27 / 04 / 2024

Merko Gıda iletişim

Merko Gıda iletişim

Merko Gısa Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Merko Gıda Karacabey Salça Üretim Tesisi'ni ABC Salça Konserve Gıda'ya sattı...

Merko Gıda Yalova Soğuk Hava Tesisleri cayma bedelinin tahsili yapıldı!

Merko Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Merko Gıda Yalova Soğuk Hava Tesisleri için cayma bedelinin tahsili yapıldı...

Yiza İnşaat Otomotiv Gıda Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiza İnşaat Otomotiv Gıda Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Oktay Arslan Kümet tarafından kuruldu.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetcan Çınar tarafından kuruldu.

İrgören İnşaat Telekomünikasyon İletişim Nakliye Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrgören İnşaat Telekomünikasyon İletişim Nakliye Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aydın İrgören tarafından kuruldu.

Turket Expert İstanbul Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Bilişim İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turket Expert İstanbul Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Bilişim İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Cem Sezen ve Salih Can Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Canlı tarafından kuruldu. 

KİPTAŞ Başakkent Gölet iletişim!

Toplam 894 daireden meydana gelen KİPTAŞ Başakkent Gölet projesinde inşa çalışmaları ve satışlar başladı. İşte KİPTAŞ Başakkent Gölet iletişim bilgileri...

Eryaman Oyak Göksupark iletişim bilgileri!

Toplam 1876 daireden meydana gelen Oyak Göksupark projesinde daire fiyatları 191 bin TL’den başlıyor. İşte Eryaman Oyak Göksupark iletişim bilgileri...

By Siviş İnşaat Gıda Bilişim Organizasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Siviş İnşaat Gıda Bilişim Organizasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Musa Siviş tarafından kuruldu. 

Maltepe Mesa Gökada iletişim!

3 blok şeklinde yükselen Mesa Gökada projesi E-5 ve TEM’e kolay erişimi, benzersiz konumu ile dikkat çekiyor. Maltepe Mesa Gökada iletişim! bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim!

Ön satışların başladığı Damga Metro Göztepe projesi 273 konuttan meydana geliyor. Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti Necat Canlı ve Mehmet Sabrı Canlı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Arman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Merko Gıda iletişim Haberi

Merko Gıda iletişim

Merko Gıda tarafından yapılan açıklama şöyle;


26.12.2013 tarihli özel durum açıklaması ile satışı için yetki verildiği duyurulan Bursa/Karacabey Sultaniye Köyündeki salça fabrikası tesislerimiz ile ilgili olarak;


1- Mülkiyeti şirketimize ait olan Bursa İli, Karacabey İlçesi, Sultaniye Köyü H20d09a-b Pafta, 3769 parselde kayıtlı taşınmaz ve bu taşınmaz üzerinde kurulu salça üretim fabrikası ile bina, müştemilat ve bunlar içinde bulunan makine aksamı (Küp domates üretim hattı hariç) ile elektrik, su, gaz altyapısına ait unsurlar ile işletme için gerekli ruhsatların tamamının, alıcı ABC Salça Konserve Gıda San.ve Tic. A.Ş. 'ne USD 5.320.000+KDV bedelle satılması konusunda "Taşınmaz ve İşletmedeki Bir Kısım/Takım Makinelerin Satışı için Sözleşme" 'si 06.02.2014 tarihi itibariyle imzalanmıştır.


2- Taşınmaz üzerinde olup satışı yapılmayan küp domates üretim hattı sökülerek şirketimizin Bursa/Mustafakemalpaşa'da bulunan diğer salça...