02 / 05 / 2024

Mersin bina yenilme

Mersin bina yenilme

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, ihalesi gerçekleşen, 4 adet yeni ilk müdahale ekip binası, 1 adet yeni yangın gözetleme kulesi ile 2 adet yangın gözetleme kulesi büyük onarım işinin inşaatlarına başladı.

Mersin Marina'daki bina ve tesislere yürütmeyi durdurma kararı!

Mersin Marina’ya son bir senede yeni ilave tesisler ve binaların yapılmasına yönelik işletme gerekli izinleri almıştı. Mersin 2'nci İdare Mahkemesi bir süre önce tesislere yönelik ‘yürütmeyi durdurma' kararı aldı...

Mersin'de kullanılmayan binada çökme!

Mersin'de sit alanı olarak belirlenen ve kullanılmayan 2 katlı bina çöktü.

Mersin'deki çöken binada 'skandal' ortaya çıktı!

Mersin'in merkez Toroslar ilçesinde gece saatlerinde kolonlarından ses gelmesiyle tahliye edilen 5 katlı bina çöktü. 2 katlı olarak inşa edilen binaya daha sonra üç kat eklendiği öğrenildi.

Mersin'de 5 katlı bina çöktü!

Mersin Mevlana Mahallesi 101067 sokakta yer alan 5 katlı bir bina çöktü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Mersin'de 5 katlı bina çöktü!

Mersin'de 5 katlı bir bina çöktü. İlk belirlemelere göre olayda ölen veya yaralanan olmadı. Ekipler enkaz altında arama çalışmalarına devam ediyor.

Tarsus'ta 8.8 milyon TL'ye icradan satılık bina ve depo!

Mersin İl, Tarsus İlçesi'nde yer alan idari bina, yemekhane, soğuk hava deposu müştemilatı ve arsası niteliğindeki taşınmaz 8 milyon 888 bin 552, 30 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Mersin İdman Yurdu'na büyükşehirden tesis jesti!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisler içerisinde hayata geçirilen fitness salonunun yanına, futbolcuların konaklamaları için yeni bir bina inşa ediliyor.

Mersin'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Mersin Akdeniz'de kaçak yapılaşmaya geçit verilmiyor. Belediye tarafından Naçarlı Mahallesi'ndeki iki katlı bina yıkıldı.

Mersin kentsel tasarım çalışmalarıyla yeniden inşa ediliyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından merkez Akdeniz ilçesindeki Atatürk ve Silifke caddeleri ile Ulu Camii ve Taş Bina çevresini değiştirecek olan 'Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi'ne Uray Caddesi, Mücahitler Caddesi ile bu caddelere bağlanan ara sokaklar da katıldı.

Mersin Akdeniz Belediyesi'nden engelli derneklerine bina!

Akdeniz İlçe Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait hizmet binasını Tüm Sakatlar Derneği Mersin Şubesi ile Mersin Engelliler Gençlik Spor Kulübü Derneği'ne 5 yıllığına verdi.

Mersin Kentsel Tasarım Projesi'nde sona gelindi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Atatürk ve Silifke Caddeleri ile Yoğurt Pazarı, Ulu Camii çevresi, Taş Bina çevresinde Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi kapsamında başlattığı çalışmalarda sona gelindi.

Mersin kentsel tasarım projesinin yüzde 40'ı tamam!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nce, Akdeniz ilçesindeki Atatürk ve Silifke caddeleri ile Ulu Camii ve Taş Bina çevresini değiştirecek olan ’Kentsel Tasarım Projesi’ kapsamında yürütülen çalışmaların yüzde 40’nın tamamlandığı bildirildi.

Mersin kentsel tasarımla yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Burhanettin Kocamaz, Yoğurt Pazarı, Ulu Cami Meydanı, Atatürk Caddesi, Atatürk Evi Çevresi, Silifke Caddesi ve Taş Bina çevresinde yapılan Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti

Mersin bina yenilme Haberi

Mersin bina yenilme

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Mart ayında ihalesi gerçekleşen  özel bütçe yatırım programında yer alan 4 adet yeni ilk müdahale ekip binası, 1 adet yeni yangın gözetleme kulesi ile 2 adet yangın gözetleme kulesi büyük onarım işinin inşaatlarına başladı. 


Mersin Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Tarsus-Tekir İlk Müdahale Ekip Binası'nın temel atılması sırasında incelemelerde bulundu. Yılmaz, öncelikle iş güvenliğinin önemi üzerinde durdu. Gerekli olan yerlere uyarı levhalarının asılması talimatı verdi. 


Tüm yatırım programlarının sözleşmede belirtilen sürelerden önce tamamlanması için gerekli önlemlerin de alınmasını isteyen Yılmaz, iş programı çerçevesinde kullanılacak malzemelerin idare tarafından seçildikten sonra şantiye mahalline getirilmesi gerektiğini söyledi.




Mersin...