09 / 05 / 2024

mermerciler sitesi denizli

mermerciler sitesi denizli

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mermerciler Sanayi Sitesi Üretim ve Ticaret Alanı Geliştirme Bölgesinin içme suyu projesini geçtiğimiz gün tamamladı

Denizli Esnaf Sitesi'nden Merkezefendi'de satılık arsa ve arazi!

T.H.S.S. Denizli Esnaf Sitesi Konut Yapı Kooperatifi, Denizli Merkezefendi'de yer alan 3 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Alya Dream'de peşin ödemelerde yüzde 15'e varan indirim fırsatı!

BOSS4 İnşaat tarafından Beylikdüzü, Mermerciler Sitesi'nin hemen arkasında yükselen Alya Dream'de peşin ödemelerde yüzde 15'e varan indirim fırsatı ile satışlar devam ediyor.  

TOKİ Denizli projesi için resmen Nisan 2023 müjdesi geldi! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Denizli projesi için resmen Nisan 2023 müjdesi geldi... TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden peş peşe açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Şanlıurfa Mermerciler Sitesi'nde sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı çalışmalarında sona gelinen Mermerciler Sitesi’ne kent merkezindeki esnaf taşınma çalışmalarına başladı. 

Denizli Mermerciler Sanayi Sitesi’ne yeni altyapı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mermerciler Sanayi Sitesi Üretim ve Ticaret Alanı Geliştirme Bölgesinin içme suyu projesini geçtiğimiz gün tamamladı

Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru gelindi.

Şanlıurfa Yeni Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi'ne yeni yol!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapımında sona yaklaşılan Yeni Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’nde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Denizli Rıza Akça Sitesi'nin tapuları bugün verilecek!

Denizli'de faaliyet gösteren Menderes Tekstil'in çalışanları için yaptırdığı Rıza Akça Sitesi'ndeki 240 konutun tapuları bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci tarafından verilecek.

Şanlıurfa Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’ne yeni yol!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapımında sona yaklaşılan Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’nde yol yapım çalışmaları başlattı.

Erimtur Mermer'den Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi'ne yatırım!

Erimtur Mermer Genel Müdürü Ertuğ Erim, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESOB) tarafından yapılan Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 metrekarelik alanda yeni tesis planladıklarını belirtti.

Mamak Ortaköy Mermerciler Sitesi’ndeki 132 işyeri tamamlandı!

Mamak’ta yapımı hızla devam eden Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi’nde 132 iş yeri tamamlandı. Başkent’te bulunan mermercileri bir araya toplamayı hedefleyen ve 335 adet küçük sanayi parselinden oluşan site de 66 iş yerinin sözleşmesi de imzalandı.

Mamak'ta mermeciler için Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi inşa ediliyor!

Mamak Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile mermercileri bir araya toplamak için yapımı devanı eden Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi nde iş yerleri hızla yükseliyor.

Mamaklı mermercilere yeni sanayi sitesi kuruluyor!

Mamak Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile mermercileri bir araya toplamak için yapımı devam eden Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi'nde iş yerleri hızla yükseliyor.

mermerciler sitesi denizli Haberi

mermerciler sitesi denizli


Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, kent ekonomisi ve istihdamında önemli bir yere sahip olan Honaz ilçesinin Kocabaş Mahallesindeki Mermerciler Sanayi Sitesi Üretim ve Ticaret Alanı Geliştirme Bölgesinin içme suyu temini projesini tamamladı. Mermer sektöründe toplu üretim sahası olarak planlanan bölgeye içme suyu hizmeti sağlamak amacıyla başlatılan proje kapsamında 1 adet 500 metreküplük içme suyu deposu inşa edilirken, 2 adet de içme suyu sondaj kuyusu açıldı. Ayrıca bölgeye 30.000 metre içme suyu iletim hattı döşendi.


Büyükşehir her yerde 


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, konut alanlarında yaptıkları alt yapı yatırımlarının sanayi ve ticaret merkezlerinde de sürdüğünü belirtti. Başkan Zolan, “Büyükşehir Belediyesi olarak mermer sanayimizin önemli yerlerinden biri olan Kocabaş Mermerciler Sanayi Sitesi Üretim ve Ticaret Alanı Geliştirme...