08 / 05 / 2024

merkez zekariyaköy projesi

merkez zekariyaköy projesi

3. Köprü ve 3. Havalimanı gibi dev projeler Zekeriyaköy bölgesindeki fiyatları artırırken, projeler fiyatın artacağı öngörüsüyle satışlarını açılışlara bıraktı.

Merkez Zekeriyaköy’de 2+1 çatı dubleks daireler 763 bin TL'ye!

Ortadoğu Grup’un Merkez Zekeriyaköy projesinde 2+1 çatı dubleksi daireler 763 bin liradan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerse 1 milyon 275 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Zekariyaköy Kuzeybükü yüzde 40 peşin 15 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Consera'nın özel projelerinden biri olan Zekariyaköy Kuzeybükü projesi yüzde 40 peşin 15 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. 

8 soruda TOKİ Kütahya Merkez İnköy AGG projesi! 28 Kasım 2017!

TOKİ Kütahya Merkez İnköy projesinde kura çekimi bugün yapıldı. Toplamda 372 konuttan oluşan projede daireler alt gelir grubu (AGG) kapsamında satışa sunuldu.

Merkez Zekeriyaköy yüzde 15 peşinatla ev sahibi olma imkanı sağlıyor!

Zekeriyaköy Bölgesi’nin muhteşem doğasına ve insanına yakışan özgün tarzı ile, sakinlerine yepyeni, doğayla iç içe bir yaşamın kapılarını açan Merkez Zekeriyaköy Projesi’nde yaşam başladı.

Merkez Zekeriyaköy Evleri'nde son daireler!

Zekeriyaköy Bölgesi’nin muhteşem doğasına ve insanına yakışan özgün tarzı ile, sakinlerine yepyeni, doğayla iç içe bir yaşamın kapılarını açan Merkez Zekeriyaköy Projesi’nde yaşam başladı.

Merkez Zekeriyaköy'de metrekaresi 6 bin TL'ye 2+1!

Merkez Zekeriyaköy'de 2+1 dairelerin minimum metrekare birim fiyatı 6 bin liradan başlıyor. Ortadoğu Grup projesi Merkez Zekeriyaköy Evleri'nde doğa ile iç içe yer alan evler hemen teslim ediliyor...

Merkez Zekeriyaköy'de yeni yıla özel kampanya!

Gayrimenkul sektöründe önemli projeler geliştiren Ortadoğu Grup, Zekeriyaköy’ün kalbinde yer alan Merkez Zekeriyaköy Projesi için yeni yıla özel kampanya başlattı.

Merkez Zekeriyaköy'de yüzde 1 KDV avantajı için son gün!

Ortadoğu Grup tarafından Zekeriyaköy’de hayata geçirilen Merkez Zekeriyaköy Projesi’nde, 16 Kasım’dan önce ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor.

Merkez Zekeriyaköy yüzde 1 KDV’de son gün!

Ortadoğu Grup tarafından Zekeriyaköy’de hayata geçirilen Merkez Zekeriyaköy Projesi’nde, 16 Kasım’dan önce ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor.

Merkez Zekeriyaköy'de yüzde 1 KDV avantajı!

Ortadoğu Grup tarafından Zekeriyaköy’ün en güzel yerinde hayata geçirilen Merkez Zekeriyaköy Projesi’nde, 16 Kasım’dan önce ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor.

Ortadoğu Grup Merkez Zekariyaköy'de Bayram fırsatı!

2+1 çatı dubleksi dairelerin 778 bin liradan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerinse 1 milyon 340 bin liradan başladığı Merkez Zekeriyaköy’de konutlar yüzde 1 KDV avantajıyla satılıyor.

CHP, Merkez Türkiye Projesi'ni açıkladı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin seçimlerde iktidar olması halinde uygulamaya sokacağı ve 'yüzyılın projesi' olarak adlandırdığı yeni projesini açıklıyor. Merkez Türkiye Projesi adı verilen projeye göre 20 yılda 200 milyar dolarlık yatırım

Merkez Zekeriyaköy'de metrekare birim fiyatı 4,717 TL'den başlıyor!

Zekeriyaköy’ün en iddialı ve avantajlı konut projesi Merkez Zekeriyaköy’de çatı dubleksi dairelerin metrekaresi 4 bin 717 liradan, bahçe dubleksi dairelerin metrekaresi ise 5 bin 715 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor

TOKİ Malatya Merkez 568 konut projesi!

TOKİ Malatya Merkez 568 konut projesi kapsamında toplam 97 adet konut açık satış yöntemiyle satışa sunuluyor. Projede daire fiyatları 125 bin 15 TL'den başlangıç gösteriyor.

merkez zekariyaköy projesi Haberi

merkez zekariyaköy projesi

Kuruluşu 35 yıla dayanan bugün enerjiden turizm ve gayrimenkule kadar pek çok alanda faaliyetlerini sürdüren Ortadoğu Grup, Zekeriyaköy’de yaptığı Merkez Zekariyaköy projesine yeni etaplar eklemeye hazırlanıyor. 64 konuttan oluşan Merkez Zekariyaköy projesinin ilk etabının tamamlanarak teslim edildiğini aktaran Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür, “Bu etaptaki konutların neredeyse hepsi satıldı. 36 konutluk ikinci etapta da satışlar ilerliyor. Ancak artık nazlı satış yapıyoruz. Çünkü 3. Köprü ve güzergâhları, havaalanı ve metro gibi büyük projeler güzergâhtaki konutların fiyatlarını artırdı. Önceden bölgede konutların metrekare fiyatları 2 bin -2 bin 500 dolar iken şimdi 3 bin- 4 bin dolar arasında değişen konut fiyatları mevcut. Açılışa birlikte bu fiyatlar daha da yükselecek. Bölgede zaten fazla konut üretimi yok. Bu...