03 / 05 / 2024

mermer banyo fayansları

mermer banyo fayansları

Kale Italia’nın prestijli markası Edilcuoghi, mermerin şıklığına vurgu yapan K-Greige serisi ile evinizde eşsiz bir atmosfer yaratıyor. K-Greige, yüzeyine ayırt edici özelliğini kazandıran gri rengi sayesinde mekanlarda farkındalık yaratıyor.

Elegance banyo serisi, zamansız bir banyo tasarımı sunuyor!

Elegance banyo serisi, klasikten vazgeçmeyenlere zamansız bir banyo tasarımı sunuyor. Cam kapaklı dolabıyla banyolarda nostaljik bir hava yaratan seri, mermer lavabo tezgahıyla mekana geleneksel bir şıklık katıyor.

Şener Mermer ihracat hedefini ikiye katlıyor!

Şener Mermer Sanayii, ihracatta hedef büyüttü. 3 milyon liralık yatırımla kapasite artırımına giden firma, Libya, Irak, Venezüella, Dubai gibi ülkelerinin yanı sıra birçok Arap ülkesine yaptığı ihracatı 2 katına çıkarmayı hedefliyor...

Vitra Elegance banyo serisi klasikten vazgeçmeyenlere özel tasarlandı!

VitrA ve Artema’nın tasarım çizgisini yansıtan Elegance banyo serisi, klasikten vazgeçmeyenlere zamansız bir banyo tasarımı sunuyor. Seri, mermer lavabo tezgahıyla mekâna geleneksel bir şıklık katıyor.

11 .Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri Fuarı açıldı!

Türkiye'nin doğaltaş ve memerdeki zengin rezervleri CNR Natural Stone - 11 .Uluslararası Mermer, Doğal Tas Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı"nda vitrine çıkarıldı. Fuar, Türkiye'nin duayen mimarlarını buluşturdu.

Penta Banyo 12 Haziran'da brunch etkinliği düzenliyor!

Penta Yönetim Kurulu Başkanı Salih Aydın’ın ev sahipliğinde banyo gereçleri sektörünün “dev” lerinden biri olan Penta Banyo 12 Haziran Perşembe günü Sultanbeyli’deki tesislerinde brunch etkinliği düzenliyor...

Natural Stone 11. Uluslararası Mermer, Doğal Taş Fuarı yarın başlıyor!

Doğal taş sektörünün İstanbul 'daki en büyük buluşması Natural Stone 11. Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, 04-07 Haziran 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

Demireli İnşaat Mühendislik Mermer ve Maden Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demireli İnşaat Mühendislik Mermer ve Maden Ticaret Limited Şirketi, Şevki Demirelli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Beşevler Sokak'ta kuruldu.

ORKA Banyo'da Mall of İstanbul Koçtaş Mağazası'na özel fırsatlar!

Benzersiz tasarımlara sahip modüler banyo mobilyaları üreterek, her zevke ve bütçeye hitap eden serileri ile banyolara inovatif yorumlar getiren ORKA Banyo, Mall of İstanbul Koçtaş mağazasında müşterisini bekliyor...

Askoza İnşaat Metal Madencilik ve Mermer Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askoza İnşaat Metal Madencilik ve Mermer Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Doğruer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta Esenyurt, İnönü Mahallesi, 352. Sokak'ta kuruldu.

Eyfel İnşaat Metal Mermer Elektrik Plastik Hammaddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfel İnşaat Metal Mermer Elektrik Plastik Hammaddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Alpaslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Mayıs'ta Maltepe'de kuruldu.

Orka Banyo Orka Rose serisi ile kaliteyi ön plana çıkarıyor!

ORKA Banyo, yepyeni modellerden oluşan zengin 2014 koleksiyonunda yer alan yeni modeli ORKA ROSE ile sevenleri banyoda da buluşturuyor. Firma, banyolarda kaliteyi ön plana çıkarıyor.

Ordu Mesudiye'de mermer, Aybastı'da kömür var!

Ordu’nun Mesudiye ilçesinde sert mermer yatakları olduğu iddiaları doğrulandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın verilerine göre, Mesudiye ilçesinde mermer yatakları bulunduğu ancak 'çok sert ve zor kesilir' olduğu bildirildi...

Karden Mermer İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karden Mermer İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdi Köseoğlu, Abdullah Köseoğlu tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da Pendik, Kavakpınar Mahallesi'nde kuruldu.

mermer banyo fayansları Haberi

mermer banyo fayansları

Kale Italia’nın prestijli markası Edilcuoghi, mermerin şıklığına vurgu yapan K-Greige serisi ile evinizde eşsiz bir atmosfer yaratıyor. 


Benzersiz seramikleri ile kullanıcıların kendilerini özel hissetmelerini sağlayan Edilcuoghi’nin yeni serisi K-Greige, yüzeyine ayırt edici özelliğini kazandıran gri rengi sayesinde mekanlarda farkındalık yaratıyor. 


Modernize edilmiş rafine görünümü de seriyi, güncel yaşam alanlarının stil sahibi mekanlarına taşıyor. Mermerin estetik duruşuyla öne çıkan K-Greige, ismini ise Türkiye’nin en önemli arkeolojik merkezlerinden biri olan Kibyra Antik Kenti’nden alıyor. 


Tarza bağlı olarak kişiselleştirilebilir alanlar yaratmaya imkan sağlayan seramikler üreten Edilcuoghi; geliştirilmiş dizaynı, biçimleri ve performansı sayesinde yalnızca ihtiyacı olan kullanıcıya değil, aynı zamanda mimarlara da özel ilham veren seramikleriyle tüm dünyada fark yaratıyor. 


Edilcuoghi’nin tüm koleksiyonları, Kale’nin dünyanın seçkin şehirlerinde bulunan mağazaları ve Türkiye’deki showroom’larında tüketicilerin beğenisine...