24 / 05 / 2024

Merkezefendi Konut Projesi

Merkezefendi Konut Projesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Pamukkale ve Merkezefendi Belediyesinin ortak projesi olan 25 bin Konut Projesi 'nde ön talep süreci başladı. Denizli Konut Projesi başvuru formu ise haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Denizli Merkezefendi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Merkezefendi sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Merkezefendi’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Merkezefendi’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Merkezefendi sosyal konut projes

TOKİ Denizli konut projesi başvuruları bugün son!

Denizli Belediyesi, Pamukkale Belediyesi ve Merkezefendi Belediyesin işbirliği ile hayata geçirilen Sosyal Konut Projesi başvuru formu haberimizin içinde yer alıyor. TOKİ Denizli konut projesi başvuruları bugün son!

Denizli Belediyesi Konut projesi başvuruları bugün son!

Sosyal Konut Projesi Denizli, Pamukkale ya da Merkezefendi Belediyelerin iş birliği ile hayata geçiriliyor. 25 bin konuttun yer aldığı Denizli Belediyesi Konut projesi başvuruları bugün son!

Denizli Belediyesi Konut projesi başvuru!

TOKİ Denizli 25 bin Konut Projesi için başvurular devam ediyor. Denizli Belediyesi Konut projesi başvuru işlemlerini Denizli, Pamukkale ya da Merkezefendi Belediyelerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Merkezefendi Belediyesi Konut projesi başvuru!

Denizli Konut projesi Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale Belediyesi ve Merkezefendi Belediyesi ortaklığında inşa ediliyor. Merkezefendi Belediyesi Konut projesi başvuru formu haberimizin içinde yer alıyor.

Denizli Belediyesi Sosyal Konut Projesi!

Denizli Belediyesi Sosyal Konut Projesi Denizli Büyükşehir Belediyesi , Merkezefendi Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi işbirliği hayata geçiriliyor. Denizli Sosyal Konut Projesinde 25 bin konut yer alıyor.

Denizli 25 bin Konut Projesi!

Denizli 25 bin Konut Projesi hayata geçiliyor. 25 bin Konut Projesi Denizli Büyükşehir Belediyesi , Merkezefendi Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi imzası taşıyor. Projede şartlar 2 ay sonra belirlenecek.

Merkezefendi Sosyal Konut Projesi başvuru!

Merkezefendi Sosyal Konut Projesi başvuru bilgileri kapsamında ön talep toplama başladı. TOKİ Merkezefendi Belediyesi Sosyal Konut Projesi ‘nde 250 TL ödemeyle konut sahibi olunabiliyor.

Denizli Belediyesi Konut Projesi Evleri!

Denizli Belediyesi Konut Projesi Evleri ön talep toplamaya başladı. 25 bin Konut Projesi Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Pamukkale ve Merkezefendi Belediyeleri tarafından hayata geçiriliyor.

Denizli Konut Projesi başvuru!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Pamukkale ve Merkezefendi Belediyesinin ortak projesi olan 25 bin Konut Projesi 'nde ön talep süreci başladı. Denizli Konut Projesi başvuru formu ise haberimizin içinde yer alıyor.

Yedikule Konakları Konut Projesi'nde metrekaresi 2 bin 850 TL'ye!

Fiyatların 245 bin TL'den başlayarak 482 bin TL'ye kadar yükseldiği Yedikule Konakları Konut Projesi, 31 Aralık 2011 tarihinde tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek...

Bahçeşehir Loca İstanbul Konut Projesi'nde teslimler başladı! 350 bin TL'ye 2+1!

Bahçeşehir Loca İstanbul Konut Projesi'nde alanları 104 ile 187 (+60 metrekare teras) arasında değişen 2+1 konutlar 350 bin TL ila 816 bin TL’ye satılıyor. Projede teslimler

Çamder Prestij Evleri Konut Projesi'nde 315 bin TL'ye 3+1!

Yüzde 70’i satılan Çamder Prestij Evleri Konut Projesi'nde 155 metrekarelik 3+1’ler ise 315 bin TL ile 345 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor...

Merkezefendi Konut Projesi Haberi

Merkezefendi Konut Projesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Pamukkale ve Merkezefendi Belediyesinin ortak projesi olan 25 bin Konut Projesi 'nde ön talep süreci başladı.


250 TL ödemeyle konut sahibi olabilme fırsatı sunan Pamukkale 25 bin Konut Projesi 'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon gibi daire tipleri yer alıyor.


Hiç ev sahibi olmamış kişileri ev sahibi yapmak isteyen Merkezefendi Konut Projesi 'nde 2 ay içerisinde şartlar belirlenecek.


Denizli Konut Projesi başvuru formunu doldurmuş olan vatandaşların; ev sahibi olup olmadığına ve gelir durumuna bakılıyor.


Merkezefendi Konut Projesi başvuruları Büyükşehir, Merkezefendi ve Pamukkale Belediyelerinden yapılabiliyor.


Denizli Konut Projesi başvuru formu