18 / 05 / 2024

merkez valisi Dursun Ali Şahin

merkez valisi Dursun Ali Şahin

23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan vali atama kararına göre, Merkez Valisi Dursun Ali Şahin Edirne Valiliği'ne atandı. Peki Dursun Ali Şahin kimdir? İşte Dursun Ali Şahin..

Düzce Valisi Cevdet Atay'dan Düzce depremi açıklaması!

 Düzce Valisi Cevdet Atay, merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğündeki deprem ile ilgili açıklamada bulundu.

Kastamonu İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binası bu ay açılacak!

Kastamonu Valisi Avni Çakır, İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binasının bu ayın ortasında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Elazığ Valisi Erkaya Yırık'tan deprem açıklaması!

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, bu sabah yaşanan 5,3 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "Şükürler olsun, merkezde ve depremin merkez üssü Kavaktepe köyünde ciddi bir şekilde can kaybımız, yaralımız yok. Yıkılan binamız yok" dedi.

Van Valisi'nden deprem açıklaması!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, merkez üssü İran'ın Hoy kenti olan 5,9 büyüklüğündeki deprem sebebiyle hasarlanan İran sınırındaki mahallelerde inceleme yaptı...

Sivas Merkez Kız İmam Hatip Lisesi yeniden inşa ediliyor!

Sivas'ta yıkımı gerçekleşen Merkez Kız İmam Hatip Lisesi'nin yeni binasının inşası sürüyor. Sivas Valisi Salih Ayhan okul inşaatında incelemelerde bulunarak, inşaat hakkında bilgiler aldı.

Yalçın Akdoğan Edirne'deki restorasyon projelerini anlattı!

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'i ziyaretinde yaptığı konuşmada, önemli açılışlar için Edirne'de olduğunu söyledi. Akdoğan, Edirne'deki restorasyon projelerinin son durumunu anlattı.

Edirne Selimiye Camii'nin restorasyonu ne kadar sürecek?

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne'nin simgesi ve Türk İslam sanatının zirvesi Selimiye Camisi'nin restorasyonunun 4-5 yıl sürebileceğini söyledi.

Edirne'de akıllı hastane 29 Ekim'de açılacak!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, yeni yapılan Edirne Devlet Hastanesi'nin akıllı hastane olacağını belirterek, "Özellikle elektriğini kendi üretmesi çok güzel bir olay" dedi. İşte ayrıntılar...

Amasya Merkez Teknik Meslek Lisesi inşaatında son durum!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, İpekköy’de yapımı devam eden Merkez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile okul pansiyonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Edirne Devlet Hastanesi 29 Ekim'de hizmete girecek!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, yeni yapılan Edirne Devlet Hastanesi’nin akıllı hastane olacağını belirterek, "Özellikle elektriğini kendi üretmesi çok güzel bir olay" dedi.

Edirne Devlet Hastanesi 29 Ekim'de açılacak!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, yeni yapılan Edirne Devlet Hastanesi'nin akıllı hastane olacağını belirterek, "Özellikle elektriğini kendi üretmesi çok güzel bir olay" dedi.

Edirne'deki 4 yatırım 29 Ekim'de hizmete girecek!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, yeni yapılan Edirne Devlet Hastanesi" nin akıllı hastane olacağını belirterek, "Özellikle elektriğini kendi üretmesi çok güzel bir olay" dedi.

Edirne akıllı hastane için gün sayıyor!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin yeni yapılan Edirne Devlet Hastanesi'nin akıllı hastane olacağını ifade ederek, "Özellikle elektriğini kendi üretmesi çok güzel bir olay" olarak nitelendirdi.

merkez valisi Dursun Ali Şahin Haberi

merkez valisi Dursun Ali Şahin

Dursun Ali Şahin kimdir?

Dursun Ali Şahin 1950 yılı Akçakoca- Düzce doğumlu. Hukuk fakültesini bitirmesinin ardından çeşitli ilçelerde kaymakamlık görevinde bulunan Dursun Ali Şahin, 1992-1997 tarihleri arasında Ankara Vali yardımcılığı yaptı. 


1999 yılındaki depremin ardından, Afet Bölge Valiliği Vali Yardımcılığı görevini de yürüttü.


Kartal ve Bakırköy kaymakamlıkları yaptı. 11 yıl sonra aynı gün Gölcük Kaymakamlığı görevine atandı. Ancak henüz Gölcük'te göreve başlamadan Bakanlar Kurulu’nca 18 Ağustos 2010 tarihinde alınan karar uyarınca Yalova Valiliğine atandı. 


Ocak 2011'de Danıştay kararıyla önceki valinin makamına dönmesiyle merkeze çekildi ve 13 Mart 2011 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan valiler kararnamesi sonucu Giresun Valisi oldu. 3 Ağustos 2013 tarihinde Giresun Valiliğinden sonra Ankara da merkez Valisi olarak görevini...