03 / 05 / 2024

mersin belediyesi macit özcan

mersin belediyesi macit özcan

Miliyet Gazetesi'nin haberine göre: Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, kent için yıllardır önemli bir sorun olan deniz kirliliğinin artık sorun olmaktan çıktığını ve Mersin'in son 4 yıldır tertemiz ve masmavi bir denize kavuştuğunu söyledi..

Mersin Anamur Belediyesi'nden 64.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mersin Anamur Belediyesi, Mersin ili, Anamur ilçesi, Göktaş Mahallesi, 741 ada 9 parselde yer alan gayrimenkulü 64 milyon 700 bin TL'ye satıyor...

Mersin Akdeniz Belediyesi'nin gündemi kentsel dönüşüm!

Mersin Akdeniz Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm konusunda destek çağrısında bulundu. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kapalı işletmelerden 6 ay kira almayacak!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında esnafa yapılan yardımları açıklayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait işletmelerden 6 ay kira alınmayacağını açıkladı. 

Çimsa ve Mersin Büyükşehir Belediyesi engellilere umut olmaya devam ediyor!

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa, Engelliler Haftası kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleşen kurumsal sosyal sorumluluk projesi ile 2020 yılında da engelli bireylerin hayatına anlamlı ve özenli bir dokunuşta bulunuyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne haciz şoku!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne 188 milyon liralık için icra yolu ile haciz işlemi başlatıldı. Eze İnşaat firması, icra emrinde belirtilen 7 gün içerisinde ödeme yapılmaması durumunda icra işleminin yapılacağı öğrenildi.

Anamur'da 4 bin 500 hektarlık imar planı gündemde!

Mersin Belediyesi, Anamur ilçesinde bazı mahallelerde bulunan arsaların satışı için 4 bin 500 hektarlık ilave revizyon planı yapmaya hazırlanıyor.

Mersin Akdeniz Belediyesi'nden engelli derneklerine bina!

Akdeniz İlçe Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait hizmet binasını Tüm Sakatlar Derneği Mersin Şubesi ile Mersin Engelliler Gençlik Spor Kulübü Derneği'ne 5 yıllığına verdi.

Mersin Yenişehir Belediyesi kentsel dönüşümde yetki istedi!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Yenişehir Belediyesi 'Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi' için Yenişehir Belediyesi Başkanı İbrahim Genç'e meclisten yetki istedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı Meclis Toplantısı’nın ilk birleşimiTarsus’ta yapıldı. Toplantıda, idare tekliflerine ait 27 komisyon raporlarına ait 26 ve gündem dışı 10 madde görüşüldü.

Mersin Büyükşehir'den yatırım hamlesi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. İşte Tarsus, Erdemli, Silifke, Gülnar, Mut, Bozyazı, Aydıncık ve Anamur'da hayata geçirilen o yatırımlar...

Mersin Filtre İçmesuyu Arıtma Tesisi müze oldu!

1938 yılında faaliyete geçen ‘Filtre İçmesuyu Arıtma Tesisi’, Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından restore edilerek, Mersin’in tarihi ve kültürel değerleri arasında yerini aldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde imar görüşüldü!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, son oturumunda encümen ve komisyon üyelerinin seçimini gerçekleştirdi. Meclis toplantısının sonunda ise bazı meclis üyeleri 1/100 binlik imar planı ile ilgili görüş ve önerilerini meclis üyeleriyle paylaştı.

Mersin Belediyesi'nin imar planında nükleer santral alanı yer alıyor mu?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nce yaptırılan 1/50 bin ölçekli Çevre Düzeni Planı’nı, bakanlık yetkililerinin belediye yöneticilerine ‘Bakanlığın yaptırdığı planı deldirmeyiz’ dediği iddia edildi.

mersin belediyesi macit özcan Haberi

mersin belediyesi macit özcan

3 dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten ve yeni dönemde CHP'den yeniden aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan " Mersin'in hızlı gelişimi ile birlikte kentin gelecekteki hali şimdiden göz kamaştırıyor"dedi ve ekledi: Tüm olumsuzluklar belediyecilik hizmetleriyle aşıldı 


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, kent için yıllardır önemli bir sorun olan deniz kirliliğinin artık sorun olmaktan çıktığını ve Mersin'in son 4 yıldır tertemiz ve masmavi bir denize kavuştuğunu kaydetti. 


'Sözümü tuttum' 

Karaduvar'da 270 dönüm arazi üzerinde yapımı tamamlanan ve 4 yıldır faaliyette olan Atıksu Arıtma Tesisi sayesinde, kent doğusunda ve merkezinde deniz kirliliği ölçümlerinin çok düşük çıkmakta olduğunu belirten Başkan Macit Özcan, "Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinden gelen pis suları Karaduvar'daki arıtma tesisine ulaştırmak için dev tahliye boruları döşedi....