27 / 04 / 2024

Denizli Esnaf Sitesi'nden Merkezefendi'de satılık arsa ve arazi!

Denizli Esnaf Sitesi'nden Merkezefendi'de satılık arsa ve arazi!

T.H.S.S. Denizli Esnaf Sitesi Konut Yapı Kooperatifi, Denizli Merkezefendi'de yer alan 3 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.



T.H.S.S. Denizli Esnaf Sitesi Konut Yapı Kooperatifi, Denizli Merkezefendi'de yer alan 3 adet arsa ve arazi için satış ihalesi düzenliyor.

Satışa çıkarılan arsa ve arazilerin muhammen bedelleri 1 milyon 316 bin TL ile 37 milyon 471 bin 500 TL arasında değişirken, geçici teminat bedelleri de 13 bin 160 TL ile 374 bin 715 TL arasında değişiyor.

Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek. Arsa ve arazilerin yüz ölçümleri 133 metrekare ile 3 bin 785 metrekare arasında değişiyor. 

Denizli Esnaf Sitesi nden Merkezefendi de satılık arsa ve arazi!

T.H.S.S. DENİZLİ ESNAF SİTESİ KONUT YAPI KOOPERATİFİ BAŞKANLIĞINDAN

Mülkiyeti T.H.S.S. Denizli Esnaf Sitesi Konut Yapı Kooperatifi’ne ait , aşağıda tapu kayıt bilgileri verilen taşınmazların 1163 Sayılı Kooperatifler Kanunu hükümlerine göre açık artırma suretiyle satılacaktır.

İhale ,Servergazi Mahallesi Esnaf Sitesi Şakayık Sokak No:11 Merkezefendi / DENİZLİ adresinde ,aşağıda tabloda verilen gün ve saatte , Denizli Esnaf Sitesi Konut Yapı Kooperatifi yönetim binası toplantı salonunda yapılacaktır.

İhale şartnamesi mesai saatleri içinde (Hafta içi 09:00 ile 17:00 arası) Denizli Esnaf Sitesi Konut Yapı Kooperatifi yönetim binasında bedelsiz görülebilir veya temin edilebilir.

Not : Denizli Esnaf Sitesi Konut Yapı Kooperatifi -İş Bankası-İban No TR***********0***********1

 

TOKİ Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor! 236 yeni konutu kaçırmayın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6 milyon yeni konut müjdesi!

Kasım 2023 emekli maaşları ne zaman yatırılacak? SSK ve Bağkur emeklileri hemen bu tarihlere bakın!


Geri Dön