22 / 05 / 2024

Merit Turizm denetim şirketi hangisi

Merit Turizm denetim şirketi hangisi

Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş., 2014 yılına ilişkin bağımsız denetim hizmetlerini yerine getirmek üzere, Birleşim Bağımsız Denetim ve Y.M.M A.Ş., firmasını seçti ve 12 Haziran 2014 tarihinde yapılacak olağan genel kurulun onayına sunacak...

Utopya Turizm İnşaat bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Utopya Turizm İnşaat, Köker Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. ile yapılmasına ve konunun, 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında Genel Kurulun onayına sunulmasına oybirliği ile karar verdi...

Utopya Turizm İnşaat bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Ütopya Turizm İnşaat Kamuyu Aydınlatma Plaftormu'nda bağımsız denetim kuruluşunun belirlenmesi hakkında açıklama yayınladı. 

Utopya Turizm İnşaat bağımsız denetim şirketini belirledi!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi, Köker Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim'in genel kurulda onaya sunulmak üzere, bağımsız denetçi olarak seçilmesine karar verdi.

Fatih'te günübirlik kiralanan evler Turizm Denetim Sistemi ile denetleniyor!

Fatih Belediyesi, imaj kaybının yanı sıra büyük bir kayıt dışı ekonomiye de yol açan işletmeleri 'Turizm Denetim Sistemi'yle yakın takibe aldı..

Alanya Belediyesi'den turizm tesislerine sezon öncesi denetim!

Turizm sezonu öncesi huzur ve düzeni tesis etmek için sezon başından itibaren çok sıkı tedbirler alacaklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, esnaf ve inşaat sektörüne yönelik uyarılarda bulundu.

Bomonti Elektrik Mühendislik'in denetim firması Engin Bağımsız Denetim oldu!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. bağımsız denetim kuruluşu Engin Bağımsız Denetim ve Serbes Muhasebecilik Mali Müşavirlik A.Ş seçildi.

Merit Turizm genel kurul tescil bildirimini yayınladı!

Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş. genel kurul tescil bildirimini yayınladı.

Merit Turizm genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş. genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Merit Şahmaran Otel Sedirvan Turizm bünyesine eklendi!

Van'da turizm sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Sedirvan Turizm, bünyesine yeni bir otel daha ekledi. Edremit ilçesi Van Gölü kıyısında bulunan 90 odalı Merit Şahmaran Oteli'nin işletmeciliğini Sedirvan Turizm yapacak.

Sedirvan Turizm Merit Şahmaran Oteli'nin işletmeciliğini aldı!

Van’da turizm sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Sedirvan Turizm, bünyesine yeni bir otel daha ekledi. Edremit ilçesi Van Gölü kıyısında bulunan 90 odalı Merit Şahmaran Oteli’nin işletmeciliğini Sedirvan Turizm yapacak.

Net Turizm'in acı günü! Macit Ramadan vefat etti!

Net Turizm A.Ş'nin Denetim Kurulu Eski Üyesi Macit Ramadan vefat etti. Macit Ramadan'ın vefatı üzerine Net Holding A.Ş. bir baş sağlığı mesajı yayınladı.

Merit Turizm 26 Aralık'ta genel kurul toplantısı yapacak!

Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş. 26 Aralık'ta genel kurul toplantısı yapacak.

Merit Turizm fiyat hareketlerini yayınladı!

Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş. fiyat hareketlerini yayınladı.

Merit Turizm denetim şirketi hangisi Haberi

Merit Turizm denetim şirketi hangisi


Merit Turizm tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz Yönetim Kurulu bugün yapmış olduğu toplantısında;


Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası mevzuatı uyarınca, Şirketimizin 2014 yılına ilişkin bağımsız denetim hizmetlerini yerine getirmek üzere, 


BİRLEŞİM BAĞIMSIZ DENETİM VE Y.M.M. A.Ş. firmasının, 12.06.2014 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere seçilmesine oybirliği ile karar...