29 / 04 / 2024

merkez emekli evleri

merkez emekli evleri

TOKİ Aksaray Merkez Emekli Evleri kura çekilişi 12 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Toplamda 300 adet konut emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede kura çekiliş yeri ve programı daha sonra açıklanacak.

Merkez Kemerburgaz Evleri!

İstanbul'un yükselen yıldızı Eyüpsultan'da inşa edilen Merkez Kemerburgaz projesinde satışlar başladı. Merkez Kemerburgaz Evleri fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor...

Konya TOKİ Emekli Evleri ile ilgili 4 soru!

Konya'da TOKİ aracılığıyla yapılan evlerden emeklilerin yararlandırılmasına yönelik çalışmalar ve Meram Gödene ve Beybeste'de yapılan dairelerin çekilişlerinin tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şener, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

TOKİ Tokat Emekli Evleri için ön kayıt kuyruğu!

TOKİ'nin Tokat’ta satışa çıkaracağı 292 konut için emekliler, banka önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Ön kayıt yaptırmak isteyen vatandandaşlar banka şubesi önünden ayrılmadı. 

TOKİ Dedeli emekli evleri başvuru tarihi!

TOKİ Dedeli emekli evleri başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Batman Merkez Emekli konut teslimleri!

TOKİ Batman Merkez Emekli konut teslimleri hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor. Toplamda 163 daireden meydana gelen projede teslim dönemi 11 Ocak'ta başladı.

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası!

Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamında, hak sahibi olan Emekliler için hak belirleme kurası yapılacak. Peki, TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası ne zaman?

Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

TOKİ'nin Çanakkale Ayvacık'ta emeklilere özel hayata geçirdiği 160 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası..

TOKİ Batman Emekli Evleri'nin teslimleri 1 ay uzatıldı!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi tarafından emekliler için yapılan TOKİ evleri ile ilgili açıklama yapıldı.

TOKİ Siirt Merkez altgelir Evleri başvuru tarihleri!

Alt Gelir Grubu Projesi kapsamında 14 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 76 bin 47 liradan başlıyor. İşte TOKİ Siirt Merkez altgelir Evleri başvuru tarihleri...

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

160 konut olarak yükselen TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri'nde başvurular sürüyor. Peki, TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kura!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kura çekilişi 9 Ağustos Salı gününde yapılacak. Toplamda 160 adet dairenin satışlarına devam ettiği projede başvuru ücreti 500 TL'dir.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri başvurusu!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri başvurusu bugün başlıyor ve devam ediyor. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede 160 adet daire yer alıyor.

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli Evleri başvurusu!

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli Evleri başvurusu 27 Haziran Pazartesi günü başladı ve devam ediyor. Projede ödeme planına göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

merkez emekli evleri Haberi

merkez emekli evleri

Ödeme seçeneklerine göre TOKİ Aksaray Merkez'de yüzde 12 peşinat sağlandığında kalanı 180 ay taksit veya yüzde 20 peşinatta kalan tutarı 240 aya kadar vadelendiriliyor.


Kura çekilişinde asil olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, 17 Mayıs 2016 tarihinden itibaren T.C. Ziraat Bankası A.Ş. yetkili şubelerinden geri alabilecek.


TOKİ Aksaray Merkez Emekli Evleri kura çekilişi 12 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede kura çekiliş yeri ve programı daha sonra açıklanacak.


Satış duyurusu için tıklayın


Kuraya katılacakların tam listesi için