19 / 05 / 2024

mermer ithalatı çin

mermer ithalatı çin

Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya, "İnşaat sektöründeki durgunluğa rağmen 2014 yılında Çin'in yaptığı 1,7 milyar dolar blok mermer ithalatının yüzde 50'sini Türkiye tek başına gerçekleştirdi" dedi.

Nisanur İnşaat Mermer Makina Tekstil Kereste İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisanur İnşaat Mermer Makina Tekstil Kereste İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nisanur Aşcı tarafından kuruldu.

Özay İhracat İthalat İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özay İhracat İthalat İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Aydın ve Engin Özdemir ortaklığında kuruldu.

Dikkat! O otomobil ithalatçıları ve satıcıları için şok karar!

Türkiye’de otomotiv sektöründe ithalat yapan münferit şirketler ile bunların bayilikleri için Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yeni bir karar alındı. Buna göre yurt dışından otomobil ithalatı yapanlar ve bayiler için teminat şartı geldi. Peki bu teminatın miktarı ne kadar olacak ve karar ne za

Palm Dizayn Mermer Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Palm Dizayn Mermer Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi  Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Davut Koçak ve  Ömer Görmez tarafından kuruldu.

Hzm Mermer İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzm Mermer İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeliile Mahsun Yıldırım ve Murat Hıdır Çelik ortaklığında kuruldu.

Marin Emlak İthalat İnşaat Taahhüt İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marin Emlak İthalat İnşaat Taahhüt İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Vugar Sadıgov tarafından kuruldu.

Üçbey Maden Mermer Dekorasyon İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçbey Maden Mermer Dekorasyon İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Koçak tarafından kuruldu.

Cvb Mermer Granit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvb Mermer Granit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulcebbar Pulat tarafından kuruldu.

Çin, ABD tarım ürünlerine yönelik ithalat kısıtlamalarında adım attı!

ABD Tarım Bakanlığı, Birinci Faz Ekonomi ve Ticaret Anlaşması doğrultusunda, kümes hayvanları, patates ve hayvan yemi gibi ürünlerin de aralarında olduğu ABD'nin tarımsal ürünlerine yönelik ithalat kısıtlamalarının Çin tarafından kaldırılmaya başlandığını aktardı.

Pietraş Mermer ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pietraş Mermer ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Can tarafından kuruldu.

Main Yapı İnşaat Mermer Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Main Yapı İnşaat Mermer Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Kanza tarafından kuruldu. 

Çin'e 5 milyon ton Türk mermeri gönderildi!

Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Deng Li yaptığı açıklamada "Çin'e geçen yıl 5 milyon ton (Blok) mermer gitti, bence bu yılki rakam daha büyük olacak." dedi.

Biyan Otomotiv İnşaat Matbaa Gıda Elektrik Metal Mermer Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biyan Otomotiv İnşaat Matbaa Gıda Elektrik Metal Mermer Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Oğulcan Biyan tarafından kuruldu.

mermer ithalatı çin Haberi

mermer ithalatı çin

Ege Maden İhracatçıları Birliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Türk doğaltaş sektörünün Çin'deki dünyanın en büyük doğaltaş fuarı Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'na 139 firma ile katıldığı belirtildi.

Türkiye'nin fuara uluslararası boyutta en büyük katılım gösteren ülke olduğu bildirildi.

Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya, fuardaki ilk günkü ziyaretçi sayısından ve ilgiden memnun olduklarını, beklentilerinin üzerinde alıcı talepleriyle karşılaştıklarını kaydetti.

Xiamen'de geçen yılların aksine blok mermer yerine işlenmiş doğaltaş ürünlerine talep olduğunu belirten Kaya, şöyle konuştu:

"Xiamen Fuarı'na sadece Çinli alıcılar gelmiyor, dünyanın dört bir tarafından doğaltaş alıcıları bu fuarda buluşuyor. Bu yılki fuarda işlenmiş ürün talebi çok fazla. Çin'de inşaat sektöründeki durgunluğun, mevcut konutların eritilmesiyle birlikte biteceğini ve önümüzdeki yıldan itibaren tekrar hareketlenme başlayacağını düşünüyoruz. Bu süreçte Çin'deki doğaltaş stokları da...