03 / 07 / 2024

Mermerin yeni umudu inşaat

Mermerin yeni umudu inşaat

Rüstem Çetinkaya, Çin hükümetinin daralmaya gitmesiyle birlikte Türkiye'den mermer alımının azaldığını söyledi. Çetinkaya, "Son yıllarda hızla gelişen inşaat sektörü de mermer sektörü için önemli bir pazar'' dedi.

İnşaat sektöründe 'yeni yıl' umudu!

Geçtiğimiz yıl konut satışları, kamu bankalarının düşük faizli konut kredisi kampanyasıyla rekor kırdı. Kentsel dönüşüm, gündemi oluşturdu. Yeni yıla ‘temkinli iyimser’ bakan sektör temsilcileri, asıl hareketin 2021’in ikinci yarısında yaşanmasını beklediklerini söylüyor.

Türk müteahhitlerin yeni umudu Katar!

Bugünlerde Türkiye’nin en yakın dostu Katar. Doğalgaz kaynakları sayesinde dünyanın en zengin ülkelerinden biri. 400 bin Katarlı nüfusa sahip. Katar’ın Türkiye’ye yaptığı yatırım tutarı 19 milyar dolar.

Kalebodur, mermerin doğallığını Max Marmi ile sunuyor!

‘Yaratıcılığınızın yapı taşı’ sloganıyla, mimarlar ve tasarımcılar için özel ürünler geliştiren Kalebodur, mermerin en doğal ve saf halini, yeni serisi Max Marmi ile mekanlara taşıyor.

Almanlar Antalya turizminin yeni umudu oldu!

Türkiye'de Rus turistlerin yüzde 78'inin tatil için tercih ettiği Antalya'nın Rusya pazarındaki kaybı, yılın ilk 4 ayında yüzde 40'a ulaştı. Turizmcinin umudu ise Almanlar oldu.

Kaş'ta TOKİ umudu bitmedi!

KAŞ Kaymakamı Selamı Kapankaya, "Kaş'ta TOKİ umudu bitmedi. Yeni bir arsa bularak TOKİ umudunu yeşerteceğiz" dedi.Kaymakam Selami Kapankaya basına açıklama yaptı.

Rüstem Çetinkaya: Mermerin yeni umudu inşaat!

Rüstem Çetinkaya, Çin hükümetinin daralmaya gitmesiyle birlikte Türkiye'den mermer alımının azaldığını söyledi. Çetinkaya, "Son yıllarda hızla gelişen inşaat sektörü de mermer sektörü için önemli bir pazar'' dedi.

Mermerin yeni umudu inşaat!

Mermer sektörünün önemli bir pazarı olan Çin başta olmak üzere, birçok ülkede yaşanan ekonomik sıkıntılar ve siyasi karışıklıklar nedeniyle ihracat azaldı. İnşaat sektörü umut oldu...

Yüzen kentler turizmin yeni umudu oldu!

Türkiye kıyıları, yaklaşık 5 bin yolcu kapasiteli dev gemilerin uğrak rotası oldu. İstanbul, Kuşadası ve İzmir başta olmak üzere ülkeye kruvaziyer gemilerle 2,2 milyon turist giriş yaptı.

Yurtbay Classıc Calacatta Koleksiyonu ile mermerin doğallığını mekanlara taşıyor!

Yurtbay Classıc Calacatta Koleksiyonu ile mermerin doğallığını mekanlara taşıyor. Yeni teknolojiler ile hazırlanan karolar, doğanın izlerini yaşam alanlarımıza taşıyor. Banyonuzda ve dilediğiniz her yerde Calacatta Mermerinin zarif dokusuna yer açın.

Hakan Tartan, İzmir'e yeni yeşil alanlar kazandırdım!

Konak Belediye Başkanı ve DSP adayı Hakan Tartan, "Kente yeni yeşil alanlar kazandırdım. Yeni kent planı, İzmir'in umudu oldu. Şu andaki yatırım tutarı 2 milyar dolar düzeyinde." dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı engellilerin yeni umudu olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, “Temiz Çevre Engelsiz Hayat” projesi ile engellilerin yeni umudu olacak...

Mermerin yeni ihracat ekseni Oratadoğu!

Türkiye"nin katma değeri en yüksek ihracat kalemleri arasında yer alan doğaltaşta ihracatçı, en büyük pazar olan ABD"de krizin devam etmesi nedeniyle rotayı Ortadoğu ülkeleri, çin ve Rusya"ya kaydırdı  

İzmir'e yeni fuar alanı geliyor

Gaziemir'de planlanan yeni fuar alanı için birkaç ayda temel atılması bekleniyor.

Mermerin yeni umudu inşaat Haberi

Mermerin yeni umudu inşaat

Türk mermer sektörünün önemli bir pazarı olan Çin başta olmak üzere, birçok ülkede yaşanan ekonomik sıkıntılar ve siyasi karışıklıklar nedeniyle ihracat azaldı. Temmer Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Çetinkaya, Çin hükümetinin daralmaya gitmesiyle birlikte Türkiye'den mermer alımının azaldığını söyledi. Çetinkaya, "Son yıllarda hızla gelişen inşaat sektörü de mermer sektörü için önemli bir pazar. Hem proje mimarlan hem de müteahhitlerle yakın ilişkiler içindeyiz"...