17 / 05 / 2024

mersin belediyesi asfaltlama çalışmaları

mersin belediyesi asfaltlama çalışmaları

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yoğun olarak devam ettiği asfalt çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, bir çok önemli ana caddede asfaltlama işleminin bittiğini söyledi..

Mersin'de asfaltlama çalışmaları devam ediyor!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Okan Merzeci Bulvarı'nın Anıt ve Üniversite Kavşağı arasındaki çalışmaların devam ettiğini, Mersin'in en önemli cadde ve bulvarları gelin gibi süslendiğini söyledi..

Mersin Anamur Belediyesi'nden 64.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mersin Anamur Belediyesi, Mersin ili, Anamur ilçesi, Göktaş Mahallesi, 741 ada 9 parselde yer alan gayrimenkulü 64 milyon 700 bin TL'ye satıyor...

Mersin Akdeniz Belediyesi'nin gündemi kentsel dönüşüm!

Mersin Akdeniz Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm konusunda destek çağrısında bulundu. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kapalı işletmelerden 6 ay kira almayacak!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında esnafa yapılan yardımları açıklayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait işletmelerden 6 ay kira alınmayacağını açıkladı. 

Çimsa ve Mersin Büyükşehir Belediyesi engellilere umut olmaya devam ediyor!

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa, Engelliler Haftası kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleşen kurumsal sosyal sorumluluk projesi ile 2020 yılında da engelli bireylerin hayatına anlamlı ve özenli bir dokunuşta bulunuyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne haciz şoku!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne 188 milyon liralık için icra yolu ile haciz işlemi başlatıldı. Eze İnşaat firması, icra emrinde belirtilen 7 gün içerisinde ödeme yapılmaması durumunda icra işleminin yapılacağı öğrenildi.

Anamur'da 4 bin 500 hektarlık imar planı gündemde!

Mersin Belediyesi, Anamur ilçesinde bazı mahallelerde bulunan arsaların satışı için 4 bin 500 hektarlık ilave revizyon planı yapmaya hazırlanıyor.

İzmir Yeşildere Yolu açılıyor!

Kentteki yatırımlarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını büyük ölçüde tamamladığı Yeşildere yolunu da Perşembe gününden itibaren tamamen trafiğe açacak

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Trabzon Sarıtaş TOKİ Konutları'na asfalt müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor, belediye Akçaabat ilçesinin Sarıtaş ve Yaylacık mahallelerinin ortak kullanımında olan yoldaki çalışmaları tamamlamak üzere harekete geçti.

Malatya Büyükşehir'den 923 kilometre asfalt!

Büyüyen ve gelişen Malatya’nın daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için her alanda çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama alanında başarılı çalışmalar yaptı.

Mersin Akdeniz Belediyesi'nden engelli derneklerine bina!

Akdeniz İlçe Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait hizmet binasını Tüm Sakatlar Derneği Mersin Şubesi ile Mersin Engelliler Gençlik Spor Kulübü Derneği'ne 5 yıllığına verdi.

Trabzon Fatih Mahallesi’ne asfalt müjdesi!

Hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri Ortahisar ilçesinin Fatih Mahallesi’nde 4 ayrı noktada asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Mersin'de asfaltsız yol kalmayacak!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde gerçekleştirdiği yol bakım ve asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Silifke ilçesinde yürütülen yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.

mersin belediyesi asfaltlama çalışmaları Haberi

mersin belediyesi asfaltlama çalışmaları

Yapılan çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, kentin değişik bölgelerinde gece gündüz çalışan Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin,' günde 2.000 tona yakın asfalt dökerek, Okan Merzeci Bulvarı'nın Anıt ve Üniversite Kavşağı arasındaki kısmını çift yönlü olarak asfaltladığını belirtti. Akdeniz Oyunlan kapsamında yapımı tamamlanan spor tesisleri civarındaki ana yollara, 3 ay içerisinde 150 bin ton asfalt dökülerek çalışmaların tamamlandığını kaydeden Başkan Macit Özcan, "Akdeniz Oyunları için birçok önemli cadde1 bulvarda başlanan yoğun asfaltlama çalışmaları sona erdi ve Mersin'in en önemli cadde ve bulvarları gelin gibi süslendi." dedi. Başkan Macit özcan açıklamasının devamında, "Bugüne kadar 2. Çevre Yolu'nun dışında GMK Bulvarı, Adnan Menderes Bulvan, Kuvayi Milliye Caddesi, İnönü Bulvarı, Mezarlık Caddesi gibi önemli caddelerin asfaltlama işlemini tamamladık.'...