06 / 05 / 2024

Merkez Yaşam Konak

Merkez Yaşam Konak

Ocak-Şubat gibi inşaat çalışmaların başlayacağı ‘Merkez Yaşam Konak projesi 38 katlı tek blok şeklinde yükselecek. Proje konut projesi olarak hayata geçirilecek.

Dev yaşam merkezi için start verildi! Otel, konut, İş yeri Rezidans ve AVM! Algün Center geliyor!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Metek Mahallesi, Namazgah Mevkii sınırları içerisinde, tapuda 2948 ada, 1 parsel numaralı toplam 31 bin 232 metrekare alan üzerinde Nişa Yapı tarafından “Algün Center” projesi kapsamında Otel, Konut, İş Yeri, Rezidans ve AVM'nin olduğu dev yaşam merkezi için start verildi.

Merkez Yaşam Konak nerede? Merkez Yaşam Konak fiyat listesi!

Merkez Yaşam Konak nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Yaşam Konak fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte 347 konutluk Merkez Yaşam Konak detayları...

Merkez Yaşam Konak satışta! İZKA'dan İzmir'e 347 konutluk yeni proje!

"İzmir'in yeni sembolü kazandırmak için tasarlandı" sloganıyla tanıtılan Merkez Yaşam Konak projesi satışa çıktı. Lansmana özel avantajların sunulduğu projede 347 konut yer alıyor...

Adana'da inşaattan düşen kişi yaşamını yitirdi!

merkez Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi'nde inşaat halindeki binadan düşen kişi yaşamını yitirdi.

Adana'da tarım işçileri için Yaşam Merkezi inşa ediliyor!

Adana'da mevsimlik tarım işçileri için "Yaşam Merkezi" hayata geçiriliyor. Merkez tamamlanma aşamasına geldi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde örnek konak ziyarete açıldı!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri’nin ilki İstanbul’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde çalışmalar hızla devam ederken ilk örnek konak tamamlandı ve ziyarete açıldı.

TOKİ'den Nevşehir’e 1.456 konutluk yeni yaşam alanı!

TOKİ Nevşehir Merkez Toplu Konutları projesi ile 1.456 konutluk yeni bir yaşam alanı inşa ediliyor. 

İzmir'e Merkez Yaşam Konak projesi geliyor!

Ocak-Şubat gibi inşaat çalışmaların başlayacağı ‘Merkez Yaşam Konak projesi 38 katlı tek blok şeklinde yükselecek. Proje konut projesi olarak hayata geçirilecek.

Kastamonu'ya engelsiz yaşam merkezi müjdesi!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 18 yaşındaki otizmli Alideniz Uğur'un resim sergisini izledi. Babaş, sergide Engelsiz Yaşam Merkezi'nin müjdesini verdi. Merkez için ihaleye çıkılacağını belirtti.

Sakura Park’ta yaşam başladı!

Yalova’nın ilk ve tek country projesi Sakura Park’ta yaşam başladı. 40 bin metrekare proje alanında 2+1 ,bahçe dubleks ,ikiz villa,müstakil villa ve konak tipi villanın yer aldığı Sakura Park’ta 72 ünite yer alıyor.

Yalova Sakura Park'ta yaşam başladı!

Yalova'nın ilk ve tek country projesi Sakura Park'ta yaşam başladı. 40 bin metrekare proje alanında 2+1,bahçe dubleks ,ikiz villa,müstakil villa ve konak tipi villanın yer aldığı Sakura Park'ta 72 ünite yer alıyor.

İZKA İnşaat'tan Yeşildere'ye 300 milyonluk yatırım!

İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, “Ekonomik sıkıntı dedikodularına inat yatırımlara devam edeceğiz. Merkez Yaşam Konak Projesi başladı” dedi.

Ankara Gölbaşı Aile Yaşam Merkezi'nin ihalesi tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi'nin en büyük projelerinden olan Gölbaşı Aile Yaşam Merkezi'nin ihalesi tamamlandı. Eymir Mahallesi'ne yapılacak Merkez, Gölbaşı'ndaki vatandaşların neredeyse tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek.

Merkez Yaşam Konak Haberi

Merkez Yaşam Konak

İzka İnşaat, İzmir'i odağına aldı. Şirket İzmir'deki üç projesi için yaklaşık 1 milyar 200 milyon liralık yatırımı hayata geçirmiş olacak. İZKA inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, İzmir'in kentsel dönüşümde geciktiğini söylüyor ve "Ancak şehirleşmede mahalle kültürünün ön planda olduğu bir dönem başladı. Bu da İzmir için şans olabilir" diyor.

İZKA İnşaat, 1995 yılında Ankara’da kuruldu. Bu süreçte istikrarlı bir büyüme gösteren şirket, bugün sektörün önemli oyuncularından biri haline geldi. Özellikle yatay mimari odağında geliştirdiği projelerle adından söz ettiren İZKA İnşaat, İzmir’i odağına aldı. Şirket İzmir’deki 3 projesi için yaklaşık 1 milyar 200 milyon liralık yatırımı hayata geçirmiş olacak. İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, İzmir’in kentsel dönüşümde geciktiğini söylüyor. Ancak şehirleşmede artık mahalle kültürünün ön planda olduğu bir...