30 / 04 / 2024

Merinos AKKM

Merinos AKKM

Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla 2017 yılı için Avrupa Yeşil Başkenti olmaya aday gösterilen Bursa, ‘2. Yeşil Şehirler Zirvesi’ne ev sahipliği yapıyor. Zirvede şehirlerin önemi ve marka şehirler tartışıldı.

Bursa'da dönüşümün ilk adres: Altıparmak ve Merinos!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Elazığ depreminin ders olarak alınması gerektiğini anlatarak, artık bu konunun üzerinde daha fazla durulmasının önemli olduğunu kaydetti. 

Bursa'da hafif raylı sistem Şehir Hastanesi'ne uzatılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, ulaşımla ilgili bilgi verdi...

Bursa Osmangazi'de 2018'de 6 bin 189 çift evlendi!

Osmangazi Belediyesi Merinos Nikâh Dairesi’nde 2018'de toplam 6 bin 189 çiftin nikâhı kıyıldı.

Fatih Vardar: Beton kullanımında bilinç oluşmalı!

Merinos Kültür Merkezi'nde düzenlenen kurultaya katılan Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, konut satın alan tüketicilerin kaliteli hazır beton konusunda yeterince bilinçli olmadığına dikkat çekti.

Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı 25 Ekim'de!

Bursa’nın inşaat sektörü, ‘Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayında toplanacak. 25 Ekim'de Merinos Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan zirveye Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katılacak.

Kentsel dönüşüm Bursa için kırılma noktası!

Osmangazi Belediye Meclisi üyeleri ile Merinos Tren İstasyonu tesislerinde bir araya gelen Başkan Mustafa Dündar, bu güne kadar gerçekleştirilen çalışmalar ile devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

Bursa Akpınar'daki dönüşüm için geri sayım başladı!

Bursa'nın şimdilik en kapsamlı 'kentsel dönüşüm projesi' olan Akpınar Mahallesi (1050 Konutlar) için geri sayım başladı. Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşen ve her konut sahibinin katıldığı Merinos AKKM'deki toplantı da oldukça verimli geçmiş...

Erdemoğlu Ailesi, Adıyaman Besni'deki fakülte inşaatını durdurdu!

Besni ilçesine sağlık ocağından okula, camiden taziye evine kadar birçok alanda sayısız eserler bırakan Merinos’un Besni’ye yatırımı olan Mimarlık Fakültesi’nin yakınına beton santrali yapılmasına Erdemoğlu Ailesi tepki gösterdi.

27. Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı açıldı!

27. Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı, Merinos Kongre ve Kültür Merkezi'nde kapılarını açtı. Açılış konuşmasını Vali Yardımcısı İbrahim Avcı yaptı.

Merinos Mobilya pay alım satım bildirimini yayınladı!

Merinos Mobilya Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre pay alım satım bildirimini yayınladı.

Bursa Akıllı Belediyecilik Zirvesi 14-15 Mayıs'ta!

Marmara Belediyeler Birliği 14-15 Mayıs 2015 tarihinlerinde,Bursa'da Merinos Atatürk Kongre Merkezi'nde Akıllı Belediyecilik Zirvesi düzenliyor.

Bursa Kentsel Dönüşüm Zirvesi gerçekleşti!

Bursa Kentsel Dönüşüm Zirvesi, bugün Merinos AKKM'de gerçekleştirilecek. Zirvede, Osmangazi ve Yıldırım Belediye Başkanları, kentsel dönüşüm projelerini anlatacak. Bursa Kentsel Dönüşüm Zirvesi, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde bugün gerçekleş

Bursa Dokumaca Efsanaler sergisine ev sahipliği yapıyor!

Bursa’nın önemli kültür merkezlerinden Merinos Tekstil Sanayi Müzesi, Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin sponsorluğunda düzenlenen ‘Dokumaca Efsanaler’ sergisine ev sahipliği yapıyor.

Merinos AKKM Haberi

Merinos AKKM

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Valiliği, Sağlıklı Kentler Birliği ve İtibar Yönetimi Enstitüsü tarafından düzenlenen ‘2. Yeşil Şehirler Zirvesi’, Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) Hüdavendigar Salonu’nda başladı.

Zirvenin açılış töreninde konuşan Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’yı sağlıklı bir geleceğe taşımak amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan faaliyetlerin de yer aldığı bir sunum yaptı.


“Bursa yaşanmaktan mutluluk duyulan bir kent”

Yoğun göç alan bir şehir olmasına rağmen göç vermeyen Bursa’nın vatandaşların yaşamaktan keyif duyduğu bir kent olduğuna değinen Başkan Altepe, “Temel amacımız, yerel yönetimlerin gündemine sağlığı yerleştirmek ve çevre sağlığını, insan sağlık ve esenliğini geliştirecek çalışmalar gerçekleştirmektir. Sağlık ve sağlık hizmetleri denince akla öncelikle hastaneler, doktorlar gelebiliyor fakat insan sağlığı en başta...