23 / 07 / 2024

Merkez Bankasından döviz depo faiz oranları

Merkez Bankasından döviz depo faiz oranları

Bankaların TCMB'den alabileceği bir hafta vadeli döviz depo faiz oranları, yarından itibaren dolar için yüzde 4'ten yüzde 3,5'e, avro için yüzde 2'den yüzde 1,5'e indirildi.

Merkez Bankası'ndan flaş dolar açıklaması... Aralık ayında...

Merkez Bankası'ndan başta dolar almak isteyen ya da dolarla işi olan tüm vatandaşları ilgilendiren flaş bir açıklama geldi. Merkez Bankası'nın açıklamasındaki aralık ayı detayına dikkat....

Dolar 33 TL'yi aşmıştı... Merkez Bankası'ndan bomba haber

Türk vatandaşları dolar fiyatlarını takip ederken doların 33 TL'yi aşması da herkeste şaşkınlığa neden olmuştu. Bu sırada Merkez Bankası'ndan bomba bir haber geldi.

Merkez Bankası'ndan acil dolar uyarısı! 1 dolarla bile işlem yapacaklar baksın

Merkez Bankası'ndan vatandaşların dövizde en çok merak ettiği konular arasında yer alan bir konu hakkında uyarı verildi. 1 dolarla bile işlem yapacakların bakması gerekiyor...

Merkez Bankası'ndan sızdı deprem ki ne deprem... Dolar 42,79

Merkez Bankası'nın geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği bir dolar anketi yeniden gündem oldu. Şu anda bu rakamdan daha düşük bir tablo var ancak analistler merkezdekilerin 42, 79 TL seviyesinde birleştiğini söylüyor...

Merkez Bankası'ndan Halkbank, Ziraat, Vakıfbank, Garanti, İş Bankası, Akbank... Bankalara flaş talimat verildi

Merkez Bankası'ndan Halkbank, Ziraat, Vakıfbank, Garanti, İş Bankası, Akbank olmak üzere tüm bankalara yönelik flaş bir talimat verildi. Söz konusu olay vatandaşları da yakından ilgilendiriyor.

Merkez Bankası'ndan bankalara yeni dolar talimatı. Doları olanlar acilen şimdi baksın

Dolardaki hareketliliğin ardından Merkez Bankası da devreye girdi. Merkez Bankası tarafından bankalara yeni bir dolar talimatı gönderildi. Doları olan vatandaşların bakmasında fayda var.

Merkez Bankası'ndan çarpıcı bir flaş dolar talimatı... Dolar 41 TL... Acil bakın

Merkez Bankası'ndan bankalara yönelik flaş bir dolar talimatı geldi... Dolarda bilindiği üzere yeni bir hareketlilik başlamıştı.

Elinde avucunda altın olanlar ABD Merkez Bankası'ndan gelen haberle sarsıldı!

Elinde altın olanlara kötü haber geldi. ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın yaptığı açıklamaların altın fiyatlarında yükseliş beklentisine darbe vuracağı düşünülüyor.

Merkez Bankası'ndan flaş dolar açıklaması. Kış uykusundan uyanacak. 37,7463 TL

Merkez Bankası'nın dolarla ilgili yaptığı açıklamalar, yatırımcılar tarafından araştırılmaya devam ediliyor. Doların kış uykusundan uyanacağı tarih de açıklandı.

Merkez Bankası'ndan tarihi 142,9 milyar dolar açıklaması

Merkez Bankası tarafından yapılan dolar açıklamaları, vatandaşlar tarafından merak ediliyor... Banka tarafından yapılan 142,9 Milyar dolar açıklaması da dikkat çekti. Banka tarafından yapılan açıklama bir hayli dikkat çekti.

Merkez Bankası'ndan flaş dolar açıklaması... 37,75 TL...

Merkez Bankası tarafından yapılan dolar açıklamaları vatandaşlar tarafından bir hayli merak ediliyor... Bankanın son olarak gerçekleştirdiği açıklama da hayli dikkat çekti...

Dolarda bir ilk! Merkez Bankası'ndan büyük hamle geldi! Dolar yatırımcısına soğuk duş! 

31 Mart tarihinden itibaren dolar kuru toplayan Merkez Bankası iki ay içinde 70 milyar dolardan fazla döviz aldı. Aylar sonrasında yapılan bu hamle görenleri hayrete düşürdü.

Merkez Bankası'ndan rekor dolar alımı! Doların yönü ne olur? Yükselecek mi, düşecek mi?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) analitik bilanço verilerine göre geçen hafta 11 milyar dolar ile tarihi bir döviz alımı gerçekleştirdi. Peki bundan sonra dolar ne olur? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? 

Merkez Bankasından döviz depo faiz oranları Haberi

Merkez Bankasından döviz depo faiz oranları

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan (TCMB) döviz depo faiz oranlarına ilişkin yapılan açıklamada, yakın dönemde gözlenen küresel ve yerel gelişmeler nedeniyle bankaların TCMB'den alabilecekleri bir hafta vadeli döviz depo faiz oranlarının yarından itibaren dolar için yüzde 4'ten yüzde 3,5'e, avro için yüzde 2'den yüzde 1,5'e indirilmesine karar verildiği...