04 / 05 / 2024

Mermerler Yapı Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi

Mermerler Yapı Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi

Mermerler Yapı Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi, Yücel Mermer, Zahide Arman, Fatma Mermer, Yasemin Mermer, İlkay Şeremetli tarafından 112 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Alagöz tarafından kuruldu.

Meka1 Yapı Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meka1 Yapı Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaya ve Zilan Kaya ortaklığında kuruldu.

Adalan Hafriyat Yapı Otomotiv Turizm Tekstil İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Adalan Hafriyat Yapı Otomotiv Turizm Tekstil İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Adalan tarafından kuruldu.

Kerimoğuları Yapı Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerimoğuları Yapı Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te kuruldu.

Metoksa Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metoksa Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mazhar Özdemir tarafından kuruldu.

Are Sanat Yapı Otomotiv Kuyumculuk İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Are Sanat Yapı Otomotiv Kuyumculuk İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Camcı, Erdal Çamlıbel ve Resul Çamlıbel ortaklığında kuruldu. 

Öz Çevik Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çevik Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çevik tarafından kuruldu.

Artof Yapı Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artof Yapı Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Buğra Özdemir tarafından kuruldu.

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Sarıkaya Global Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkaya Global Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Limited Şirketi Ataşehir'de Ercan Sapmaz tarafından kuruldu.

Mutlu Yaşam Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Yaşam Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Bilal Çetin ve Sevdin Aytekin ortaklığında kuruldu.

Kemer Grup Yapı Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kemer Grup Yapı Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Rahmi Çintak tarafından kuruldu.

Genpa Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genpa Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Güngör Paşaalioğlu ve Engin Paşaalioğlu ortaklığında kuruldu.

Mermerler Yapı Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Mermerler Yapı Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi

Mermerler Yapı Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi, Yücel Mermer, Zahide Arman, Fatma Mermer, Yasemin Mermer, İlkay Şeremetli tarafından 112 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık'ta kuruldu. 


Mermerler Yapı Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi iş konusu; Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti vermeyenler ile devre mülkler hariç) 


Mermerler Yapı Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi adres: Şişli, Merkez Mahallesi, Nakliye Elgün Sokak,...