03 / 05 / 2024

mersin arsa ilanları

mersin arsa ilanları

İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Eğitim Birliği Başkanlığından; Mersin'de sosyal tesis niteliği taşıyan 36 bin 993 metrekare arsa 11 Ekim 2012 tarihinde yapılacak ihalede satışa çıkacak

Milli Emlak satış ilanları: İki şehirde KDV'den muaf 45 adet arsa ve arazi satılıyor! 

Artvin ve Konya'da yer alan 45 adet arsa ve arazi satılıyor KDV'den muaf olarak satılıyor. Milli Emlak satış ilanlarını açıkladı. İşte ayrıntılar... 

Kocaeli ve bir şehirde daha 47 adet arsa ve arazi taksitle satılıyor! İşte Milli Emlak satış ilanları! 

Kocaeli ve Çorum'da yer alan 47 adet arsa ve arazi taksitle satılıyor. Peki arsa ve arazilerin büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte Milli Emlak satış ilanları...

Sahte arsa ilanlarıyla vurgun: 65 kişi 3.2 milyon TL dolandırıldı! Arsa alırken bunlara dikkat!

İnternet üzerinden sahte arsa ilanlarıyla kapora toplayan dolandırcılar için operasyon düzenlendi. Söz konusu operasyonda, 65 kişinin 3.2 milyon TL dolandırıldığı belirlendi ve 12 şüpheliden 7'si tutuklandı. İşte ayrıntılar ve arsa alırken dikkat edilmesi gerekenler...

Mut Belediyesi Mersin'de arsa satacak! İhalesi 13 Kasım'da!

Mersin İli Mut Belediye Başkanlığı, Mersin Mut'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 1.600 metrekare alana sahip.

Mersin'de 3 bin metrekarelik imarlı arsa satılacak! İhalesi 23 Ağustos'ta!

Mersin İli Akdeniz Belediye Başkanlığı, Mersin Akdeniz'de yer alan sanayi depolama alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Mersin'de konut imarlı arsa satılacak!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

2023 TOKİ Mersin müstakil arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

2023 TOKİ Mersin İlk Evim Arsa kura çekilişi tüm hızıyla devam ederken, TOKİ Mersin ilinde Anamur, Aydıncık, Çamlıyayla, Erdemli, Gülnar, Mut, Silifke Tarsus ilçelerinde müstakil arsa kurasını 13 Nisan Perşembe günü çekildi. Peki, TOKİ Mersin müstakil arsa kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte merak

Milli Emlak'tan 21 bin 500 TL'ye KDV'den muaf imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Kasım ayı ihale ilanları arasında satış bedeli 21 bin 500 Türk Lirası olarak belirlenen konut imarlı arsa da bulunuyor.

Milli Emlak'tan o ilde 43 bin TL'ye KDV'den muaf arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımlamış olduğu Kasım ayı ihale ilanları arasında satış bedeli 43 bin Türk Lirası olarak belirlenen konut imarlı arsa da yer alıyor.

Milli Emlak'tan başkentte imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında satış bedeli 300 bin TL olarak belirlenen konut imarlı arsa da bulunuyor. 

O ilde 32 bin 200 TL'ye KDV'den muaf imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında satış bedeli 32 bin 200 TL olarak belirlenen konut imarlı arsa da yer alıyor. 

Milli Emlak 17 bin 300 TL'ye konut imarlı arsa satacak! Bu fırsatı kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımlamış olduğu Kasım ayı ihale ilanları arasında satış bedeli 17 bin 300 TL olarak belirlenen konut imarlı arsa da bulunuyor.

O ilde 15 bin 650 TL'ye hem konut imarlı hem de KDV'den muaf arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Kasım ayı ihale ilanları arasında satış bedeli 15 bin 650 TL olarak belirlenen konut imarlı arsa da yer alıyor. 

mersin arsa ilanları Haberi

mersin arsa ilanları
Mersin Mezitli'de bulunan 36 bin 993 metrekare sosyal tesis biteliği taşıyan arsa 11 Ekim 2012 tarihinde 30 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkacak, arsanın geçici teminat bedeli 900 bin lira olarak belirlendi.


İlanı detaylı görüntülemek için