05 / 05 / 2024

Merit Otel bulgaristan

Merit Otel bulgaristan

Kuzey Kıbrıs’ta halen aktif olan 6 oteli ve inşası devam eden 1 oteli ile yaklaşık 3 bin yatak kapasitesine sahip olan Merit International, yakaladığı üstün hizmet kalitesini Balkanlar’a taşıdı. 

Bulgaristan'da müteahhitlerimiz AVM, otel, gayrimenkul projelerinde yer alıyor!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi Başkanı Zeki Sarıbekir, "Bulgaristan'da müteahhitlerimiz her türlü altyapı ve AVM, atık ve su arıtma tesisleri, otel, gayrimenkul gibi inşaat projelerinde gerek ana yüklenici gerekse de taşeron olarak yer alıyorlar" dedi.

Merit Otel Bulgaristan ile yurt dışına açıldı!

Kuzey Kıbrıs’ta halen aktif olan 6 oteli ve inşası devam eden 1 oteli ile yaklaşık 3 bin yatak kapasitesine sahip olan Merit International, yakaladığı üstün hizmet kalitesini Balkanlar’a taşıdı. 

Kerten Capital yurtdışında otel yatırımı yapacak!

Kerten Capital, yarattığı Cloud 7 markasıyla Ataköy'den sonra Karaköy'de de otel yatırım yapıyor. Şirket Dubai, İran, Bulgaristan ve Romanya'ya otel açılacak.

Bulgaristan'lı turizmciler helal otel konseptine geçti!

Ekonomik otel fiyatlarıyla Türklerin ilgisini çekmeye çalışan Bulgaristan iki günde Schengen vizesi vermeye başladı. Kış turizminde yıldızı parlayan ülke, yaz turizminde çıtayı yükseltmek için 'helal otel' konseptine geçti.

Bulgaristan Türk turistler için helal otel sistemi hayata geçirdi!

Kış turizminde ekonomik otel ücretleriyle büyük patlama yapan Bulgaristan, yaz turizminde Müslüman turistleri de bölgeye çekmek amacıyla yeni uygulamalar başlattı.

Merit Şahmaran Otel Sedirvan Turizm bünyesine eklendi!

Van'da turizm sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Sedirvan Turizm, bünyesine yeni bir otel daha ekledi. Edremit ilçesi Van Gölü kıyısında bulunan 90 odalı Merit Şahmaran Oteli'nin işletmeciliğini Sedirvan Turizm yapacak.

Sedirvan Turizm Merit Şahmaran Oteli'nin işletmeciliğini aldı!

Van’da turizm sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Sedirvan Turizm, bünyesine yeni bir otel daha ekledi. Edremit ilçesi Van Gölü kıyısında bulunan 90 odalı Merit Şahmaran Oteli’nin işletmeciliğini Sedirvan Turizm yapacak.

Merit Royal Otel restorasyonu ile dünyada konuşulacak!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yer alan Royal Merit Otel, restorasyonu ile dünyada konuşmayı hedefliyor...

Merit, Çin’in ve Ortadoğu’nun zengin turistini Kıbrıs’a çekecek!

Kıbrıs’ta yedinci otel yatırımını mayıs ayında devreye almayı planlayan Net Holding bünyesindeki Merit International Hotels & Resort, zengin turiste kişisel hizmet verecek...

Merit Grubu, Mercure Hotel'i 20 yıllığına kiraladı!

Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin en büyük turizm yatırımlarından biri olan Mercure Hotel, Net Holding bünyesindeki otel Merit International Hotels & Resort'ün bünyesine dahil edildi...

Merit, 120 milyon dolara Girne’ye akıllı otel yapacak!

Girne’de 120 milyon dolarlık yeni bir yatırıma başladıklarını açıklayan Merit International Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar, “55 bin metrekare üzerinde akıllı bina teknolojisi ile Merit Royal Otel’i inşa ediyoruz” dedi

Merit Royal Otel, 120 milyon dolarla Kuzey Kıbrıs'ta yükseliyor!

Net Holding, Kuzey Kıbrıs'ı sevdi. Grup yeni otel için kolları sıvadı. Yaklaşık 120 milyon $ bütçeyle Girne'de açılacak olan Merit Royal Otel, akıllı bina teknolojisiyle inşa ediliyor

Candan Erçetin, Kumyalı'da ev aldı!

Kuzey Kıbrıs vatandaşlığına kabul edilen şarkıcı Candan Erçetin, 21 Nisan'da Merit Otel'de sahneye çıkacak. Kumyalı'da ev alan sanatçı, Kıbrıs'a özel albüm yapacak

Merit Otel bulgaristan Haberi

Merit Otel bulgaristan

Bulgaristan’ın Türkiye ve Yunanistan sınırı yakınındaki tarihi Svilengrad şehir merkezindeki otel, 79 delince odası, 3 süit ve 1 kral dairesiyle misafirlerini ağırlamaya başladı. 

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre Merit markası ile özdeleşen üstün hizmet kalitesini taşıdıkları Bulgaristan’da da iddialı olacaklarını belirten Net Holding Grup CFO’su Orlando Carlo Calumeno, “Talih oyunları salonlarımız ile Karadağ ve Hırvatistan’da bir süredir hizmet veriyoruz. Şimdi Kuzey Kıbrıs dışındaki bu ilk otelimiz ile Merit markasını Balkanlar’da daha da güçlendiriyoruz. Merit Grand Mosta Hotel’e karayolu ile ulaşım çok kısa ve kolay. Yakında Türkiye Bulgaristan arasında sefer yapacak olan tren istasyonuna da 4 dakika mesafede. Balkanlar’da artan turizm potansiyelini yakından takip ediyoruz”...