05 / 05 / 2024

mersin belediye hizmetleri

mersin belediye hizmetleri

Hızla gelişen Mersin’e artık mevcut otobüs terminalinin yetersiz gelmeye başladığını bildiren Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, gelecek yılın ilk aylarında yeni terminalin temelini atacaklarını ve yılsonunda da tamamlayacaklarını açıkladı...

Mersin'de avrupai tesisler hayata geçiriliyor!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, kentin avrupai tesislere bir bir kavuştuğunu belirterek, 14 yıl içerisinde gerçekleştirilen hizmetleri anlattı...

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Mersin Belediye Başkan Mustafa Gültak, Kıbrıs açıklarında meydana gelen depremin Mersin'nin farklı bölgelerinde de hissedilmesinin ardından kentte kentsel dönüşüm seferberliği başlamalı diye çağrıda bulundu.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Yenice’deki arazinin statüsünü değiştirdi!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, Yenice Cemevi’nin olduğu arazinin imar planlarına ibadethane olarak işaretlenmesini oy çokluğuyla onayladı.

Mezitli'de 76 dönümlük arazinin imar planı meclis gündeminde!

Mersin’in Mezitli ilçesinde, 76 dönümlük kızılçam ormanının bir gecede kesilmesi Mersin Belediye Meclisi’nde gündem oldu.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nde imar konuşuldu!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayı olağan meclis toplantısının birinci birleşiminde merkez ilçeler için hazırlanan 1/5 bin ölçekli Nazım İmar Planları görüşüldü.

Mersin'de halk plajı yerine millet bahçesi yapılacak!

Mersin Belediye Başkanı Vahap Seçer, sahildeki Deniz Aquapark’ın yerine halka açık plaj yapmak için çalışma başlattı. Ancak Valilik engeline takıldı. Valiliğin belediyeye gönderdiği yazıda; alanın Millet Bahçesi yapılacağını ve çalışmanın bir an önce durdurulmasını istedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 yılı Şubat ayı toplantısı 1. birleşimi yapıldı. İşte gündem maddeleri...

Akdeniz Belediyesi'nde e-belediye dönemi!

Akdeniz Belediyesi, sunduğu ‘e-belediye’ hizmetleri ile vatandaşlara birçok kolaylık sağlıyor.

Mersin Kent Meydanı Projesi için arsa istendi!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kent meydanı projesiyle ilgili bilgi verdi. Kocamaz, kent meydanı için Tevfık Sırrı Gür Stadı ve OYAK arazisini istendiğini belirtti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Meclisi toplandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2017 Yılı Şubat Ayı Toplantısı’nın birinci birleşimi gerçekleşti, toplantıda 43 madde görüşüldü.

Mersin Kent Ormanı Mesire Alanı tamamlanıyor!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Mersin’i modern ve daha yaşanabilir bir kent olması için mesai gözetmeksizin çalışmalarına devam ediyor.

Mersin'de imar sorunu çözülüyor!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'deki proje ve yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Kocamaz, kentin 4 mevsim turizm merkezi haline geleceğini söyledi.

Burhanettin Kocamaz: Mersin'de yeni AVM yaptırmayacağız!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Perakendeci İş Adamları Derneği üyeleriyle bir araya geldi.Başkan Kocamaz: "Merkezde yeni AVM yaptırmayacağız" dedi.

Mersin Akdeniz'deki eski binalar yıkılmalı!

Mersin Akdeniz ilçesi Bahçe Muhtarı Mehmet Dane, mahallesindeki metruk binaları, altyapı sorunlarını, belediye ile beraber yürüttükleri hizmetleri anlattı.

mersin belediye hizmetleri Haberi

mersin belediye hizmetleri

Mersin yeni otobüs terminalini bekliyor. Hızla büyüyen ve gelişen Mersin’e artık mevcut otobüs terminalinin yetersiz gelmeye başladığını bildiren Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, gelecek yılın ilk aylarında yeni terminalin temelini atacaklarını ve yılsonunda da tamamlayacaklarını açıkladı. 150 dönüm arazi üzerine kurulacak olan yeni terminalde iniş ve biniş peronlarının ayrı olacağım, 40 firma için yer ayrılacağım anlatan Özcan, mevcut otogarda 32 firma için yer bulunduğunu bildirdi. Özcan, bir yıl içinde yapılacak yeni terminal ile Mersin’in modern bir terminale kavuşacağını söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 2013’te yapacağı en büyük yatırımlardan birisinin yeni otobüs terminali olacağını belirten Başkan Macit Özcan, “Şu an mevcut otobüs terminali, gelişen ve büyüyen kentimize küçük gelmektedir. Fiziki olarak yetersiz olan mevcut otobüs terminali yerine, Çavuşlu’da bulunan ve rehabilite ederek...