Cenk Meriç’in biyografisi...

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ebubekir Şahin kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Ebubekir Şahin kimdir? Ebubekir Şahin kaç yaşında? Ebubekir Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

Ünlü gazeteci Hıncal Uluç hayatını kaybetti iddiası! Hıncal Uluç kimdir neden öldü kaç yaşındaydı?

Ünlü gazeteci Hıncal Uluç'un tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği açıklandı. 83 yaşında hayatını kaybeden Hıncal Ulıç kimdir, en son hangi gazetede köşe yazarlığı yapıyordu. Hıncal Uluç aslen nerelidir, Hıncal Uluç'un hastalığı neydi? İşte detaylar...

Arzu Şahin kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Şahin kimdir?Arzu Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Arzu Şahin'in biyografisi...

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayçın Özsakabaşı ve Osman Uluşahin ortaklığında kuruldu. 

Mahmut Sami Şahin kimdir?

Mahmut Sami Şahin, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mahmut Sami Şahin kimdir? Mahmut Sami Şahin, hangi işlere imza attı?

Fatma Şahin kimdir?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2019 yerel seçimlerinde de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Fatma Şahin kimdir?

Şahin Şerifoğulları kimdir?

Şahin Şerifoğulları, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Şahin Şerifoğulları kimdir? Şahin Şerifoğulları, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

TEVAK'ın acı günü! Ayla Uluşahin vefat etti!

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın (TEVAK) Milletvekili Üyesi Ayla Uluşahin vefat etti. TEVAK taziye ilanı yayınladı.

İzzet Şahin kimdir?

Emekli Maliye Profesörü İzzet Şahin kimdir? Emeklilikten sonra Libya'da, bir Türk inşaat firmasında idari ve mali müşavir olarak görev yapan Şahin başka hangi işlere imza attı?

Meriç Uluşahin kimdir Haberi

Meriç Uluşahin kimdir

Yaklaşık 6 ay önce Şekerbank’tan ABank’a transfer olan Meriç Uluşahin kısa dönemde faizlerde dalgalanmalar olsa da 2-3 yıllık dönemde faizlerin daha stabil, yüzde 8 ile 10 arasında bir bantta seyredeceğini öngörüyor. Yüzde 74 hissesi Katar sermayeli Commercial Bank of Qatar’a (CBQ) ait olan Anadolu Grubu iştiraki ABank Genel Müdürü Meriç Uluşahin, Fed faizleri artırsa bile Avrupa’daki parasal genişleme nedeniyle Türkiye’de faizler üzerinde çok uzun kalıcı bir baskı beklemiyor. 

ABank’ın 3 yıllık büyüme stratejisini de paylaşan Meriç Uluşahin, ticari, perakende ve bireysel bankacılığın yanı sıra özel bankacılıkta da büyümeyi hedeflediklerini vurgulayarak, “Özellikle Körfez bölgesinde Katar’dan kurumların yanı sıra Türkiye’deki ürünlere yatırım yapmak isteyen bireyleri de yeni ürünlerle çekmek istiyoruz” diye konuştu.  


DERDİMİZ SIRA DEĞİL  


* ABank’ın  büyüme planları nedir? 

Hedefimiz pazar payına...