13 / 05 / 2024

mersin ab çevre yatırımı

mersin ab çevre yatırımı

Mersin’in Erdemli ilçesinde denizdeki kirliliği en aza indirecek AB destekli 13 milyon Euro’luk çevre yatırımının ikinci ayağı başlıyor...

Kent Yapı'dan Mersin'e 62 milyon 170 bin 734 TL'lik konut yatırımı!

Kent Yapı, Mersin Silifke'de "Konut Kapasite Artışı Projesi" için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yaparak ÇED sürecini resmen başlattı.

TOKİ Mersin projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Tek bir ilçeye tam 522 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin projesinde 522 adet konut yer alacak. İşte Mersin TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'nin Mersin'deki 550 konutluk yeni projesinde son dakika! Beklenen o tarih resmen geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mersin projesi için beklenen tarih geldi. 550 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor.

Mersin İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekiliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mersin İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi...

TOKİ Mersin projesi için beklenen müjde geldi! Evi olmayan tek vatandaş kalmayacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Mersin Gençlik Kolları tarafından Akdeniz ilçesindeki millet bahçesinde yapılan "Gençlik Buluşması"nda önemli açıklamalar yaptı. İşte Murat Kurum'un o açıklamaları...

Mersin'e 4 yeni millet bahçesi müjdesi!

Mersin yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Mersin'de de 4 millet bahçesi yapıyoruz ve yeşil alanlarımızı gençlerimize, kadınlarımıza, çocuklarımıza kazandırıyoruz" dedi.

TOKİ Mersin Akdeniz 415 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Mersin Mut orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Mut orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı. 

TOKİ Mersin Mut alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Mut  alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesi 27 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 27 Ağustos tarihinde gerçekleştirecek.

Mersin Yenişehir'de 11.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mersin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Mersin Yenişehir'de yer alan 2 adet arsayı 11 milyon 550 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı projelerinde yeni mezun mühendis ve mimarlar görev alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, Mersin Anamur, İzmir, Samsun, Balıkesir Ayvalık, Diyarbakır Sur İçi ve Eskişehir'de yer alan 8 projesinde yeni mezun mühendis ve mimarlar görev alacak...

Mersin Erdemli'de metruk binalar yıkılıyor!

Mersin'in Erdemli ilçesinde çevre halkının sağlığını tehdit eden yapılar, Erdemli Belediyesi ekibi tarafından yıkılıyor. 

mersin ab çevre yatırımı Haberi

mersin ab çevre yatırımı

Mersin’in Erdemli ilçesinde denizdeki kirliliği en aza indirecek AB destekli 13 milyon Euro’luk çevre yatırımının ikinci ayağı başlıyor. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, projenin tamamlanmasıyla artık insanların Erdemli sahillerinden rahatça denize girebileceklerini söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Türkiye’de yürütülmekte olan Avrupa Birliği (AB) Mali Yardım Programı (IPA) kapsamında ihalesi yapılan “Erdemli Su Temini Sistemi Rehabilitasyonu ve Derin Deniz Deşarjı Yapım İşi”nin başlangıç toplantısı, Macit Özcan spor Kompleksi tesislerinde yapıldı. Sözleşmesi 30 Aralık 2014 tarihinde imzalanan 6 milyon 613 bin Euro bedelli projenin başlangıç toplantısına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Daire Başkanı Ferruh Parmaksız, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, AB Türkiye Delegasyonu Temsilcisi Elif Ceyda Torcu, Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü Turgut Aybak ile...