09 / 05 / 2024

Mermerciler Sanayi Sitesi son durum

Mermerciler Sanayi Sitesi son durum

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru gelindi.

Denizli Mermerciler Sanayi Sitesi’ne yeni altyapı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mermerciler Sanayi Sitesi Üretim ve Ticaret Alanı Geliştirme Bölgesinin içme suyu projesini geçtiğimiz gün tamamladı

Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru gelindi.

Erimtur Mermer'den Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi'ne yatırım!

Erimtur Mermer Genel Müdürü Ertuğ Erim, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESOB) tarafından yapılan Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 metrekarelik alanda yeni tesis planladıklarını belirtti.

Mamak Ortaköy Mermerciler Sitesi’ndeki 132 işyeri tamamlandı!

Mamak’ta yapımı hızla devam eden Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi’nde 132 iş yeri tamamlandı. Başkent’te bulunan mermercileri bir araya toplamayı hedefleyen ve 335 adet küçük sanayi parselinden oluşan site de 66 iş yerinin sözleşmesi de imzalandı.

Karşıyaka Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası ile Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası tarafından yaptırılan Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi’nin temeli törenle atıldı.

Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Adana ESOB'a bağlı Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası ile Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası tarafından Yeşil İnşaat'a yaptırılan Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi'nin temeli törenle atıldı.

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'ne 934 adet iş yeri yapılacak!

Aksaray Belediyesi ve TOKİ işbirliği dahilinde yapılması planlanan Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi’nde 100, 200, 300, 400 ve 500 metrekarelik A, B, C, D, E tipi modülünde ilk etapta bin 934 adet iş yeri yapılacak.

Aksaray'ın yeni Sanayi Sitesi Projesi tamamlandı!

Aksaray Belediyesi’nin mevcut sanayi sitesinin taşınması ile ilgili yaptığı girişimler sonrasında baştan sona tamamen yenilerek hazırlanan yeni Sanayi Sitesi Projesi tamamlandı.

Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapı temeli atıldı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan Kestel Çataltepe Mevkii'ndeki BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırınım temeli atıldı.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan Kestel Çataltepe Mevkii'ndeki BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırımın temeli atıldı.

Ceylanpınar Küçük Sanayi Sitesi neden bitmedi?

Ceylanpınar'da Küçük Sanayi Sitesi'nin yapımı için ismini duyuran Sanax İnşaat A.Ş neden bu kadar reklam kampanyalarının peşinde? Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız "Sanayi Sitesi neden bitmedi?

BESOB Büyük Sanayi Sitesi ne zaman bitecek?

Bursa şehir merkezine 17 kilometre mesafede olan BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nde alt ve üst yapı yatırımlarının tamamlanmasının ardından sektörler buraya taşınmaya başlayacak.

Bursa'da Büyük Sanayi Sitesi çalışmaları başladı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın, kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin tüm altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırımın temeli katıldığı törenle atıldı.

Mermerciler Sanayi Sitesi son durum Haberi

Mermerciler Sanayi Sitesi son durum

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, kent ekonomisi ve istihdamında önemli bir yere sahip olan Honaz ilçesinin Kocabaş mahallesindeki Mermerciler Sanayi Sitesi Üretim ve Ticaret Alanı Geliştirme Bölgesi'nin içme suyu temini projesini tamamladı. Mermer sektöründe toplu üretim sahası olarak planlanan bölgeye içme suyu hizmeti sağlamak amacıyla başlatılan proje kapsamında, 500 metreküplük içme suyu deposu inşa edilirken, 2 adet de içme suyu sondaj kuyusu açıldı. Ayrıca bölgeye 30 bin metre içme suyu iletim hattı döşendi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, alt yapı yatırımlarının sanayi ve ticaret merkezlerinde de sürdüğünü belirterek, "Projemiz Denizli'ye ve bölgedeki mermercilerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.


Yeni...