28 / 08 / 2024

Merkez inşaat adres

Merkez inşaat adres

Merkez Sac Profil İnşaat Vana Asansör Elektrik Metal Ürünleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 750 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Küçükkahraman tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

İstanbul Merkez İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Merkez İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Refik Kıroğlu tarafından kuruldu.

Merkez Bankası’nın İFM’deki yeni bina inşaatında son durum!

Merkez Bankası’nın İFM’deki yeni binasına rekor imar hakkı verilmişti. Şimdi AVM, otel gibi gayrimenkullerin satışından pay alarak inşaatı yapacak firmanın havlu attığı, TOKİ'nin projeden çekildiği ve Merkez'in şimdi binayı cebinden yaptıracağı ileri sürüldü...

Merkez Bankası'nın Levent'teki arsasında camii inşaatı başladı! 

Merkez Bankası’nın Beşiktaş Levent’teki 18 dönümlük arazisinde cami inşaatı başlatıldı. Merkez Bankası‘na ait olduğu belirtilen alana cami yapılabilmesi için arazinin mülkiyeti Milli Emlak‘a verildi. Caminin inşaatını ise ASL İnşaat üstlendi...

İFM Merkez Bankası ihalesine en yüksek teklif YDA inşaat'tan!

TOKİ tarafından Ataşehir'de hayata geçirilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde (İFM) Merkez Bankasının ihalesinin ilk oturumu gerçekleşti. İhaleye, 445 milyon 144 bin 524 TL ile en yüksek teklifi YDA inşaat verdi.

İnşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu!

Ticaret Gazetesi köşe yazarı Fatih Özkılınç, "inşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu"nu ele aldı. İşte Fatih Özkılınç'ın o yazısı..

Mamak Başak Merkez Cami'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül hayata geçirilen Başak Merkez Cami inşaatını gezerek incelemelerde bulundu.

TOKİ Medeniyet Üniversitesi merkez kampüs inşaat ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nin merkez kampüsünü inşa edecek. TOKİ Medeniyet Üniversitesi merkez kampüs inşaat ihalesi bugün gerçekleşecek.

Elazığ'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Merkez'de bulunan 7 parselde kat karşılığı inşaat yaptırılacak. Konut+ Ticaret alanı olarak ayrılan bölgede yaptırılacak inşaatın toplam bedeli 6 milyon 40 bin 776 TL olarak belirlendi.

S Merkez İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Merkez İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Selçuk Karaca tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Tokat Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Tokat Belediye Başkanlığı, Tokat Merkez'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. Kapalı teklif usulü ile yapılacak ihalenin bedeli 9 milyon 970 bin 400 TL olarak belirlendi.

Sivas İl Özel İdaresi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Klavuz Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı konut inşaatı yaptıracak. İhalesi 08 Kasım 2016 Salı Günü gerçekleşecek işin keşif bedeli 26 milyon 177 bin 799 TL olarak belirlendi.

Apple Campus 2'nin inşaatı havadan görüntülendi!

Apple’ın yeni merkez üssü Apple Campus 2'nin inşaatı, hız kesmeden devam ediyor. İşte Campus 2 inşaatında, havadan çekilmiş görüntüler ile son durum..

Merkez inşaat adres Haberi

Merkez inşaat adres

Merkez Sac Profil İnşaat Vana Asansör Elektrik Metal Ürünleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 750 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Küçükkahraman tarafından kuruldu.

Merkez Sac Profil İnşaat Vana Asansör Elektrik Metal Ürünleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

PROFİL DEMİR HIRDAVAT -Bilumum profil sac ve metal ürünlerinin alımını, satımını, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak veya yaptırmak. - Bilumum hırdavat ve profil, sac malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. - Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm, profil, sac veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak. - Her türlü kesici takım malzemelerini almak, satmak, imalatını yapmak. Bu ürünlerin tamir ve bakımlarını yapmak, yedek parçalarını...