03 / 05 / 2024

Mermerler Plaza son durum

Mermerler Plaza son durum

KILIÇOĞLU Group, Kozyatağı'nda 41 milyon dolarlık yatırımla inşa ettiği Mermerler Plaza'nın inşaatında sona geliyor. Sivil kentsel dönüşüm çalışmalarına örnek olarak gösterilen Mermerler Plaza Mart'ta tamamlanacak...

41 milyon dolarlık Mermerler Plaza’da sona geliniyor!

Kılıçoğlu Group’un 41 milyon dolarlık yatırımla Kozyatağı’nda hayata geçirmeye hazırlandığı ve LEED GOLD sertifikasını alan ve sivil kentsel dönüşüm örneği olarak gösterilen projenin iki bloğu bankalar ve restoranlara kiralanacak...

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Lüks plaza ve AVM'lerde kiralar düşüyor mu?

Pandemi sonrası azalan ofis ve mağaza talebiyle lüks plaza ve AVM'lerde boşluk oranları artıyor, kiralar düşüyor. Son 10 yılın en boş ofis binaları ve en düşük kiraları dikkat çekiyor. En lüks ofislerin kirası bile 5 yıl öncesinin yarısı düzeyinde....

Ergün Mimarlık, Cityscape Awards 2018’de finalist oldu!

Ergün Mimarlık, Atlaspark AVM ve Mermerler Plaza projeleriyle Cityscape Awards 2018’de 2 ayrı kategoride finalist oldu.

Antalya 2000 Plaza satışında son durum!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Antalya 2000 Plaza'nın satışı hususunda başlanılmış olan çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Ramada Plaza Konya Otel 70 milyon TL'ye mal oldu!

5 yıldızlı otellerin son halkası olan Ramada Plaza Konya Otel verdiği hizmetle müşterilerini büyülüyor. 70 milyon TL'ye mal olan otel kongre turizmine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor

Varyap Plaza'daki son 22 ofis ve 39 dükkan satışa çıkıyor!

Varyap Plaza'da yer alan son 22 ofis, 39 dükkan ve 1 arsa satışa çıkıyor. Projedeki ofislerin metrekare fiyatları 2 bin 574 TL'den, dükkanların metrekare fiyatları ise 4 bin 765 TL'den başlıyor.

BJK Plaza'dan 5 milyon dolarlık kira geliri!

Beşiktaş'tan 5 milyon dolarlık hamle BJK Plaza'da dün son Yönetim Kurulu toplantısını yapan Beşiktaş yönetimi, Akaretler Yokuşu'na veda ediyor.

Propa Plaza Zincirlikuyu'da doluluk oranı yüzde 95’e ulaştı!

Propa İnşaat’ın hayata geçirdiği ikinci ofis projesi olan Propa Plaza’da doluluk oranı yüzde 95’e ulaştı. Satışların tamamlandığı projede kiralamalar son hızla devam ediyor.

Propa Plaza'da dolar kuru 2,50TL!

Zincirlikuyu'da hayata geçirilen Propa Plaza'nın son ofisleri, dolar kuru 2.50 liraya sabitlenerek kiralamaya açıldı. Kiralık A+ ofisler 140 metrekare ile 730 metrekare arasında değişiyor.

Propa Plaza'da ofisler kiraya açıldı!

Propa İnşaat'ın Zindrlikuyu'da hayata geçirdigi Propa Plaza'nın son ofisleri dolar kuru 2.50 TL'ye sabitlenerek kiralamaya açıldı.

Propa Plaza'da son ofisler kiralamaya sunuldu!

Propa İnşaat’ın Zincirlikuyu’da hayata geçirdiği Propa Plaza’nın son ofisleri dolar kuru 2.50 TL’ye sabitlenerek kiralamaya açıldı. Kiralık A + ofis alanları 140 metrekare ile 730 metrekare arasında değişirken, zemin katta cadde cepheli mağaza alanları da

Propa Plaza Zincirlikuyu'da A Sınıfı son ofisler!

İki köprünün ortasında, Metro ve Metrobüs istasyonlarının yeni başında bulunan Propa Plaza Zincirlikuyu'da avantajlı kira rakamları sunuluyor. Ofis büyüklükleri 140 metrekareden, 730 metrekareye kadar değişiyor.

Pendik Varyap Plaza Yatırım Ayları kampanyasında son 5 gün!

Nisan ayı sonuna kadar devam edecek Yatırım Ayları kampanyası Varyap Plaza projesinde devam ediyor. Varyap Plaza İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükseliyor.

Mermerler Plaza son durum Haberi

Mermerler Plaza son durum


KILIÇOĞLU Group, Kozyatağı'nda 41 milyon dolarlık yatırımla inşa ettiği Mermerler Plaza'nın inşaatında sona geliyor. Sivil kentsel dönüşüm çalışmalarına örnek olarak gösterilen Mermerler Plaza Mart'ta...