25 / 07 / 2024

mersin arsa stoku

mersin arsa stoku

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci, "5 binlik planın artık Meclis'ten geçirilmesi için el birliğiyle şehrin önünü açın. Sektör tıkandı. Dayanacak gücümüz kalmadı" dedi.

Milli Emlak, iki ildeki 15 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor! 37 bin TL'ye gayrimenkul fırsatı! 

Milli Emlak, Afyonkarahisar ve Mersin'deki 15 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor. İşte tüm merak edilenler...

Milli Emlak'tan iki şehirde Temmuz ve Ağustos fırsatı! KDV'den muaf arsa ve araziler satışta!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mersin Tarsus ve Niğde Merkez'de arsa ile arazileri satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri Temmuz ve Ağustos'ta yapılacak.

Milli Emlak, 277 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satıyor! KDV'den muaf, taksitli ödeme fırsatı! 

Milli Emlak, Denizli ve Mersin'de yer alan 12 adet arsa ve araziyi KDV'den muaf olarak, taksitli ödeme fırsatıyla satıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak, 2 şehirdeki 8 adet lojman ile 2 adet arsa ve 1 araziyi taksitle satıyor! 

Milli Emlak, Mersin Silifke'deki 8 adet lojman ile İzmir'deki 2 adet arsa ve 1 araziyi taksit fırsatıyla satıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ilan metinleri...

İzmir ve Mersin'de satılık 4 arsa! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

İzmir ve Mersin'de yer alan 4 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 5 Haziran ve 12 Haziran'da yapılacak.

2 şehirdeki 5 adet arsa satılıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Niğde ve Mersin'de 5 adet arsa satılıyor. Peki iki ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Milli Emlak 3 ildeki 2 lojman ile 11 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor! Milli Emlak satış!

Milli Emlak, Mersin, Kayseri ve Erzurum'daki 2 lojman ile 11 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor. İşte gayrimenkullerin fiyatları ve satış tarihleri...

Milli Emlak yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satıyor! Mayıs 2024 Milli Emlak ihale! 

Milli Emlak, Eskişehir Odunpazarı ve Mersin Erdemli'deki arsa ve arazileri satıyor. Peki Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsa ve arazilerin muhammen bedelleri ne kadar? İşte ilan metinleri...

Milli Emlak arsa satışı: 3 ildeki 20 adet arsa ve arazi KDV'den muaf olarak satılıyor! 

Mersin, Giresun ve Konya illerinde yer alan 20 adet arsa ve arazi satışa sunuluyor. Milli Emlak arsa satışı tek tek açıklandı. İşte merak edilenler... 

Milli Emlak 2 şehirde 32 adet arsa ve araziyi satıyor! Yüzde 20 indirimle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz! 

Milli Emlak, Mersin ve Konya'da yer alan 32 adet arsa ve araziyi peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki iki ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Mut Belediyesi Mersin'de arsa satacak! İhalesi 13 Kasım'da!

Mersin İli Mut Belediye Başkanlığı, Mersin Mut'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 1.600 metrekare alana sahip.

Toroslar Belediyesi, Mersin'de dört arsa satacak!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakarlar'da yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. 

Silifke Belediyesi Mersin'de 9 arsa satacak! İhalesi 27 Eylül'de!

Mersin İli Silifke Belediye Başkanlığı, Mersin Silifke Atayurt'ta yer alan 9 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların alanları 2 bin 658 metrekare ile 6 bin 37 metrekare arasında değişiyor. 

mersin arsa stoku Haberi

mersin arsa stoku

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği'nden (MERYAP), yapılan yazılı açıklamaya göre, 2016 yılı Olağan Genel Kurulu'nda Nesim Ekinci MERYAP Başkanlığına yeniden seçildi. Dernek binasında yapılan genel kurulda bir önceki dönem MERYAP Yönetim Kurulu'nda yer alan Göksel Çat, Hüseyin Koral Kurt, Ömer Körükçü, Mehmet İnanç, Necat Akyıldız, Haluk Naycı yeni dönemde de görevlerini sürdürürken, Mustafa İşbilir ve Murat Yıldız ilk kez yönetim kurulu üyeliğine getirildi. 


"İNŞAAT SEKTÖRÜ TIKANDI" 


MERYAP Başkanı Nesim Ekinci genel kurulda yaptığı konuşmada 5 binlik imar planlarına vurgu yaptı. Ekinci, Mersin'de imar sıkıntısı nedeniyle inşaat sektörünün tıkandığını belirtti. Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde bekleyen 1/ 5 binlik planların çıkarılması için başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm belediye başkanlarına, meclis üyelerine ve paydaş kamu kurumlarının yöneticilerine seslenen Ekinci, "İnşaat sektörü tıkandı. Bu sorunun...