02 / 05 / 2024

mersin 9. mobilya fuarı

mersin 9. mobilya fuarı

Forum Fuarcılık tarafından "Mersin 9. Mobilya, Evlilik ve Çeyiz Fuarı" açıldı. Kocamaz: "Bugün Adana'da ayrı bir fuar Mersin'de ayrı bir fuar açılıyor. Sanki bölgede çift başlılık yaşanıyor" açıklamalarında bulundu.

Silifke Belediyesi Mersin'de 9 arsa satacak! İhalesi 27 Eylül'de!

Mersin İli Silifke Belediye Başkanlığı, Mersin Silifke Atayurt'ta yer alan 9 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların alanları 2 bin 658 metrekare ile 6 bin 37 metrekare arasında değişiyor. 

İller Bankası 9 ildeki 27 arsayı satıyor! Arsa alacaklara yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade fırsatı!

İller Bankası, Ankara, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Manisa, Mersin ve Muğla illlerinde yer alan 27 adet arsayı satıyor. Peki 9 ilde yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Mersin'de 9.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

Mersin 6. İcra Dairesi Mersin Akdeniz'de yer alan fabrika binası ve arsasını 9 milyon 826 bin 303 TL bedelle satışa çıkardı.

Mersin Anamur Belediyesi'nden 64.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mersin Anamur Belediyesi, Mersin ili, Anamur ilçesi, Göktaş Mahallesi, 741 ada 9 parselde yer alan gayrimenkulü 64 milyon 700 bin TL'ye satıyor...

Mersin Akdeniz'de 9.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Mersin 8. İcra Dairesi, Mersin ili, Akdeniz ilçesi, Homurlu Mahallesi'nde yer alan tarla ve seraları 9 milyon 163 bin 379 TL'ye satıyor...

Mersin Tarsus'ta 12.9 milyon TL'ye icradan satılık hastane!

T.C. Tarsus İcra Dairesi, Mersin ili, Tarsus ilçesi, Mithatpaşa Mahallesi'nde, 1302 ada 1 parselde yer alan hastaneyi 12 milyon 884 bin 820 TL'ye satıyor...

Mersin Akdeniz'de 9.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Mersin 3. İcra Dairesi, Mersin ili, Akdeniz ilçesi, Homurlu Mahallesi, Devecimusa Mevkii, 188 ada 18 parselde yer alan gayrimenkulü 9 milyon 637 bin 175 TL'ye satıyor...

Mersin Silifke'de 26.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mersin İli Silifke Belediye Başkanlığı, Mersin Silifke Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 26 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Mersin Silifke'de 9.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Silifke İcra Dairesi, Mersin ili, Silifke ilçesi, Kapızlı Mahalle Köy, 0 ada 33 parselde yer alan arsayı 9 milyon 287 bin 958 TL'ye satıyor...

Mersin Raylı Sistem Projesi'nin ikinci ihalesi 29 Ocak'ta!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Raylı Sistem Projesi'nin 9 Ekim'de yapılan Ön Yeterlilik İhalesi'nin değerlendirmesini tamamladı. Projenin ikinci ihalesi ise 29 Ocak 2021'de düzenlenecek.

Mersin Akdeniz'de 13.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Mersin 3. İcra Dairesi, Akdeniz İlçesi'ndeki Nacarlı Mahallesi'nde bulunan fabrika binası ve arsası satışa çıktı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 13 milyon 939 bin 768 TL olarak belirlendi. 

Mersin'de 13.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Mersin 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Mersin ili, Akdeniz ilçesi, Nacarlı Mahallesi, 190 ada 6 parselde yer alan fabrika ve arsasını 13 milyon 939 bin 768 TL'ye icradan satıyor...

Mersin Mezitli'de 4.9 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli'de yer alan 4 adet gayrimenkulü 4 milyon 939 bin 358 TL bedelle satışa çıkardı.

mersin 9. mobilya fuarı Haberi

mersin 9. mobilya fuarı

CNR Holding kuruluşlarından Forum Fuarcılık tarafından düzenlenen, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MTSO) destek verdiği "Mersin 9. Mobilya, Evlilik ve Çeyiz Fuarı" açıldı.


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz, CNR Yenişehir Fuar Alanı'ndaki açılışında yaptığı konuşmada, Mersin'in üretimiyle, sosyal yapısıyla ve kültürel değerleriyle dikkati çeken bir yer olduğunu söyledi.


Kentte bütün dinamiklerin ortak paydada birleşmesi ve birlikte mücadele etmesi gerektiğini ifade eden Kocamaz, şöyle konuştu:


"Biz Mersin'i bir bütün olarak düşünüyoruz. Mersin ayrıca Çukurova'nın bir parçası. Bu bölgeyi gelecekte toplu olarak değerlendirmek, dayanışma içine girerek ürettiklerimizi en iyi şekilde tanıtmak üretimi de dayanışma içerisinde her gün biraz daha artırmak ve istihdama katkı sağlamak zorundayız. Bugün Adana'da ayrı bir fuar Mersin'de ayrı bir fuar açılıyor. Sanki bölgede çift başlılık yaşanıyor."


Fuar...